Αποστολέας Θέμα: PZ II Russia - 1/35  (Αναγνώστηκε 2000 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
PZ II Russia - 1/35
« στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 08:59:49 μμ »
Καλησπερα πουλακια μου.....μετα απο 2 εβδομαδες απουσια να μαι παλι.... :lol: :lol: :lol:

κατι γρηγορο για ξεχαρμανιασμα και μια ευκαιρια για δοκιμη του χιονιου της scenic....συνολικος χρονος κατασκευης 2-3 εβδομαδες....ελπιζω να το απολαυσετε (αν και δεν εχει τελειωσει ακομα) οσο και εγω την κατασκευη του !!!!

Ξεκινημα με panzer gray

περασμα οι ακμες με μασκολ για το βασικο χοντρο ghipping. κατοπιν βαψιμο με postshade ασπρο (κατι που χανεται στις φωτο)....καποιες ροδες πιο ασπρες αλλες πιο σκουρες μια τελειως γκρι.....ετσι για πιο ''αλητικο''.

ακολουθει συνδεση των μεγαλων chipping με ''σφουγγαρακι'' για να συνδεθουν οπτικα μεταξυ τους....λαδια ξυδια...wash....λασπες με πιπερι,βερνικι και pigments...

:lol:

[img]http://i365.photobucket.co

• Scale 1/48
  • *
Απ: PZ II Russia - 1/35
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:03:28 μμ »
και το αποτελεσμα....(οχι τελειωμενο !!!!! εκκρεμουν φορτωματα, αλυσιδες, κουβαδες, και τελος οι φιγουρες)

λεπτομερειες και ερωτησεις ευπροσδεκτες.....σε λιγο.......

:lol: :lol: :lol:

ΥΓ οι κακες παρεες λειτουργουν και αντιστροφα Πετρο........ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:15:32 μμ »
Απόστολε,προδότη της quarter scale :twisted: ,κάτι δεν μου πάει καλά με το άρμα σου...
Σε πολλά σημεία μου φαίνεται πολύ καλό,αλλά σε κάποια άλλα σα να θέλει κι άλλη δουλειά, βρώμισμα και πάλιωμα κ.λ.π.(π.χ.πυροβόλο,πύργος,εργαλεία...)

Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το χιόνι,δεν ξέρω εαν θα του ρίξεις κι άλλη δουλειά,αλλά για την ώρα μοιάζει σα να τίναξες την ...πυτιρίδα από τα μαλλιά σου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:29:47 μμ »
Ατσούού!!..αμάν αυτό το πιπέρι που χρησιμοποίησες βρε Απόστολε!! :mrgreen:...φαντάζομαι εκεί που καθώσουν και αντι να ανάψεις ενα τσιγάρο το τσάκωσες και βουαλά!...Μπράβο βρε θηρίο!... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 10:53:07 μμ »
κατ΄αρχήν το σκηνικό - εξαιρετική ιδέα, η στρόγγυλη βάση και το έδαφος που δεν την καλύπτει όλη
στην εκτέλεση, το χιόνι με τις πρασινάδες ξενίζουν - λάσπη, χιόνι και ξεραμένα χόρτα;;;

για το άρμα, που ότι και να το κάνεις δείχνει την ηλικία του και τις "χοντράδες" του - μερικά σχόλια
έχεις σκούρα-ανοιχτά, λείπουν τα μεσαία
σφουγγαράκι, μπλέντινγκ και γουώς;;;;
πιό πολλά καφέ στις ρόδες

Υ.Γ. η κριτική, με δεδομένο ότι απευθύνεται σε "φτασμένο" μοντελιστή
και μια ιδέα για extreme artistic effect, satin gloss στο πυροβόλο  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 11:21:03 μμ »
σταματηστε βρε κ...αιδα το κραξιμο (ιδιως εσεις οι δυο οι σεσημασμενοι) !!!!

Κωστα αμαρτησα με τη κλιμακα δεν θα το ξανακανω  ::eusa_pray::

ειπαμε δεν ειναι ετοιμο.....εχει πολλα ''εφφε βαψιματος'' ακομα...συν οτι χανει απο τις φωτο...

στο χιονι ηθελα να δωσω το εφφε του φθινοπωρινολασπωμενου και λιωμενου σε καποια σημεια η και παγωμενου σε αλλα, κατι που εχει γινει με το sparkler που δινεται μαζι σε σετ αλλα δεν αποδιδεται στις φωτο (σωστη η παρατηρηση για το πρασινο χορτο μιας και θα πρεπε ολα να ταν πιο ξερα)..

.στο βαψιμο εχουνε γινει πολλα ακομα (pigments, στεγνα, περιοχες με διαφορες τονικοτητες του γκρι, λαδια, ξυδια)   αλλα η φωτο ειναι απο μια βδομαδα πριν στα πρωιμα σταδια....

τα πολυβολα ειναι με metalizer αναμενοντας το τριψιμο που θα τους δωσει τη μεταλικη οψη....με τραιλενει αυτο το σταδιο και το φυλαω παντα στο τελος....υπομονη....

και μην ξανακουσω βλακειες για φτασμενους και αλλα τετοια κουλα.... ::mastigoma::...και με την κριτικη κανενα προβλημα και το ξερετε...αφοβα....μιλαμε αναισθησια χρυσοψαρου ...αμα μαρεσει εμενα πες καιαλλα τοσα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 11:49:15 μμ »
και μην ξανακουσω βλακειες για φτασμενους και αλλα τετοια κουλα.... ::mastigoma::...

καλά, μια και είσαι "αρχάριος", αλλάζω το πόστ μου, όπως ακόλουθα:

Απλά τρομερό
Πανέμορφο !!!
Εξαιρετικό
Καταπληκτική δουλειά
Εξαιρετική δουλειά (ως συνήθως)
Θα μας τρελάνεις καμιά μέρα!
Μου αρέσει τρελά
Εχω μείνει άφωνος!!!
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 12:09:30 πμ »
και μην ξανακουσω βλακειες για φτασμενους και αλλα τετοια κουλα.... ::mastigoma::...

καλά, μια και είσαι "αρχάριος", αλλάζω το πόστ μου, όπως ακόλουθα:

Απλά τρομερό
Πανέμορφο !!!
Εξαιρετικό
Καταπληκτική δουλειά
Εξαιρετική δουλειά (ως συνήθως)
Θα μας τρελάνεις καμιά μέρα!
Μου αρέσει τρελά
Εχω μείνει άφωνος!!!
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ξέχασες αυτό: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::  :shock: :shock: :shock: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1::

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Απόστολε,να σου πω επίσης οτι κατά την γνώμη μου, θέλει λίγη δουλειά και η πετρόχτιστη κολώνα(?).
Φαίνεται σα να στέκεται μόνη της εκεί χωρίς λόγο....Μήπως να συνεχίσεις ένα κομματάκι τοίχου,μέχρι την άκρη του χώματος,έτσι,για να μοιάζει μέρος του?

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 12:13:48 πμ »
Να μου επιτρέψετε, αλλά εγώ βρίσκω εδώ την ευκαιρία να του  ρίξω κράξιμο, όχι για κανένα αλλο λόγο αλλά δεν πρόκειται να βρώ στην δουλειά του Απόστολου κανένα ψεγάδι, οπότε..... :mrgreen:

Λοιπόν, είναι απαίσιο, θλιβερό, άτεχνο, χωρίς φαντασία, αίσθηση της πραγματικότητας κλπ, κλπ!......ουφ το ευχαριστήθηκα!! :mrgreen: ::lol18:: ::evil4:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 12:33:44 πμ »
Από ότι φαίνεται το διασκέδασες κατά την διάρκεια του βαψίματος και αυτό έχει σημασία.. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μια ερώτηξη (με το μπαρδόν δηλαδής) μόνον.. Σήματα?  :roll:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 12:39:20 πμ »
Εμένα μ'αρέσει. Απλά όπως είπε και ο Πέτρος του λείπουν τα μεσαία για να ισορροπήσει. Αλλά αφού όπως είπες έχει μέλλον περιμένουμε. Και στη βάση πάντως ασχολήσου λίγο, προσθέτοντας ίσως λίγο πιο γήινους τόνους  γιατί κι εμένα κάτι μου κάνει το έντονο πράσινο παρέα με το χιόνι ...  Ίσως να άφηνες πράσινο τον θάμνο αριστερά, "ξεραίνοντας" δεξιά τα χόρτα ...  :?: Τεσπα δοκίμασε, ξέρεις εσύ.

Αααα παρατρίχα να το ξεχάσω, στο αριστερό φτερό μην κάνεις εφέ chipping στη βάση της κεραίας γιατί δεν ήταν μεταλλική αλλά ξύλινη οπότε απλά φθείρε >>> ξεθώριασε.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 12:39:59 πμ »
Ακομα να ισιωσεις την ερπυστρια??? :twisted: ΦΤΟΥ ΣΟΥ! ::sterb121:: ::tsekouri:: ::mastigoma:: ::punch:: ::violent1::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 08:45:59 πμ »
Αποστόλη σου είναι εύκολο να περιγράψεις το υλικό που χρησιμοποίησες για το χορταράκι και τον τρόπο τοποθέτησης και βαψίματός του;
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 11:41:10 πμ »
Παιδες,χανει ΠΑΡΑ πολυ απο τις φωτο!!
Το ειδα απο κοντα και ολα τα wash και τα τρεξιματα δεν φαινονται καν στις φωτο....
Αποστολη,την γνωμη μου την ξερεις(μου αρεσει παρα πολυ ::icon_thumright:: ::icon_thumright::)με μονη μου ενσταση το δεντρακι( :roll: :mrgreen:)και το χιονι που μου φαινεται ...χοντροκοκκο! ::glossa::
Οσο αναφορα την πρασιναδα και το χιονι θα διαφωνησω με τους προλαλησαντες!!Ειναι σωστοτατο και δινει παρα πολυ χρωματικα :wink:
Στην θεση σου θα εβαζα κι αλλα πρασινα φυτα με στρωμα απο χιονι απο πανω!!!!!!!
Ετσι για να ξεφυγει απο το κλασικα μουντο/νεκρα φυση διοραματα που βλεπουμε συνηθως στα χιονισμενα ::icon_thumright::
Παραδειγμα απο τον περασμενο χειμωνα στην Αθηνα

Αντε...φορτωσε και το αρμα να δεσει!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 12:30:55 μμ »
Θα συμφωνήσω με το Τάσο για τους πράσινους θάμνους.
Το χειμώνα όλα είναι καταπράσινα ρε συνάδελφοι,γιατί να τα ξεράνει? Απλώς θέλει λίγη παραπάνω δουλίτσα η βάση για να δέσει το σύνολο.

Tags: