Νώντα, Περικλή, Δημήτρη, Σταμάτη, Βασίλη, Διονύση, Κώστα, Γιάννη Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την υπομονή σας για την κατασκευή χελώνα....
Εξαιρετικά μέχρι εδώ. Η απορία μου όμως είναι πως θα καταφέρεις να φέρεις το ραντάρ σωστά στη θέση του μιας και εκεί που πατάει δεν είναι εντελώς επίπεδη η επιφάνεια... Έχει καθόλου ελαστικότητα η κατασκευή? Έχεις διαστάσεις της?
Κώστα, η εφαρμογή στις φωτό έχει μεγάλα κενά λόγω του bluetack που χρησιμοποίησα για την σταθεροποίηση του ραντάρ για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Αν προσέξεις το πραγματικό ε/π δημιουργήται μία πατούρα στην βάση του ραντάρ εκεί που εφαρμόζει στην άτρακτο. Αυτή η πατούρα θα δημιουργηθεί με εποξικό στόκο και θα καλύψει τα κενά που βλέπεις τώρα (φαντάσου το χωρίς την απόσταση λόγω bluetack

τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι εγώ). Τώρα άν στην πορεία βγούν άλλα κενά-προβλήματα θα δούμε. Τις διαστάσιες τις έχω και μόλις γυρίσω σπίτι απ'τη δουλειά θα τις ποστάρω.
kinetic F-16 αλλά κυκλοφορεί; http://www.hyperscale.com/2008/reviews/kits/kinetic48002previewbg_1.htm
Γιάννη, το έχω υπ'όψιν μου, αλλα είναι ΜΚ-3 που σημαίνει μεγαλύτερο μήκος, ελαφρά διαφορετικό πάχος (που στην κλίμακα μάλλον δέν έχει διαφορά) άλλα σταθεροποιητικά πτερύγια, μικρότερα και σταθερά και όχι αναδιπλούμενα όπως ο ΜΚ-2. Ένα κίτ όμως για έναν penguin μου φάνηκε υπερβολικό. ʼν υπάρχει σε κάνα βελτιωτικάκι όμως τρέχω...