Αποστολέας Θέμα: Samurai Archer από Pegaso  (Αναγνώστηκε 1009 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
Samurai Archer από Pegaso
« στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 11:32:15 μμ »
Και αφου το χαζοκούτι δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον), είπα να ποστάρω και αυτόν το ταλαίπωρο. Και τον λέω ταλαίπωρο, γιατί πως αλλιώς να τον πω, αφού συναγωνίστηκε της ʼρτας το γεφύρι! Πιο πολύ νίτρο από χρώμα! Και στη τελική την έψαχνα για κάτι τελευταίες πινελιές και τη βρήκα κάτω από το κώλο του σκύλου :shock:, Κυριολεκτικά!! Πως ειχε βολευτεί κι αυτός...? Σπασμένο τόξο και στραβωμένα βέλη, ήταν μερικοί πό τους λόγους που πέρασα κα ένα ψιλοεγκεφαλικό, αλλά προσπάθησα και την έφερα λίγο στα ίσα. Περιμένω σχόλιά σας...

When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος kenobi

• Luminous beings are we, not this crude matter.
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • The Force Will Be With You ... Always
Απ: Samurai Archer από Pegaso
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 11:45:15 μμ »
Ομορφος. Και οι Σαμουραι εχουν ωραιες πανοπλιες κατα την γνωμη μου που σε φιγουρα δειχνουν πολυ ωραια.
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the Force.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 08:18:05 πμ »
Φίλε Γιώργο δεν είναι και η πιο εύκολη φιγούρα του κόσμου ! Ωραία δουλειά έχεις κάνει σε ενα σχετικά πολύπλοκο βάψιμο, αλλά νομίζω ότι οι ελαφρώς υπερφωτισμένες φωτό σκοτώνουν λίγο την αντίθεση , οπότε δεν μπορώ να σου πω και πάρα πολλά . Η κιτρινόφατσα φαίνεται καλή και σαν τόνος και βάψιμο, όπως και όλο το σαράι που κουβαλάει στο κεφάλι του και γενικά οι λεπτομέρειες είναι τονισμένες καλά . Τωρα δεν ξέρω αν αυτά είναι αποτελέσματα της επικαθήσεως του κυνός ,αλλά όπως καινα χει κακλα φαινονται . Για το σκηνικό θα σε κράξω λίγο, θα θελα να κάνεις κάτι παραπάνω  και στην σύνθεση και στο βάψιμο, αλλά ευελπιστώ ότι η επόμενη θα ναι καλύτερη ακόμα !! Και ανευ βοηθείας σκύλου !!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Κώστας   
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:00:43 πμ »
Όντως Γιώργο είναι λίγο πολύπλοκη σαν φιγούρα. Την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό και όλο την αναβάλω, τέλος πάντων. Σαν βάψιμο τώρα είναι μια χαρά,  ::eusa_clap:: με νορμάλ φωτοσκιάσεις και οι λεπτομέρειες είναι ευδιάκριτες. Ευτυχώς βοηθάει η κλίμακα (90mm) να βαφτούν τα διάφορα σχέδια, αλλά συγχρόνως απαιτείται καλό βάψιμο στο πρόσωπο, κάτι που το 'χεις καταφέρει. Θα συμφωνήσω με τον Κώστα για τη βάση. Η κλίμακα είναι μεγάλη, και το ίδιο το θέμα σε προκαλεί για μία βάση πιό περίτεχνη, πιό όμορφη (φυτά, νεράκι ...ένα δέντρο δίπλα του). ίσως να ζητάω πολλά για τη βάση,  :twisted: αλλά το θέμα βλέπεις το φωνάζει. Καλή συνέχεια !!!!!!!!
 ::salut:: Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:29:33 μμ »
Ομορφος. Και οι Σαμουραι εχουν ωραιες πανοπλιες κατα την γνωμη μου που σε φιγουρα δειχνουν πολυ ωραια.

