Σύνολο ψηφοφόρων: 12
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν ψήφισα γιατί δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να έρθω
να καταλαβω γιατι τα βερνικια με ....ζαλιζουν 20:00 στην κρηνη beer academy????????????
Λέω να ρίξω λευκό προς αποφυγή αλλοίωσης του αποτελέσματος . Λίγο δύσκολο να έρθω. Όπου και να πάτε να θυμάστε το σύνθημα του Χαρίτωνα:ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ
Παράθεση από: xaris_the greek στις Ιανουαρίου 09, 2009, 02:52:43 μμΛέω να ρίξω λευκό προς αποφυγή αλλοίωσης του αποτελέσματος . Λίγο δύσκολο να έρθω. Όπου και να πάτε να θυμάστε το σύνθημα του Χαρίτωνα:ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Κρίμα Χάρη .... θα μας λείψει η φωνή σου
εδω λαμπακιαςη πιτα θα ειναι αυριο ετοιμη θα σας την φερει ο στελιος εγω λογω δουλειασ θα ερθω λιγο πιο αργα :twisted:να μου αφησεται ενα κομματι
Έλα εσύ με το καλό . Η πίτα δεν είναι απαραίτητο να κοπεί στην αρχή . Θα υπάρχουν πράγματα ν' ασχοληθούμε εμείς .... Μόνο φλουρί μην ξεχάσεις να βάλεις Οπότε είναι οριστικό : Αύριο 20:00, Beer AcademyΘα κλείσω για 15-20 άτομα (μαζί με συνοδούς όσοι επιθυμείτε φυσικά) . (Επειδή βλέπω ενδιαφέρον και για ... Platinum όσοι θέλουμε και όσοι μπορούμε ( ) μετά συνεχίζουμε προς τα εκεί !!!
Σας βλέπω με πολύ αργριες διαθέσεις και θελω να ρωτήσω πόσοι εκτός απο μενα έχουν σκοπό να ερθουν μαζι με το εταίρων ήμισυ? Πωταω για να μην ειμαι ο μονος και εχω μετα στο σπιτι
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ -ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ;ΔΥΣΤΥΧΩΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΙΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ
εχω αλλαγή στα σχεδία Αλβη έρχονται οι κουμπάροι μου απο ΚΟΖΑΝΗ και δεν ξερω αν θα φύγουν σήμερα και τι ώρα.
Ειπαν οτι δεν θα μηνουν το βραδυ. Εγω σαν κάλος άνθρωπος θα τους προτείνω να μείνουν,Και ηθελα βρεθουμε με την μοντελο παρεα που εχω καιρο να σας δω και η συνοδια βαρελιων μπυρας ηταν ο τελειος συνδιασμος
Τελικά θα έρθω.