Το διαβασα και στο private φορουμ της Helmo.
Ακους εκει ξεχωριστα τα Ελληνικα σηματα και 52 ευρω για ενα τετοιο "χρεπι" 
Να ειστε σιγουροι οτι θα εχει και μπολικα προβληματα εφαρμογης 
Vacu-form καλυπτρες!!

+ Τις μεγαλες ελλειψεις λεπτομερειας!!! 
Τι να πω? 
Μαλλον θα προτιμησω το Τ-2 της Revell (πρωην Matchbox) και τα βελτιωτικο της pavla στην 1/72 
Να υποθέσω ότι μάλλον το αντίθετο εννοείς?

20κάτι το βελτιωτικό για το 72αρι + 7 για το Revell είναι πολλλλά για ένα κιτ που χρειάζεται να βελτιωθεί σε όλα του τα σημεία?
Που είδες μεγάλες ελλείψεις λεπτομέρειας?

Σήμερα το μεσημέρι έπιασα με τα χέρια μου το Two Bobs και είναι απλά εξαιρετικό!
Φίνα γράμμωση,κοφτές λεπτομέρειες σε όλη την άτρακτο και πτέρυγες,και πολλά άλλα καλά,με μόνο παράπονο τους πίνακες που δίνονται σε πλαστικό και θα τους προτιμούσα πάνω στα ρητινένα σκιάδια ή σε PE!
Επίσης θεωρώ ότι λόγω απλού σχεδίου του T-2,τα κομμάτια μπορεί να μην έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα εφαρμογής! Δεν είναι δα και κανένα Vampire....
Η Vac καλύπτρες είναι απ τις καλύτερες που έχω δει και σε ποιότητα πλαστικού,και σε διαφάνεια αλλά κυρίως σε άψογο,κοφτό έντονα ανάγλυφο σκελετό που θα βοηθήσει τα μέγιστα στο μασκάρισμα!
Τέλος επειδή έχω ψάξει σε βάθος λεπτομέρειες του πραγματικού για ένα υπερβελτιωμένο 72αρι,από όση ώρα ψαχούλευα το 48αρι,δεν είδα κανένα λάθος! Σημεία παγίδες όπως κάτι αεραγωγοί στο κεντρικό και πίσω μέρος της ατράκτου,τάπες και βαθουλώματα στις δεξαμενές,κλπ,ήταν απολύτως σωστά!
Τώρα για την τιμή,απλά δες τι παίζει με αντίστοιχες κιτάρες από "μεγάλες" εταιρείες που δίνουν απλά κόκπιτ,ή χοντράδες και λάθος σχήμα σε βασικά σημεία του αεροσκάφους,καθώς και γραμμώσεις και πριτσίνια που χωράει μια παλάμη υπό κλίμακα,και αυτά σε τιμές κατά πολύ ακριβότερες του ανωτέρω...Αν προσθέσεις και ένα βελτιωτικό ρητίνης για
διθέσιο κόκπιτ,τότε η τιμή εκτινάσεται ιδιάιτερα...
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν όταν ποστάρεις κάτι εδώ,να είσαι αντικειμενικός,και να μην ποστάρεις κάτι τόσο αψήφιστα...
το να λες χρέπι ένα τέτοιο κιτ και να βγάζεις καλύτερο ένα 72αρι που απλά του λείπει οποιοδήποτε είδους λεπτομέρεια,και με το 20+EUR κόκπιτ δεν διορθώνεις και πολλά,είναι το λιγότερο κατακριτέο και άδικο....