Συμφωνώ μαζί σου Οh Obi-wan, Αλλά είναι μανίκι στο Βάψιμο  :mrgreen:

(May the force be with you)
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:38:26 μμ »
Και ανευ βοηθείας σκύλου !!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Χωρίς τη βοήθεια του σκύλου... :roll: Δε ξέρω θα το δοκιμάσω κι αυτό  :mrgreen:, κι όσο για τη βάση...Μου ήρθαν κάτι ιδέες, αλλά πολύ κατόπιν εορτής τις οποίες θα δοκιμάσω σε μελλοντικό πρότζεκτ! Και φίλε και μόνο που τη τελείωσα, όπως τη τελείωσα, στα χάλια που είχε γίνει... πόσο μάλλον να σκεφτώ για βάση... Η μάλλον  :mrgreen: έφτιαξα απλή βάση για να πέσει η προσοχή στη φιγούρα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Bασίλης

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Δράμα
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:42:53 μμ »
Φίλε μου τα φανταχτερά χρώματα που χρεισημοποίησες μπορω να πω πως με εντιποσίασαν. Περιμένω να μου πεις την πηγή από την οποία άντλισες τις πλυροφορίες περί βαψίματος. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 10:50:05 μμ »
Όντως Γιώργο είναι λίγο πολύπλοκη σαν φιγούρα. Την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό και όλο την αναβάλω, τέλος πάντων. Σαν βάψιμο τώρα είναι μια χαρά,  ::eusa_clap:: με νορμάλ φωτοσκιάσεις και οι λεπτομέρειες είναι ευδιάκριτες. Ευτυχώς βοηθάει η κλίμακα (90mm) να βαφτούν τα διάφορα σχέδια, αλλά συγχρόνως απαιτείται καλό βάψιμο στο πρόσωπο, κάτι που το 'χεις καταφέρει. Θα συμφωνήσω με τον Κώστα για τη βάση. Η κλίμακα είναι μεγάλη, και το ίδιο το θέμα σε προκαλεί για μία βάση πιό περίτεχνη, πιό όμορφη (φυτά, νεράκι ...ένα δέντρο δίπλα του). ίσως να ζητάω πολλά για τη βάση,  :twisted: αλλά το θέμα βλέπεις το φωνάζει. Καλή συνέχεια !!!!!!!!
 ::salut:: Βασίλης

Σ' ευχαριστώ Βασίλη μου για τα σχόλιά σου, κι όσο για το θέμα βάση αφού δε τη πέταξα τη φιγούρα... πάλι καλά!

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 10:54:59 μμ »
Φίλε μου τα φανταχτερά χρώματα που χρεισημοποίησες μπορω να πω πως με εντιποσίασαν. Περιμένω να μου πεις την πηγή από την οποία άντλισες τις πλυροφορίες περί βαψίματος. ::salut::

Βασίλη μου δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη έρευνα. Απλώς κοίταξα στο σάιτ της Pegaso και voila  :mrgreen:! Και πληροφορίες έχει και ότι θες!

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 05:13:13 μμ »
Ωραία δουλεία σε μια δύσκολη φιγούρα όπως είπαν και εμπειρότεροι εμού πιο πάνω.. Σε μια κλίμακα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και έτσι δε μπορώ να πω πολλά..
Σκιές, ειδικά στα ρούχα μου φαίνονται πολύ σωστές! Μια ερώτηση μόνο: Στα χέρια γάντια φοράει; Με χαλάνε λίγο τα χέρια οπως τα βλέπω απο τις φωτογραφίες...  :roll:
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
Απ: Απ: Samurai Archer από Pegaso
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 06:06:47 μμ »
Ωραία δουλεία σε μια δύσκολη φιγούρα όπως είπαν και εμπειρότεροι εμού πιο πάνω.. Σε μια κλίμακα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και έτσι δε μπορώ να πω πολλά..
Σκιές, ειδικά στα ρούχα μου φαίνονται πολύ σωστές! Μια ερώτηση μόνο: Στα χέρια γάντια φοράει; Με χαλάνε λίγο τα χέρια οπως τα βλέπω απο τις φωτογραφίες...  :roll:

Σ΄ευχαριστώ Κώστα μου για τα σχόλιά σου, και ναι φοράει γάντια (ειδικά για τοξότες και κάτι τέτοια... :?)

Tags: