Δεν κάνει τίποτα, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο!
Εφόσον αναφέραμε τα αεροδρόμια της Ρόδου κατά τον Β'ΠΠ, να πώ μερικά πράγματα.
Το αεροδρόμιο της Καλάθου (ή Γαδουρά από τον ομώνυμο ποταμό) είχε στο έδαφος μόνο τον πύργο ελέγχου και όλες οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις ήταν σε σκηνές. Κτιστές ήταν μόνο οι υπόγειες εγκαταστάσεις (αποθήκες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο). Πέντε ʼγγλοι κομμάντος επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο και μέσα σε 40 λεπτά προκάλεσαν φθορές σε 9 αεροπλάνα, καταστρέφοντας τα 7 ολοσχερώς και δεν τους πήραν είδηση παρά μόνο όταν είχαν πια ξεφύγει στη θάλασσα. Σήμερα ο διάδρομος και ο πύργος ελέγχου είναι ακόμα ορατοί από το δρόμο.
Το αεροδρόμιο της Καταβιάς ήταν εφέδρικο αεροδρόμιο, χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά από τους Γερμανούς κατά τη Μάχη της Κρήτης. Το 1943 οι Ιταλοί το αχρήστευσαν τοποθετώντας πασσάλους στον διάδρομο και κατάφεραν να αποκρούσουν την Γερμανική επίθεση όταν πια οι Ιταλοί είχαν αλλάξει πλευρά. Αναγκάστηκαν αργότερα να παραδοθούν και το αεροδρόμιο χρησιμοποιήθηκε σαν στρατόπεδο συγκεντρώσεως των Ιταλών αιχμαλώτων πολέμου. Σήμερα είναι μέσα στα όρια του πεδίου βολής της 95 ΑΔΤΕ και είναι ουσιαστικά απροσπέλαστο, αφού υπάρχουν αρκετά βλήματα που δεν έχουν εκραγεί.
Το αεροδρόμιο στα Μαριτσά είναι το μεγαλύτερο από όλα και έχει πύργο ελέγχου, υπόστεγα, κοιτώνες, γενικώς ένα πλήρως λειτουργικό αεροδρόμιο. Και σε αυτό επιτέθηκαν ʼγγλοι κομμάντος, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσμάτικοι και αιχμαλωτίσθηκαν. Σήμερα, χρησιμοποιείται από το ΑΑ Ρόδου και εκεί σταθμεύει το Σουπερ Πούμα που εκτελεί συνήθως αερομεταφορές του ΕΚΑΒ. Κάποτε είχε και canadair, δεν ξέρω αν μετασταθμεύουν τα καλοκαίρια. Εντύπωση πάντως προκαλεί, αν και θεωρείται στρατιωτικό αεροδρόμιο, τα C-130 της ΠΑ προσγειώνονται στο διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου και όχι στα Μαριτσά. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την καταλληλότητα της πίστας ή με το γεγονός ότι το αεροδρόμιο της Ρόδου έχει όλα τα συστήματα για να προσγειωθεί με ασφάλεια κάθε τύπος αεροπλάνου με κάθε καιρό.