Κύριοι

τα σχόλια σας και σας ευχαριστώ

Σ.Σ. Το εσωτερικό έχει όντως περιορισμένες φθορές, τα φορτώματα επίσης είναι καθαρά, προβληματίστηκα να τα σκόνιζα; να τα λάσπωνα;
Σκόνη υποθέτω δεν υπάρχει λόγω χιονιού, λάσπωμα δεν έκανα υποθέτοντας ότι δεν πετάνε από εδώ και από εκεί τα πραγματάκια τους

...ίσως κρίνω από τα χούγια μου

Ρόδιες έχω κάνει αλλά είναι ρηχές και δεν φαίνονται στην ασπρίλα...
Για το γρασίδι, είχα βάλει μπροστά μου αυτό που έβαλα και ένα πιο κίτρινο και σκεφτόμουνα, τελικά αποφάσισα το πράσινο γιατί στο μυαλό μου όλα τα βόρεια τοπία είναι με ένα πράσινο χαλί σχεδόν όλο το χρόνο.

Hummel Moss

Διάλεξε πιο θες, έχω απ΄ όλα ακόμα να σου στείλω

Λεοπάρδαλε, μη με παρακαλάς, αργεί το σύγχρονο ακόμα, αλλά ούτως ή άλλως μας τα προσφέρετε εσείς τόσο επιτυχημένα

giorgos800 Νάσαι καλά φίλε, ευχαριστώ.

Ni_Kos όντως ο χάρτης δίνει μία χρωματική ανάσα στη μουντάδα

Πέτρο...το κράνος το ξέχασα

Το χιόνι είναι της NOCH αλλά μάλλον θα ξαναγυρίσω στη σόδα, κάθετε πιο καλά και "βαριά"
Η παγωμένη λίμνη είναι κομμάτι παραφίνης (αυτή που φτιάχνουμε κεριά), έβαψα τη βάση μαύρη και ακούμπησα το κομμάτι της παραφίνης ( 2 cm πάχος) πάνω , για να σκουρύνει και να δώσει βάθος.

Symeon ʼστα αυτά...αύριο βράδυ περιμένουμε τα δικά σου

Παναγιώτη με τόσα pumpers που βλέπεις...το άσπρο κάμο δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση...

Νικόλα
Κύριε Φίλιππε θα πω μόνο αυτό : Βλέποντας κάποιος την πρώτη και μόνο φωτο που δείχνει από ψηλά το όχημα, το εσωτερικό, και τα φορτώματα, παραπέμπει σε δουλειές που συνήθως γίνονται από μεγάλα ονόματα του εξωτερικού. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

ρεεεεε....και μετά ξυπνήσαμε...άλλαξε πλευρό βρεεεε

...χειμερινό καμο που για μένα προσωπικά θεωρώ οτι είναι οτι πιο δύσκολο στο χειρισμό του ώστε να μην υπάρχει "σκληρό" contrast
σωστά 
το σκληρό κόντραστ άσπρο - πράσινο είναι η συνήθης "παγίδα" της υποτίθεται εύκολης τεχνικής με τη λάκ
είναι απαραίτητα τα καφέ, που λειτουργούν ως "γέφυρα" ανάμεσα στα δύο χρώματα
Εμένα πολύ με βοήθησε στο αποτέλεσμα το φίλτρο του Mig " Brown for Dark green"