0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή θα σου τα φάει όλα τα λεφτά
Παναγιώτη να σου ζήσει η κοράκλα!!!...ευτυχώς δεν σου μοιάζει (τα πήρε όλα απο την Πηνελόπη!)....για να μην τα "πάρει" όμως και η Πηνελόπη σταμάτα να κουβαλάς συνέχεια κουτιά με μοντέλα εκμεταλευόμενος την απουσία της και κάνε στοκ απο πάνες!!!...όχι για μένα!...για την φουκαριάρα την κόρη σου!!!
Παράθεση από: Hummel Moss στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 07:04:02 μμΠαναγιώτη να σου ζήσει η κοράκλα!!!...ευτυχώς δεν σου μοιάζει (τα πήρε όλα απο την Πηνελόπη!)....για να μην τα "πάρει" όμως και η Πηνελόπη σταμάτα να κουβαλάς συνέχεια κουτιά με μοντέλα εκμεταλευόμενος την απουσία της και κάνε στοκ απο πάνες!!!...όχι για μένα!...για την φουκαριάρα την κόρη σου!!! x2
Παναγιώτη να σας ζήσει η .... κούκλα !!!!!! Πάντως το μάτι δεν νομίζω ότι το κλείνει στο μπαμπά της .... Στο γιό μου το κλείνει .... Κοίτα να δείς που αρχίζουν και τα δικά μου έξοδα τώρα .... πρέπει να της στείλουμε λουλούδια εκ μέρους του γιού μου για τη μέρα των ερωτευμένων μεθαύριο ...
Παράθεση από: Ni_Kos στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 07:37:34 μμΠαναγιώτη να σας ζήσει η .... κούκλα !!!!!! Πάντως το μάτι δεν νομίζω ότι το κλείνει στο μπαμπά της .... Στο γιό μου το κλείνει .... Κοίτα να δείς που αρχίζουν και τα δικά μου έξοδα τώρα .... πρέπει να της στείλουμε λουλούδια εκ μέρους του γιού μου για τη μέρα των ερωτευμένων μεθαύριο ... συνάδελφε άσε τις μαλαγανιές για να μην μεταφέρω το τόπικ στις καταγγελίες!...για το μόνο που είσαι ερωτευμένος και θες να στείλεις λουλούδια είναι εκείνα τα 5.000 κουτιά στην υπόγα (τα οποία στην διάρκεια των 4 ημερών που λείπει η Πηνελόπη, έχουν γίνει 5.100, συν ένα καινούριο κομπρεσέρ, συν 1 καινούριος αερογράφος, συν κατι ρυτινένια, συν, συν...!)...
Δανάη, ... έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;; (Image removed from quote.) Παναγιώτη σκέτη κουκλίτσα είναι, να την χαίρεστε φίλε.
συνάδελφε άσε τις μαλαγανιές για να μην μεταφέρω το τόπικ στις καταγγελίες!...για το μόνο που είσαι ερωτευμένος και θες να στείλεις λουλούδια είναι εκείνα τα 5.000 κουτιά στην υπόγα (τα οποία στην διάρκεια των 4 ημερών που λείπει η Πηνελόπη, έχουν γίνει 5.100, συν ένα καινούριο κομπρεσέρ, συν 1 καινούριος αερογράφος, συν κατι ρυτινένια, συν, συν...!)...