Ενδιαφέροντα στοιχεία και κριτική του κιτ της Bronco μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.modelclub.gr/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=364&Itemid=51Βέβαια το δικό μου κιτ, που αγόρασα από μαγαζί του τριγώνου δεν περιέχει την φιγούρα που το παραπάνω review αναφέρει...

Οι οδηγίες κατασκευής, σε μορφή δεμένου φυλλαδίου, πράγματι από την σελίδα 9 και μετά τα χαλάνε, πολλά αφήνονται για την φαντασία του μοντελιστή και αρκετές δοκιμές...πριν αποφασίσει να κολλήσει κάποια κομμάτια...

Πάντως προσφέρεται πολύ καλή λεπτομέρεια και τα εσωτερικά στοιχεία είναι πλούσια, ώστε να σε τσιγκλήσουν να αφήσεις κάποιες θυρίδες ανοιχτές, πράγμα που θα κάνω και εγώ.

Στη δική μου κατασκευή τώρα, (έχει ανοίξει και ο Alex το ίδιο θέμα, που είναι οι φωτογραφίες που υποσχέθηκες ΟΕΟ;;; ), όπως βλέπετε και στις φωτό, έχει συναρμολογηθεί το εσωτερικό, έχει τελειώσει σχεδόν όλο το εξωτερικό, ασταρώθηκε το εσωτερικό με hycote (nino ακούς;) και επόμενο βήμα είναι να βάψω το εσωτερικό λευκό, τα διάφορα εξαρτήματα (ασύρματο-καθίσματα και υπόλοιπο εξοπλισμό) ώστε να κλείσει το πήγμα και να προχωρήσω στα εξωτερικά βαψίματα και φθορές.

Να σημειώσετε πάντως ότι η ζημιά που κάνει αυτό εδώ το forum στον μοντελιστή είναι τεράστια και πωρωτική

, με αποτέλεσμα να παραβώ τις μοντελιστικές αρχές μου

και να ξεκινήσω το Humber ενώ έχω σε εξέλιξη και το Μ20 σε αυτό το G.B. το οποίο όμως καθυστερεί λόγω αναμονής κάποιας extra παραγγελίας...