Καλός σας βρήκα και καλός με βρήκατε

. Με λένε Τάσο ή αλλιώς mastroxalastis και ασχολουμε με τον μοντελισμό αρκετό καιρό με αρκετά διαλείμματα λόγο ελλείψεις χρόνου και χώρου αλλά και γνώσεις κάποιον τεχνικών. Τώρα που αποκτήσα δικού μου χώρο στο καινούργιο μου σπίτι έτσι θα αποφύγω κάποια παλιά δράματα από ξεσκονόπανο και αλλά συναφή

, και άρχισα σιγά σιγά να εξοπλιζομε με περισσότερα εργαλεία που χρειαζόμουν αλλά και με μοντελάκια και λιγο περισσότερο χρονο

Το καλό είναι ότι έχω κάνει ένα στοκ μισής ντουλάπας που με περιμένουν να τα φτιάξω (και κάποιο μέλος τις οικογενείας να φωνάζει ως συνηθως

)
και καμία 6 μοντελάκια μισοτελειωμένα που περιμένουν για να βαφτουν.
Ασχολούμε με την κλίμακα (κουφέτο

) 1/72 κυρίως περίεργου θέματος Α Π.Π και 1/35 Σύγχρονα ʼρματα
Μπορεί ώμος να ασχοληθώ και με άλλο θέμα . Μετά από επίσκεψη σε μοντελάδικο όταν το μάτι μου δει κάτι παίρνει την γυαλάδα του παρανοϊκού και βουρ για ταμείο
Οι χαρα μου ηταν ακομα μεγαλυτερη οταν σας ανακαλυψα και ξεκινησα αμεσως να διαβαζω το forum και να γελαω με καποια τρελα post .
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν και έφτιαξαν το forum αυτό και μας έκαναν να μαζευτούμε από όλα τα μέρη της ελλαδος και εξωτερικό, έμπειρη και νέοι στο χόμπι και να ανταλλάξουμε γνώμες , τεχνικές κ.λ.π.
Τέλος τα πολλά λόγια και ας αρχίσω την δουλεία , προσεχώς στις οθόνες σας
German Munitionsschlepper Pz.Kpfw. IV Ausf. F της Hobby Boss 1/72