Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Εκανα πολλές δοκιμές, οι περισσότερες αποτυχημένες αλλά το πρόβλημα είμαι εγώ και η ατζαμοσύνη μου και όχι οι διαδικασίες. Αποφάσισα να μείνω στα γνωστά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για μοντελάρισμα και οι καταστροφές κάνουν κακό στο ηθικό...
Καταλήξαμε λοιπόν εδώ, με καναβάτσο στον πύργο...

...ένα αγνώστου προελεύσεως πράσινο διπλωμένο πανί και 2 υπνόσακους για να έχουν να κοιμούνται τα παιδιά...

...2 κουτιά με ταινίες για το 30άρι του πύργου...

...και ένα ρολό κοτετσόσυρμα, ψιλοσκουριασμένο και μπίχλικο, μήπως και χρειαστεί να μαντρώσουν τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις, Μαλαισία είναι αυτή!

Δεν το πειράζω άλλο γιατί τη βλέπω τη δουλειά να κλαίω ασπαρηγόρητος. Θα πάρει 1-2 χέρια ματ βερνίκι και μετά θα σκονιστεί με... σκόνες. Εκανα μία δειλή προσπάθεια με το light earth στους τροχούς και δείχνει να βγαίνει ωραίο. Το καλό με τις σκόνες είναι οτι το όποιο αποτέλεμα είναι πλήρως αναστρέψιμο με ένα πινελάκι και λίγο νεράκι, οπότε οι πατάτες διορθώνονται!

Δε μου λέτε, να προσθέσω μπροστά ακόμα ένα ρολό πανί; Εχω φωτογραφίες που δείχνουν τα Saladin να εταφέρουν κάτι ανάλογο, το πρόβλημα μου είναι αν φαίνεται αληθοφανές όπως το έχω φτιάξει ή είναι για τα πανηγύρια;

Τώρα με το Saracen, αδυνατώ εκ νέου να το φωτογραφίσω σωστά. Μετά το washe και ένα ελαφρό dry brush με steel της Humbrol έγινε κάπως έτσι. Θα πάρει κάποια φορτώματα στα πλάγια (καναβάτσα τυλιγμένα, ίσως 1-2 jerrycans) και θα σκονιστεί και αυτό και πολύ μάλιστα λόγω ερήμου

Αυτά για την ώρα. Πάω να κολλήσω τις ρόδες στο Puma όπου μετά από μία δοκιμή προβλέπεται μάχη...