Αποστολέας Θέμα: ΚΡΙΤΙΚΗ - τι θελουμε ;  (Αναγνώστηκε 4078 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ - τι θελουμε ;
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 11:46:32 πμ »
Εγω μονο μια απορια εχω.Γιατι θα πρεπει να ποσταρουμε στο mc με βαση το τι κανουν στο φορουμ του καθε Μig? Σιγοτρα τα υπερβολικα παλαμακια με το παραμικρο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αν καποιος θελει να το κανει γιατι πρεπει να του το απαγορευει καποιος?

Ας πάρουμε ένα υποθετικό και ακραίο παράδειγμα.
Νέος μοντελιστής ποστάρει και του γίνεται η κατάλληλη εποικοδομητική κριτική με υποδείξεις κλπ.

Επειδή έχει αυτός ο νέος και τις κατάλληλες ικανότητες βελτιώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις και στο επόμενο μοντέλο του, δέχεται και πάλι την κατάλληλη εποικοδομητική κριτική με υποδείξεις κλπ. Λιγότερες βέβαια γιατί έχει βελτιωθεί.

Μετά από λίγα μοντελάκια ποστάρει ένα ΟΥΑΟΥ μοντέλο και κανείς δεν βρίσκει ψεγάδι, κανείς δεν έχει να κάνει υπόδειξη...και κανείς δεν του απαντά...παρά μόνο ο Μig για να του υποδείξει να μη χρησιμοποιεί τις σκόνες της Αgama αλλά τις δικές του που δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Και ο νέος κάθετε με τις ώρες μπροστά στην οθόνη του προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά, γιατί ακόμα και οι φίλοι του δεν του απαντάνε; Καλά τόσο πολύ δεν τους αρέσει;;;

Βάζει λοιπόν τα δυνατά του και φτιάχνει το πιο super μοντέλο που εμφανίστηκε ποτέ στο διαδίκτυο...και χρησιμοποιεί και σκόνες Mig... Στήνεται και πάλι μπροστά στην οθόνη του και περιμένει...και περιμένει... μέχρι που απογοητεύεται και άντε γειά σας

Εγώ λοιπόν θα έλεγα ότι όλες οι απαντήσεις έχουν την αξία τους, τον σκοπό τους και πιάνουν και τόπο... Σήμερα θα πεις σε κάποιον ένα ξερό «φοβερό», αύριο θα του κάνεις μία υπόδειξη για διόρθωση, μεθαύριο θα πεις πάλι ένα ΟΥΑΟΥ!!! και αντιμεθαύριο θα του λύσεις μία απορία και θα του πεις και τη μαλακιούλα σου για να σπάσετε πλακίτσα.
Αυτό είναι που μας έχει βγάλει από τη μοναξιά του hobby. Αυτό είναι που μας κάνει να θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε Σάββατο να δούμε φίλους στο café, αυτό είναι που μόλις ζητήσουμε κάτι θα «τσακιστούν» να στο προσφέρουν ένα κάρο άτομα.

Στου Mig αλλά και σε άλλα forum ας πορευτούν όπως νομίζουν...

Συμφωνώ επίσης απόλυτα με το παράδειγμα του Γιώργου για τη τσίχλα του Νίκου...και εμένα οι γνώσεις μου ήταν μηδαμινές...εδώ είναι για αυτά που φτιάχνω εγώ...τι λοιπόν θα πρέπει να είμαι ο μουγγός επειδή δεν έχω να πω κάτι πιο ουσιαστικό;

Όλα αυτά σας τα λέω με πολύ καλή διάθεση φυσικά .

Χ2  ::icon_thumright::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 11:50:24 πμ »
Εγω μονο μια απορια εχω.Γιατι θα πρεπει να ποσταρουμε στο mc με βαση το τι κανουν στο φορουμ του καθε Μig? Σιγοτρα τα υπερβολικα παλαμακια με το παραμικρο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αν καποιος θελει να το κανει γιατι πρεπει να του το απαγορευει καποιος?

Νέος μοντελιστής ποστάρει και του γίνεται η κατάλληλη εποικοδομητική κριτική με υποδείξεις κλπ.

Επειδή έχει αυτός ο νέος και τις κατάλληλες ικανότητες βελτιώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις και στο επόμενο μοντέλο του, δέχεται και πάλι την κατάλληλη εποικοδομητική κριτική με υποδείξεις κλπ. Λιγότερες βέβαια γιατί έχει βελτιωθεί.

