Παιδια να ειστε καλα, οπου δειτε χοντραδα ριχτε μου καρπαζια μπας και καταφερω να κανω κατι αξιοπρεπες.Δημητρη στειλε μου φωτο. αλλα αν θελει παπαδες για να γινει ΕΛΛΗΝΙΚΟ νομιζω οτι θα σηκωσω τα χερια (και τα ποδια)

Οπως θα δειτε στις φωτο.παρα πανω,απο τη μια πλευρα μπαινει το πατωμα και μετα πολυ ωραια κολουν τα καθισματα, επειτα μπενει και η οροφη.Μεχρι εδω εχουμε ενα μισο ολοκληρομενο και ετοιμο για να κλεισει.Στο αλλο μισο κολουν τα καθισματα και μετα τι? δηλ. Πως κολουν τα καθισματα στο πατωμα και πως συρταρωνει αυτο το μισο χωρις τα ποδια απο τα καθισματα να βρουν στο πατωμα και να σπασουν

: Λυγισα λοπον τα καθισματα απο την αμαρτολη μερια ωστε να ξεπερασουν το πατωμα και να μη βρουν κατα το συρταρωμα,πηρα ενα μακρυ πινελο και προσαρμοσα μια βελονα σε ενα καλαμακι για σουβλακια
ετσι βαζοντας κολλα στη βελονα και πατωντας απο πανω το καθισμα με το στελεχος του πινελου καταφερα να κολλησω τα ποδια των καθισματων στο πατωμα εκει να δειτε γλεντια

Η ατρακτος εχει κλεισει, τα κενα ειναι τεραστια και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο δικο μου λαθος γιατι η εφα ρμογη στο εσωτερικο ειναι σωστη και δεν πετσικαρει τιποτα.Φωτο. του μοντελου θα εχω αυριο γιατι αυτη τη στιγμη ειναι πρεσαρισμενο με νταβιδια (σφικτηρες)

και δεν ειναι πρεπον να μετακινηθει.Με λιγα λογια θα γινω φανοποιος απο αυριο αντε και να δουμε...