0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο μοντελισμο σιγουρα καποιο "διεστραμενο" μυαλο κατι θα σκεφτει εμενα δεν μου κατεβαζει τιποτα η γκλαβα μου αυτη τη στιγμη
Μπορείς να μετράς την απόστασή σου από το ....επόμενο άφτιαχτο κιτ
Παράθεση από: staticjim στις Ιανουαρίου 14, 2009, 05:54:18 μμΣτο μοντελισμο σιγουρα καποιο "διεστραμενο" μυαλο κατι θα σκεφτει εμενα δεν μου κατεβαζει τιποτα η γκλαβα μου αυτη τη στιγμη Μπορείς να μετράς την απόστασή σου από το ....επόμενο άφτιαχτο κιτ
το Laser σίγουρα για τις αποστάσεις.το ογκομετρικό ?
και το εντοπιστικό των σωληνώσεων κλπ.?μήπως κάποιο υποτυπώδες ντόπλερ ?
.... Χρήση.....μοντελλιστική μάλλον μηδαμινή.....ισως με πολλή φαντασία για να δουμε την χρήση p.e. / μεταλλικής κάνης ή οχι σε κάποιο κιτ εκθέσεως για να αποφανθούμε αν είναι Ο.Ο.Β. ή οχι ....
...Το αποστασιόμετρο μόνο πιθανώς σε παρέλαση για να μετρήσουμε κάποια διάσταση στην 1/1 μιας και είναι πρόσφατο το "πάθημα" απο την παρέλαση της 28ης όπου με τα υπόλοιπα παιδιά ο CNCman προσπαθούσε να μετρήσει το VAB και τον απαγόρευσαν να το κάνει ως μυστικό ....τελικά "μας έσωσε" η ανάλογη λειτουργεία του Iphone μου
τελικά "μας έσωσε" η ανάλογη λειτουργεία του Iphone μου
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Ιανουαρίου 14, 2009, 08:40:04 μμτελικά "μας έσωσε" η ανάλογη λειτουργεία του Iphone μου φανταστικό και ακρως χρησιμο για την μετρηση κεκλιμενων επιφανειων αρματων...
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Ιανουαρίου 14, 2009, 08:40:04 μμ.... Χρήση.....μοντελλιστική μάλλον μηδαμινή.....ισως με πολλή φαντασία για να δουμε την χρήση p.e. / μεταλλικής κάνης ή οχι σε κάποιο κιτ εκθέσεως για να αποφανθούμε αν είναι Ο.Ο.Β. ή οχι ....εξαιρετική ιδέα. θα πάρω ένα για την επόμενη έκθεση της IPMS. τρέμετε απατεώνες που "κατεβάζετε" βελτιωμένα μοντέλα στην ΟΟΤΒ