Siva η επιστροφή!!

Μετά από απουσία 2 μηνών και βάλε, και αφού αποκαταστάθηκε επιτέλους η βλάβη της τηλεφωνικής μου γραμμής, είπα να περάσω να δω τι κάνετε! Και επειδή μετά από τόσο καιρό απουσίας είναι κρίμα και άδικο να μην σας δείξω κάτι από την μπουγάτσα μου...
Φυσικά και δεν είναι έτοιμη

αλλά σιγά σιγά τελειώνει. Και για να μην τα πολυλογώ ορίστε κάποιες photo από το cockpit:

Για να πω ότι έκανα και την σκρατσιά μου

έβαλα εσωτερικά, στο κάτω μέρος του ρύγχους, ένα φύλλο πλαστικού ώστε να μην φαίνεται το χάος και τρύπησα περιμετρικά την βάση του spinner αναπαριστώντας (λέμε τώρα..) τις οπές ελάφρυνσης..

Μετά από όλα αυτά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εφαρμογής η μπουγάτσα ήταν έτοιμη για να μπει στο φούρνο. Βάψιμο με την γνωστή παραλλαγή RLM 78 για τις κάτω επιφάνειες, RLM79 για τις επάνω με ακανόνιστες βούλες με RLM80... Βούλες?? Είπα βούλες?? Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο δεν είχα ξανά επιχειρήσει στην σύντομη μοντελιστική μου διαδρομή ζήτησα βοήθεια..
Και εδώ είναι που αναλαμβάνει δράση ο ένας και μοναδικός!! η αυτού εξοχότης !! κύριος jogiav..
Όχι ρε σεις δεν το έβαψε ο Γιάννης αλλά έχοντας δει αυτούς τους παπάδες που κάνει, ιδιαίτερα στο βάψιμο, είπα μήπως μου δείξει και εμένα τον αμούστακο τίποτα και φυσικά προσφέρθηκε! Αφού λοιπόν μετακόμισα στο σπίτι του, κάτω από την καθοδήγησή του (μπινελίκια, βρισιές, ξύλο) φτάσαμε κάπου εδώ:

Σειρά έχει τώρα το βερνίκι, φθορές, σήματα κτλ... Σε κανά δυο μήνες πάλι!!

Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ γιατί μέχρι πριν από αυτό δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω βουλίτσες με πράσινο πάνω σε sand... Φυσικά κύριος υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο Γιάννης (jogiav) του χρωστάω ένα μεγάλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Όχι μόνο χρησιμοποίησα τα χρώματά του και τους αερογράφους του, αλλά έκανε και όλη την βρωμοδουλειά (ετοιμασία χρώματος, καθάρισμα αερογράφου κτλ..). Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να βάφω και να πίνω.. Ναι ναι του ήπια και όλο το ουίσκι! Πάλι καλά τώρα το γυρίσαμε σε μπύρα, ζέστη βλέπετε...

Να σαι καλά ρε Johnny!

Ρίξτε τώρα τα μπινελίκια σας όσο εγώ διαβάζω τα pm μου... Είναι πολλά τα άτιμα