0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkontog στις Δεκεμβρίου 24, 2008, 11:30:55 μμΥΓΤο επόμενο GB πρέπει να είναι διπλάνο...και ποιος θα συμμετασχει :
ΥΓΤο επόμενο GB πρέπει να είναι διπλάνο...
Παράθεση από: Viper στις Δεκεμβρίου 25, 2008, 12:26:50 πμΠαράθεση από: gkontog στις Δεκεμβρίου 24, 2008, 11:30:55 μμΥΓΤο επόμενο GB πρέπει να είναι διπλάνο...και ποιος θα συμμετασχει : Μέσα και εγώ!!!!!!!
Εγω θα συμμετασχω με αυτο (αν το τελιωσω)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) ενα 72αρι τρομου που λεει και ο κοντογκ,και βεβαια οτι προκυψει ,αν δειτε στην υπογραφη μου κατι υπαρχει σε εξελιξη
Ερώτηση:Μπορούν να υπάρχουν 2 συμμετοχές από 2 διαφορετικά μέλη αλλά με το ίδιο όχημα :
δεν θα υπάρχει πρόβλημά.. αντιθέτως.. θα ειναι μια ενδιαφέρουσα κόντρα
Αντιθέτω,ς θα έχει πολύ ενδιαφέρον
Παράθεση από: leopard στις Ιανουαρίου 01, 2009, 11:25:11 μμΕρώτηση:Μπορούν να υπάρχουν 2 συμμετοχές από 2 διαφορετικά μέλη αλλά με το ίδιο όχημα :Παράθεση από: arcadios στις Ιανουαρίου 01, 2009, 11:27:55 μμδεν θα υπάρχει πρόβλημά.. αντιθέτως.. θα ειναι μια ενδιαφέρουσα κόντραΠαράθεση από: philio στις Ιανουαρίου 01, 2009, 11:37:01 μμΑντιθέτω,ς θα έχει πολύ ενδιαφέρον Ακριβώς! Για εμένα αυτό είναι το νόημα του Group Build... κατασκευή ίδιων θεμάτων με παράλληλο "ψάξιμο" και αλληλοβοήθεια των συμμετεχόντων! Άλλωστε εδώ δέν κυνηγάμε κανένα έπαθλο για να τεθεί θέμα "κόντρας"...
Aφιερώνεται στους μονομάχους του συγκεκριμένου group built. Καλά μοντέλα παιδιά Spoiler (hover to show)