Αποστολέας Θέμα: Celt Warrior IV Century από Pegaso  (Αναγνώστηκε 900 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
Celt Warrior IV Century από Pegaso
« στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 10:57:30 μμ »
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό απραξίας αποφάσισα να τελειώσω? το Κέλτη που βολόδερνε στο πάγκο  :mrgreen: περιμένοντας την αφεντιά μου να πιάσει ξανά τα πινέλα του! Κοιτάτε τον κρίνετέ τον και περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
Απ: Celt Warrior IV Century από Pegaso
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 11:17:02 πμ »
Γιώργο, απλά άπαιχτος  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::. Εκτός ότι σαν ολοκληρωμένη φιγούρα είναι φανταστική σαν σκάλισμα, συναρμολόγηση και βάψιμο, με τρέλλανε  ::proskino:: το πρόσωπό του.Η αγριεμένη ματιά του και οι πολύ καλές φωτοσκιάσεις !!!! Το δέρμα είναι βαμένο με λάδια ? .Καλή συνέχεια σε επόμενα έργα σου.
 ::salut:: Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:01:18 μμ »
Το χεις ρίξει στα σύνθετα βλέπω έε? Μπράβο καμάρι μου . Πολύ όμορφη δουλειά , με καλές χρωματικές επιλογές και στρωτό βάψιμο. Στο μόνο που μπορώ να σε ψέξω είναι ότι στην πρώτη φωτό το δεξί μάτι μου κάνει λίγο μεγαλύτερο απο το αριστερό. Ισως θέλει λίγο "φάγωμα" απο κάτω . Κατά τα άλλα είσαι αρχοντας (και ως βάψιμο και ως μέγεθπς ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:04:58 μμ »
Σ'ευχαριστώ για τα σχολιά σου Βασίλη μου, Η συγκεκριμένη φιγούρα μόνο ακρυλικά και λίγες σκόνες Mig :D
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:42:10 μμ »
Το χεις ρίξει στα σύνθετα βλέπω έε? Μπράβο καμάρι μου . Πολύ όμορφη δουλειά , με καλές χρωματικές επιλογές και στρωτό βάψιμο. Στο μόνο που μπορώ να σε ψέξω είναι ότι στην πρώτη φωτό το δεξί μάτι μου κάνει λίγο μεγαλύτερο απο το αριστερό. Ισως θέλει λίγο "φάγωμα" απο κάτω . Κατά τα άλλα είσαι αρχοντας (και ως βάψιμο και ως μέγεθπς ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Κώστας

Την έχω δει τη διαφορά στα μάτια αλλά πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στη χύτευση της φιγούρας και δε τη διόρθωσα γιατί διαφορά στο μέγεθος οφθαλμών είναι φαινόμενο υπαρκτό, και δίνει και μια άλλη εικόνα στην έκφραση του προσώπου!(βλ. Ανέστη Βλάχο :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:01:26 μμ »
Που τον θυμήθηκες βρε αδελφέ !!!

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 05:36:26 μμ »
Τετοια δουλειά και βάζεις ερωτηματικό στο αν είναι τελειωμένη; Μας δουλεύεις ρε συ; :mrgreen:  Δηλαδή εγω δεν έχω τελειώσει καμία δουλειά μου;;;   :evil: :evil:     Θα αρκεστώ στο να τονίσω οτι οι χρωματικές επιλογές είναι φανταστικές! Κόκκινο, κίτρινο , πράσινο , μπλέ , λευκό, γκρί κλπ κλπ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,ΔΕΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ! τα εξηγείς ωραία μου φαίνεται  :wink:  :mrgreen:
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 06:09:57 μμ »
Τετοια δουλειά και βάζεις ερωτηματικό στο αν είναι τελειωμένη; Μας δουλεύεις ρε συ; :mrgreen:  Δηλαδή εγω δεν έχω τελειώσει καμία δουλειά μου;;;   :evil: :evil:     Θα αρκεστώ στο να τονίσω οτι οι χρωματικές επιλογές είναι φανταστικές! Κόκκινο, κίτρινο , πράσινο , μπλέ , λευκό, γκρί κλπ κλπ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,ΔΕΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ! τα εξηγείς ωραία μου φαίνεται  :wink:  :mrgreen:

Το ερωτηματικό το βάζω γιατί πάντα, μα πάντα, αφού τελειώσω και αρχίζουν οι φωτό βλέπω κάτι που έχω ξεχάσει... :mrgreen:

Tags: