0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... επίσης τα Sd.Kfz. 221/222/231/232/234 αν δεν κάνω λάθος πάνε στην κατηγορία των ημιερπυστιοφόρον ...
Να διευκρινίσουμε κάτι, Armored Wheel Vehicles - Θωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα άρα το HUMMER δεν νομίζω πως έχει χώρο εδώ,εκτός ίσως από κάποια έκδοσή του,συν το ότι αυτό εδώ http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,7522.0.html νομίζω πως λειτουργεί σαν Group Builds, επίσης τα Sd.Kfz. 221/222/231/232/234 αν δεν κάνω λάθος πάνε στην κατηγορία των ημιερπυστιοφόρον άρα μάλλον και αυτά θα πρέπει να αφήσουμε εκτός για να μην πλατιάσουμε. Εξάλλου και χωρίς αυτά το θέμα σηκώνει αρκετά διαφορετικά μοντέλα..... Τι λέτε???
Παράθεση από: Κώστας Α.Β. στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 09:10:40 μμ... επίσης τα Sd.Kfz. 221/222/231/232/234 αν δεν κάνω λάθος πάνε στην κατηγορία των ημιερπυστιοφόρον ...τα μπερδευεις με το 25-κατι
Χμμμμ τα "Hummer-ια" πιστεύω και 'γώ οτι δεν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, ενώ ανήκουν τα VBL & τ'αλλο το Ιαπωνέζικο ala VBL.....Τα Sd.Kfz. 250/251 (όλη η οικογένεια) σαφώς και δεν ανήκουν εδώ λόγω του οτι είναι ημιερπυστριοφόρα Απ' οσο έχω ψάξει πάνω - κάτω είναι πρπ 100 διαφορετικά οχήματα σ' αυτή την κατηγορία.....Προσωπικά θα προτιμούσα 1 ενότητα (π.χ. Α.W.V.) με 2 μονάχα υποκατηγορίες before '45 & after '45...αλλά όλοι να post-αρουμε σ' αυτές και οχι ο καθένας το δικό του "θέμα" όπως στο Stryker ώστε να μην "φορτνουμε" με κατηγορίες - υποκατηγορίες κτλ.....
αν δεχθούμε ότι ένα GB λειτουργεί ως μέσο "πίεσης και φιλότιμου" και αυτοδέσμευσης να παρουσιαστούν ολοκληρωμένες δουλειές, η χρονική διάρκεια μάλλον θα πρέπει να μη ξεπερνά τους τρείς μήνεςδιαφορετικά ...ξεχνιέται (πχ στο Missing Lynx έχει ξεκινήσει GB διάρκειας δύο μηνών με θέμα Marder and variants)σωστή η διάκριση -- Before '45-- After '45αλλά, προτείνω να ψηφιστεί από αυτούς που θα αυτοδεσμευτούν ότι θα συμμετέχουν, ένα μοντέλο + variants για κάθε περίοδο
... η χρονική διάρκεια μάλλον θα πρέπει να μη ξεπερνά τους τρείς μήνεςδιαφορετικά ...ξεχνιέται