0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα μου άρεσαν πάρα πολυ με αποκορύφωμα το mirage..... το οποιο με τριγωνικα σήματα ειναι τρομερο
Παράθεση από: dive στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:01:35 μμΚαι εμένα μου άρεσαν πάρα πολυ με αποκορύφωμα το mirage..... το οποιο με τριγωνικα σήματα ειναι τρομεροΤι θελεις να πεις ?Περσικο?
Παράθεση από: T.TASOS στις Ιανουαρίου 24, 2009, 07:24:44 μμΠαράθεση από: dive στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:01:35 μμΚαι εμένα μου άρεσαν πάρα πολυ με αποκορύφωμα το mirage..... το οποιο με τριγωνικα σήματα ειναι τρομεροΤι θελεις να πεις ?Περσικο?Ελα φίλε μου...... οι 2 φωτο με το ισραηλινό το mirage με τα τρίγωνα στην πτερυγα Δελτα.πραγματικα με κέρδισαν οσο δεν φανταζεσαι.... Τα εχει φτιαξει ολα τέλεια...απλα μου αρεσε σαν μοντελο αυτό. Τι εννοεισ Περσικο.....με μπερδεψες....????????
Παράθεση από: dive στις Ιανουαρίου 24, 2009, 08:18:30 μμΠαράθεση από: T.TASOS στις Ιανουαρίου 24, 2009, 07:24:44 μμΠαράθεση από: dive στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:01:35 μμΚαι εμένα μου άρεσαν πάρα πολυ με αποκορύφωμα το mirage..... το οποιο με τριγωνικα σήματα ειναι τρομεροΤι θελεις να πεις ?Περσικο?Ελα φίλε μου...... οι 2 φωτο με το ισραηλινό το mirage με τα τρίγωνα στην πτερυγα Δελτα.πραγματικα με κέρδισαν οσο δεν φανταζεσαι.... Τα εχει φτιαξει ολα τέλεια...απλα μου αρεσε σαν μοντελο αυτό. Τι εννοεισ Περσικο.....με μπερδεψες....????????Mεγαλε συγγνωμη νομιζα οτι λες για το F-1 κ κολλησα με τα πρασινα τριγωνα του Ιρακ κ ελεγα οτι λες για τα ιρακινα F-1 στον κολπο?!?!?!Αστο μεγαλο μπαχαλο παντος καταλαβα(επιτελους)κ συμφωνω το ΙΙΙ ειναι κ εμενα το αγαπημενο μου.Που παει το μυαλο του ανθρωπου οταν κολαει !!!