Λοιπόν αναφορά προόδου για το Fennek.
Μάλλον δεν είναι πολύ τυχερό καθώς κατά την διάρκεια του στοκαρίσματος-τριψήματος από απροσεξία μου ξεκόλησε το μπροστινό τζάμι. Ευτυχώς το πάνω μέρος του αμαξώματος δεν ήταν τόσο καλά κολημένο όσο νόμιζα

και το αποκόλησα χωρίς ζημιές για να ξανατοποθετήσω άλλα διαφανή μέρη απο ζελατίνα διορθώνοντας και το θάμπωμα που είχαν.
Ορίστε και μια φωτογραφία από τον... πλούσιο εσωτερικό του κόσμο

Παράλληλα προσπάθησα να βελτιώσω την χάραξη στα πέλματα των τροχών με αμφίβολο αποτέλεσμα. Κάθε τροχός χρειάστηκε μερικές ώρες για να γίνει και εως τώρα έχω φτιάξει τους 3 από τους 4. Δυστυχώς δεν έχω φωτό πριν από την προσπάθειά μου αλλά η λεπτομέρεια έμοιαζε με αυτή της παρακάτω φωτό χωρίς φυσικά το στόκο και πιο τρισδιάστατη καθώς εδώ έχω ήδη αρχίσει να τρίβω

(τελικά το στοκάρισμα ήταν περιττό όπως αποδείχτηκε στο τέλος) ο στόχος μου ήταν να μοιάζουν κάπως έτσι

Στους 2 πρώτους τροχούς έκανα τα εξής
α' τους λείανα
β' με την πλάτη της λεπίδας χάραξα διαδοχικές κυματιστές γραμμές (το πάνω μέρος της φωτό)

γ' πάλι με τη πλάτη της λεπίδας έκανα τις (περίπου) κάθετες ως προς τον άξονα των τροχών γραμμές

και τέλος με ντουκόχαρτο προσπάθησα να περιορίσω τις μισές από τις οριζόντιες γραμμές που δημιουργήθηκαν (κάθε 2η γραμμή). Αυτό δεν πέτυχε πολύ ενώ δεν φαίνεται και στις φωτό. Κατέληξα σε αυτό το αποτέλεσμα

μετά έτριψα με ντουκόχαρτο για να ομοιογενοποιηθεί το αποτέλεσμα