Αποστολέας Θέμα: ʼλλο ένα νέο μέλος!  (Αναγνώστηκε 2422 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
Απ: ʼλλο ένα νέο μέλος!
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 09:27:23 μμ »
 ::welcome_model::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:12:21 μμ »
Λοιπόν, ήδη επί τω έργω όπως υποσχέθηκα. 
Πήγα εχθές σε ένα σεμινάριο στο Καλαμάκι για moduling και Pigments πάνω σε άρμα tiger. Ο expert ήταν καταπληκτικός και η συμμετοχή μεγάλη. Πολύ καλό κλίμα και τα παιδιά ότι ρώταγα (και ρώτησα πράγματα εκνευριστικά απλά για κάποιον ειδκό) απαντούσαν με ειλικρινές ενδιαφέρον. Ευτυχώς στο χώρο αυτό δεν υπάρχουν "ντίβες" απ' ότι βλέπω. Εν ολίγοις ξετρελάθηκα και έτσι αποφάσησα το πρώτο μου project να είναι ένα Tiger I. Προμηθεύτηκα λοιπόν όλα τα απαραίτητα εργαλεία από το μηδέν. Από ντουκόχαρτα μέχρι αερογράφο και κομπρεσέρ πινέλα, τσιμπίδες, σπάτουλες και πολλά άλλα. ʼ! και το μοντέλο βέβαια της TAMIYA 1/35.
Και από βιβλιογραφία ένα καταπληκτικό βιβλίο "The modeller's guide to the Tiger Tank" της "Military miniatures in review" με πάρα πολλά ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες και ανατριχιαστκές λεπτομέρειες. Τέλος αγόρασα ένα κάρο dvd για τεχνικές πάνω σε άρματα. 
ʼντε να δούμε.
Όταν θα έχω κάτι θα ανοίξω σχετικό νέο θέμα στα άρματα όπου εκεί θέλω να είστε πολύ αυστηροί μαζί μου ::mastigoma::.

Σταθη καλως ήλθες.
σου εύχομαι καλη παραμονή και καλά μοντέλα. πάντα.
τα είπαμε χθες και απο κοντά.
οι εξελίξεις στο χομπυ μας δεν χρειάζεται να μας τρομάζουν. με υπομονή και μπόλικη όρεξη για πειραματισμούς, όλα γίνονται.
 :lol: με τόσο πράμα που λες (και είδα) ότι αγόρασες, μάλλον είναι αδύνατο να κρατήσεις την ενασχόληση σου με το μοντελισμό, κρυφή απο τη σύζυγο. μήπως λοιπόν πρέπει με τρόπο να την πάρεις με το μέρος σου  :wink: ("έλα αγάπη μου να φτιάξουμε μαζί αυτό το καραβάκι που σου πήρα" κ.ο.κ.)
τα λέμε
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Bowling Green KY
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:28:00 μμ »
Καλώς όρισες Στάθη και καλές κατασκευές!  ::welcome_model::

Μιχάλης
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 11:27:35 πμ »
Λοιπόν, ήδη επί τω έργω όπως υποσχέθηκα. 
Πήγα εχθές σε ένα σεμινάριο στο Καλαμάκι για moduling και Pigments πάνω σε άρμα tiger. Ο expert ήταν καταπληκτικός και η συμμετοχή μεγάλη. Πολύ καλό κλίμα και τα παιδιά ότι ρώταγα (και ρώτησα πράγματα εκνευριστικά απλά για κάποιον ειδκό) απαντούσαν με ειλικρινές ενδιαφέρον. Ευτυχώς στο χώρο αυτό δεν υπάρχουν "ντίβες" απ' ότι βλέπω. Εν ολίγοις ξετρελάθηκα και έτσι αποφάσησα το πρώτο μου project να είναι ένα Tiger I. Προμηθεύτηκα λοιπόν όλα τα απαραίτητα εργαλεία από το μηδέν. Από ντουκόχαρτα μέχρι αερογράφο και κομπρεσέρ πινέλα, τσιμπίδες, σπάτουλες και πολλά άλλα. ʼ! και το μοντέλο βέβαια της TAMIYA 1/35.
Και από βιβλιογραφία ένα καταπληκτικό βιβλίο "The modeller's guide to the Tiger Tank" της "Military miniatures in review" με πάρα πολλά ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες και ανατριχιαστκές λεπτομέρειες. Τέλος αγόρασα ένα κάρο dvd για τεχνικές πάνω σε άρματα. 
ʼντε να δούμε.
Όταν θα έχω κάτι θα ανοίξω σχετικό νέο θέμα στα άρματα όπου εκεί θέλω να είστε πολύ αυστηροί μαζί μου ::mastigoma::.

Α, πολύ ωραία πράγματα, Τιγράκιας από την αρχή  ::eusa_clap::
Με τον Τίγρη είμαστε ορισμένοι μουρλοί εδώ μέσα  :wink:
Καλή επάνοδο  ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 11:54:24 πμ »
Μην ανησυχείς, όλοι λίγο πολύ περνάμε από φάσεις αδράνειας...

Στάθη καλή επάνοδο  ::welcome_model::
Ψυχή βαθιά!

Tags: