Αποστολέας Θέμα: Ainariel "Arrow Of Light"  (Αναγνώστηκε 848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petranlost

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Ainariel "Arrow Of Light"
« στις: Δεκεμβρίου 19, 2008, 09:11:06 πμ »
Μια περσινή μου δουλεία, η φιγούρα είναι της Andrea στα 54mm και την έχω βάψει με ακρυλικά και μερικά λάδια. Τα βράχια έχουν γίνει με φελιζολ και εποξικο στόκο.
Βέβαια όπως βλέπετε η φιγούρα είναι πολύ αριστερά στη βάση ετσι όλο το βάρος πέφτει προς τα αριστερά και δεν έχει ισορροπία το όλο σκηνικό. Ίσως να το διορθώσω κάποια στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
Απ: Ainariel "Arrow Of Light"
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 04:19:36 μμ »
Εγω απο την πλευρα μου ως λατρης του ¨σκοτεινου¨ ταυτιζομαι με την επιλογη του καλλιτεχνη!
Προσωπικα την βρισκω ως μια απο τις καλυτερες δουλειες εδω μεσα σαν συνολικη εικονα - αδιαφορωντας για τεχνικες λεπτομερειες κλπ, απλα στο ματι, μου κανει ενα κλικ! ::icon_thumright::
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος petranlost

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:55:45 πμ »
Εγω απο την πλευρα μου ως λατρης του ¨σκοτεινου¨ ταυτιζομαι με την επιλογη του καλλιτεχνη!
Προσωπικα την βρισκω ως μια απο τις καλυτερες δουλειες εδω μεσα σαν συνολικη εικονα - αδιαφορωντας για τεχνικες λεπτομερειες κλπ, απλα στο ματι, μου κανει ενα κλικ! ::icon_thumright::

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Trutch και εγω ειμαι λατρης του σκοτεινου και γενικα του fantasy  ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 24, 2008, 11:47:25 πμ »
Εγω παντως φιλε μου, θα εφιαχνα αλλη μια fantasy και θα την εβαζα απ'την αλλη και voila! ::salut:: ::salut:: ::salut::
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 24, 2008, 12:27:46 μμ »
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!   ::salut::
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Tags: