Πρωτον

Και ξεκιναω
Καλησπέρα σας δεν ήθελα να σας βάλω αλλο σε αναμονή , αν και μου πέρασε λίγο από το μυαλουδακι μου

Τα μμμμμμμμ και τα εεεεεεεε δεν ήταν όταν άνοιξα το κουτί αλλά για το ότι επακολούθησε στον κατασκευαστικό
τομέα.
Σαν θεματακι όντος είναι πολύ καλό και όταν το είδα το τσιμπισα (μαλον με τσιμπισε αυτο) αν και από την εμφάνιση του κουτιού
κατάλαβα τι θα μπορούσε να με περιμενη (με ετρωγε ο κ...... μου)
Το μόνο kitreview που βρήκα είναι αυτό που αναφερη ο GreekFeta .
Και όντος Stavro (προς καλό με το ζορι) Θα με πιάσουν πάλι τα μμμμμ....... εεεεε.........
Το Kit όπως φαινετε και στην φώτο

Αποτελείτο από 2 πλαίσια με σύνολο 118 κομμάτια + το κάτω μέρος του οχήματος με τον μηχανισμό μεταδωσης κίνησις,μέσα σε ένα σακουλάκι υπήρχε κόλλα ,
ένα κομμάτι σήτα και η χαλκομανίες και ένα φύλλο ζελατίνα κομμένη καταληλα για τα τζάμια και τέλος το φυλλάδιο κατασκευής να ολοκληρώνετε σε 10 βήματα αααααααα παραλίγο να το ξεχάσω και μια μίση φιγούρα που ήτανε στο ένα πλαίσιο
Το άσχημο στο φυλλάδιο δεν αναφερη πουθενά για το βάψιμο τις παραλλαγής του οχήματος άλλα αναφερη την παραλλαγή της φιγούρας (έλεος) και το πλαστικό στα 2 πλαίσια τον κομματιών αλλού ήτανε μαλακό και αλλού εκνευριστικά σκληρό
Όσο για τα χρώματα τα δεινει σε κωδικούς της Tamiya . Όπως λέει και στο κουτί απέξω modeling skillshelpul if under 10 years of age άρα πιστεύω θα είναι ένα εύκολο και γρήγορο στην κατασκευή του που θα μπορούσε άνετα να το δώσεις σε ένα πιτσιρικά να τον βάλεις να κάνει τα πρώτα του βήματα στον μοντελισμό αλλά μαλον θα

Πωωωωω πωωωωωω τι θάψιμο έχω ρίξει