Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από 4 χρόνια στον χώρο του μοντελισμού, αλλά περισσότερο χαίρομαι που βρίσκω αυτήν εδώ την κοινότητα!!
Ασχολούμαι με τον μοντελισμό από 17 ετών (1989 - αυτή την στιγμή είμαι 37 ετών) αλλά με δύο πολύ μεγάλες διακοπές. Η πρώτη από το 1991 εώς το 2001 (κάτι ο στρατός, κάτι η δουλειά) και η δεύτερη διακοπή από το 2004 (η γέννηση του δεύτερου παιδιού...) έως μέχρι πριν από λίγες μέρες...
...Όπου επιτέλους το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αφιέρωσα ένα ολόκληρο δωμάτιο από το γραφείο μου στο να δημιουργήσω το δικό μου εργαστήρι. Πάγκος 3μχ80cm, εξαιρετικός φωτισμός, ξεσκόνισμα εργαλείων, όλη η βιβλιογραφία στα ράφια (ευτυχώς σε καμία διακοπή δεν σταμάτησα να αγοράζω ότι περιοδικό υπήρχε!), 12-13 kits αγορασμένα σιγά-σιγά μέσα σε αυτά τα χρόνια (ένα από αυτά το F-102 Delta Dagger της Monogram σε 1/48!!) και σιγά-σιγά βάζω πάλι μπροστά την μεγάλη μου αγάπη.
Θα ανεβάσω σιγά-σιγά κάποια από τα kits τα οποία έχω κάνει στο forum.
Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα στο
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal3/2201-2300/Gal2242_Hs-129_Domianos/00.shtmΛοιπόν! Για άλλη μια φορά χαίρομαι για την τόσο ποιοτική και ανεπτυγμένη κοινότητα που συνάντησα! Καλώς σας βρήκα!