Μπορεί να μην έπιασα το δικό μου χρονοδιάγραμμα(τέλη Γενάρη), αλλά επιτέλους τελείωσα κάτι εντός χρονικών ορίων. Από την προηγούμενη αναφορά, κολλήθηκαν οι θύρες οδηγού συνοδηγού και εφθάρησαν ώστε να πλησιάσουν το επίπεδο φθοράς του υπόλοιπου εσωτερικού. Έπειτα όλο το μοντέλο ψεκάστηκε με παρκετίνη, μπήκαν οι χαλκομανίες (plastimodellismo), λίγη παρκετίνη και μετά φθορές. Κάτι λίγο από chipping, pin wash με σκούρο γκρί, φίλτρα με ανοικτό γκρί, wash με μαύρο, ελάχιστο στεγνό πινέλο με ξανοιγμένο βασικό, λίγο παιχνίδισμα στην εξάτμιση, με ότι βρήκα μπροστά μου, ψέκασμα των κάτω επιφανειών με αραιωμένο buff, και έπειτα κατά τόπους φθορές με smoke tamiya. Εξάτμιση, εισαγωγές και καπάκια κινητήρα, και λίγο από κάτω. Με το ίδιο χρώμα και χωρίς να το αραιώσω, έγιανα και όλες οι κηλίδες στο κάτω μέρος. Απλά μπούκωνε η κορώνα με χαμηλή πίεση και έτσι με απότομα τραβήγματα, πεταγόταν χρώμα σε σταγόνες... Κοίτα να δεις τελικά...
Δύο ατυχηματάκια της τελευταίας στιγμής(έφυγε από τα χέρια μου και ξεκόλλησαν τα πίσω φτερά και η βάση στην οροφή του πύργου), δεν αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Μπήκαν και οι δύο κεραίες στις αντίστοιχες θέσεις, με λίγη Logo στιγμής, έγιναν τα βαρίδια στο επάνω μέρος τους, και αυτό γρήγορα στη θέση του, μακριά από σκόνες και τα επόμενα project στο γραφείο...

Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν στο GB...