Πάει καιρός που μερικές εταιρείες, διαθέτουν προς πώληση στα περίπτερα, διάφορα κιτ κυρίως μέχρι σήμερα μινιατούρες και rc μοντέλα. Παράλληλα τα τεύχη που συνοδεύουν τα διαφορα κομμάτια των κιτ, η των μινιατούρων, βρίσκει κανείς μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα βιβλιογραφία σχετική με το θέμα, γραμμένο στην γλώσσα μας.
Παρακολουθώ καιρό τώρα όλα τα προϊόντα που διαθέτουν, και διαπιστώνω ότι η τιμή των μοντέλων [κυρίως τα rc ] είναι πολύ υψηλότερη από τα πανομοιότυπα που διατίθενται στην μοντελιστική αγορά. Η ύλη όμως που προσφέρουν τα τεύχη την θεωρώ σημαντική για όλους, και για τους έμπειρους, αλλά και για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τώρα τον μαγικό κόσμο του μοντελισμού και της μινιατούρας.
Μέχρι σήμερα δεν προχώρησα, πέρα από το πρώτο τείχος στην αγορά των υπολοίπων, καθώς σχεδόν τίποτα δεν με ενδιέφερε από τα θέματα τους, εκτός από ένα πλοίο [δεν θυμάμαι το μοντέλο] που πραγματικά ήταν πανάκριβο, για αυτό και δεν προχώρησα και σε αυτήν την αγορά.
Τώρα όμως μας "πλασάρανε" και μας ξεσήκωσαν με την νέα τους κυκλοφορία του
"ΒΙΣΜΑΡΚ" του ομώνυμου θρυλικού γερμανικού πλοίου. Πολλές ιστορικές αναφορές από την tv, εκφράσεις που έμειναν στο μυαλό μας "βυθίσατε το βισμαρκ" πιστεύω ότι μεγάλη μερίδα ανθρώπων [καταναλωτών] θα ενδώσει.
Δεν σας κρύβω ότι το "ζαχαρώνω" και εγώ

γιατί έχω θαυμάσει αρκετές φορές το μοντέλο "βισμαρκ" που δεσπόζει πρώτο στην βιτρίνα γνωστού μοντελομάγαζου της πόλης μου.
Και εδώ θα ήθελα την γνώμη σας, εάν γνωρίζει κάποιος σχετικά με την ποιότητα του κίτ, την εταιρία που το παράγει, καθώς και ποιές άλλες εταιρείες το έχουν στην "συλλογή" τους.Και όπως επίσης εάν μπορούσαμε να συζητήσουμε δημόσια το θέμα των τιμών του συγκεκριμένου μοντέλου.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και για τις επερχόμενες απαντήσεις .......εάν υπάρχουν