0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και ο άξονας είναι από το κιτ με τις καρφίτσες της κυράς μου.
Παράθεση από: philio στις Ιανουαρίου 16, 2009, 11:47:59 πμκαι ο άξονας είναι από το κιτ με τις καρφίτσες της κυράς μου..... ωχ κατάλαβα .. μπήκε και η κυρά στο κόλπο !!!!!! Εμ βέβαια μ' αυτά που βλέπει η γυναίκα στο σπίτι ... επόμενο είναι !!!! Εδώ εμάς και μας έχει στρίψει
πέρα απο την πλάκα Φίλιππα, ζηλεύω την υπομονή σου και την επιμονή σου (μαζί με την τελειομανία σου!)....
Ο Τάσος (DJ Anas) έγραψε το καλύτερο ποστ.... Φίλιππε, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!Είναι ο Νο1 λόγος που φτιάχτηκε αυτό το forum - είσαι ο Νο 1 μοντελιστής που το προσφέρεις απλόχερα και συστηματικά!!! Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά!
λεπτομέρειες για τα : 2 φύλλα μακετόχαρτο και με τη μέθοδο του σάντουιτς έκανα έναν μισογκρεμισμένο τοίχο - Πως;
μια απορία για τον τοίχο - το σενάριο είναι ότι, όταν δεν ήταν γκρεμισμένος έκλεινε το χώρο που βρίσκεται στο πλάι του παγοποιείου;
Το σενάριο είναι να μιλήσεις με το κτηματολόγιο και τον δικηγόρο μου
"τα σπάει " ..... πως θα λέγανε και στα νεο-ελληνικά
Θα μας τρελλανουν αυτοι με τα διοραματα τους!
Μία μικρή πρόοδος των εργασιών...Έφτιαξα μερικά εργαλεία για το χειρισμό του πάγου και 2 κρεμάστηκαν στον τοίχο. Επίσης έφτιαξα μια σκούπα της συμφοράς.