Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Website
Market
Αρχική
Βοήθεια
Tags
Links
Σύνδεση
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
»
Θέματα Μοντελισμού
»
Θέμα:
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών (customer''s after sales service) Master Box
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών (customer''s after sales service) Master Box (Αναγνώστηκε 1031 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Stavros
Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
Εκπρόσωποι Συλλόγων
Scale 1/32
Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
save the last kit for me
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών (customer''s after sales service) Master Box
«
στις:
Ιανουαρίου 11, 2009, 07:22:45 μμ »
Όσοι είχατε διαβάσει την κριτική αυτή
http://www.modelclub.gr/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=660&Itemid=50
ίσως είχατε προσέξει για ένα πρόβλημα που είχα αναφέρει (έλειπε ένα πλαστικό κομμάτι από το κιτ)
Λοιπόν επικοινώνησα με την εταιρεία μεσω e-email για το πρόβλημα αυτό και αφού έλαβα άμεση απάντηση
έπειτα απο 10 ημέρες περίπου (εν μέσω εορτών Πρωτοχρονιάς 2009), έλαβα προχτές συστημμένο, αυτό το μάλλον κακοφτιαγμενο πακετάκι
Στο εσωτερικό του ήταν ...ολόκληρο το πλαίσιο με τα κομμάτια της μοτοσυκλέτας και φυσικά το κομματάκι που μου έλειπε
Εξετάζοντας το "νέο" πλαίσιο παρατήρησα (όπως με είχε ενημερώσει ο εκπρόσωπος της εταιρείας που απάντησε στο e-mail μου)
ότι τα ελαστικά των τροχών που ήταν το μόνο ψεγάδι του αρχικού κιτ έχουν βελτιωθεί και απέκτησαν πολύ καλό radial ("τακούνια")
τα υπόλοιπα κομμάτια του κιτ είναι ως είχαν (γενικά με πάρα πολύ καλή λεπτομέρεια)
βέβαια και πάλι δεν απουσιάζει το flash απο κάποια σημεία αλλά μπορεί να αφαιρεθεί με τον κόφτη με κάποια προσπάθεια
Θέλω απο το παρόν να εκφράσω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μου στην εταιρεία Master Box για τη γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση
Επίσης, αφού τώρα πια έχω 2
BMW R75
,
όποιος φίλος τα καταφέρνει με τα καλούπια και τα ρητινένια αντίγραφα και μπορεί να βγάλει το κομμάτι που λείπει από τη μια, ας στείλει πμ για να την παραλάβει
θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η αξιότιμη διαχείριση εαν το επιθυμεί μπορεί να "τροποποιήσει" ανάλογα το αρχικό review με καποια σχετικη προσθήκη, νομίζω αξίζει η αναφορά
καλά μοντέλα
Σ.Σ.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Tags:
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community