Μετά από λίγα μοντελάκια ποστάρει ένα ΟΥΑΟΥ μοντέλο και κανείς δεν βρίσκει ψεγάδι, κανείς δεν έχει να κάνει υπόδειξη...και κανείς δεν του απαντά...παρά μόνο ο Μig για να του υποδείξει να μη χρησιμοποιεί τις σκόνες της Αgama αλλά τις δικές του που δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Και ο νέος κάθετε με τις ώρες μπροστά στην οθόνη του προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά, γιατί ακόμα και οι φίλοι του δεν του απαντάνε; Καλά τόσο πολύ δεν τους αρέσει;;;

Βάζει λοιπόν τα δυνατά του και φτιάχνει το πιο super μοντέλο που εμφανίστηκε ποτέ στο διαδίκτυο...και χρησιμοποιεί και σκόνες Mig... Στήνεται και πάλι μπροστά στην οθόνη του και περιμένει...και περιμένει... μέχρι που απογοητεύεται και άντε γειά σας

Εγώ λοιπόν θα έλεγα ότι όλες οι απαντήσεις έχουν την αξία τους, τον σκοπό τους και πιάνουν και τόπο... Σήμερα θα πεις σε κάποιον ένα ξερό «φοβερό», αύριο θα του κάνεις μία υπόδειξη για διόρθωση, μεθαύριο θα πεις πάλι ένα ΟΥΑΟΥ!!! και αντιμεθαύριο θα του λύσεις μία απορία και θα του πεις και τη μαλακιούλα σου για να σπάσετε πλακίτσα.
Αυτό είναι που μας έχει βγάλει από τη μοναξιά του hobby. Αυτό είναι που μας κάνει να θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε Σάββατο να δούμε φίλους στο café, αυτό είναι που μόλις ζητήσουμε κάτι θα «τσακιστούν» να στο προσφέρουν ένα κάρο άτομα.

Συμφωνώ επίσης απόλυτα με το παράδειγμα του Γιώργου για τη τσίχλα του Νίκου...και εμένα οι γνώσεις μου ήταν μηδαμινές...εδώ είναι για αυτά που φτιάχνω εγώ...τι λοιπόν θα πρέπει να είμαι ο μουγγός επειδή δεν έχω να πω κάτι πιο ουσιαστικό;

X3 ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 12:58:33 μμ »

X3 ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Χ10  ::icon_thumright::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 01:49:34 μμ »
μια χαρά πορεύομαστε, τα διάφορα σχόλια είναι όπως πρέπει, και επικοδομητικά και εμψυχωτικά ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 02:47:02 μμ »
Το να είναι καλοπροαίρετη σίγουρα δεν χρειάζεται να το κάνουμε λόγο καν. Το να είναι ουσίας και εποικοδομητική είναι ΒΑΣΙΚΟ.
Από κει και πέρα κι εγώ πιστεύω ότι καλά πορευόμαστε. Η όλη επικρατούσα "ατμόσφαιρα" στο φόρουμ πιστεύω ότι είναι τόσο ενθαρρυντική για τον πιο νέο και άπειρο ώστε ν'ασχοληθεί ακόμα πιο θερμά με το αντικείμενο, όσο και "ντόπα" για τον πιο έμπειρο για να αποδώσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 02:54:22 μμ »
Μωρέ αμά δεν ακούσω και το ΟΥΑΟΥ μου που θα βρω κουράγιο για το επόμενο μοντελιστικό ξενύχτι;

Και ναι, ΔΕΝ μοντελάρω για την πάρτη μου. Μοντελάρω για μένα ΚΑΙ για τους e-φίλους μου που θα δουν την άλλη μέρα "της νύχτας τα (υπό κλίμακα) καμώματα"! Γιατί ξαφνικά το πλέον μοναχικό χόμπυ έχει γίνει τόσο μα τόσο κοινωνικό και παρεϊστικο...

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ - τι θελουμε ;
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 03:08:44 μμ »
Μωρέ αμά δεν ακούσω και το ΟΥΑΟΥ μου που θα βρω κουράγιο για το επόμενο μοντελιστικό ξενύχτι;

Και ναι, ΔΕΝ μοντελάρω για την πάρτη μου. Μοντελάρω για μένα ΚΑΙ για τους e-φίλους μου που θα δουν την άλλη μέρα "της νύχτας τα (υπό κλίμακα) καμώματα"! Γιατί ξαφνικά το πλέον μοναχικό χόμπυ έχει γίνει τόσο μα τόσο κοινωνικό και παρεϊστικο...

..μπραβο ρε συνονοματε...μιλησες σωστα.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 03:38:33 μμ »
Δεν φοβάμαστε την κριτική.  :)

Ξέρουμε  ότι είναι καλοπροαίρετη. Αλλωστε αν δεν σου τονίσει κάποιος το στραβό 8) πώς θα το φτιάξεις την επόμενη φορά?

::salut::

type less model more

Tags: