0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα ερωτηματικά στον τίτλο είναι για να τα απαντήσουμε εμείς ?Σ.Σ.
εαν ναι τότε φτιάξτο "Ελληνικό" (αν θυμάσαι τη γνωστή ιστορία του κ. Ζάχου Χατζηφωτίου) κάπου στην Ιταλία (απο Νότια μέχρι... Ρίμινι !) και κανένα ακόμη Ελληνικό όχημα (άμα βρεις και MACK στην 1/35 !!!)(υπάρχει αυτό http://www.phpshopxml.com/blamod.shop/CID/44e7abe8182a2ce0f972e756ed6a86e7/function/itemPageDisplay/shopItemCode/MIM35022αλλά είναι πανάκριβο και αμφιβόλου (καλύτερα αδιευκρίνιστης) ποιότητας - ακούει ο Raw Shooter?) Σ.Σ.
Σταύρο φίλε μου μετά την συζήτηση που είχε γίνει στο "δικό μου" "ποντικάκι" περι Χατζηφωτίου κτλ αποφάσισα να αγοράσω το Mack αλλά και άλλα της Miniatur......δεν μπορώ να πώ καλά (σαν ρητίνη) αλλά πολύ δύσκολα να γίνουν....δεκάδες να μή πώ εκατοντάδες κομματάκια + δυσνόητες οδηγίες και ευθραστες κατασκευές....θέλει τρομερή πείρα "πάνω" σε κιτ ρητίνης....αν κάποιος δεν έχει ξαναπιάσει ρητίνη ή ειναι απο τις πρώτες ρητίνες του απλά θα "κλάψει" 100+ ευρώ που θα δώσει....Αν θέλουν οι Κοι διαχειριστές μπορώ να κάνω preview σε 4-5 απο δαύτα
μπράβο Φίλιππε,πολύ καλή και πρωτότυπη επιλογήτα ερωτηματικά στον τίτλο είναι για να τα απαντήσουμε εμείς ?εαν ναι τότε φτιάξτο "Ελληνικό" (αν θυμάσαι τη γνωστή ιστορία του κ. Ζάχου Χατζηφωτίου) κάπου στην Ιταλία (απο Νότια μέχρι... Ρίμινι !) και κανένα ακόμη Ελληνικό όχημα (άμα βρεις και MACK στην 1/35 !!!)(υπάρχει αυτό Σ.Σ.
Παράθεση από: Stavros στις Νοεμβρίου 28, 2008, 10:05:21 πμμπράβο Φίλιππε,πολύ καλή και πρωτότυπη επιλογήτα ερωτηματικά στον τίτλο είναι για να τα απαντήσουμε εμείς ?εαν ναι τότε φτιάξτο "Ελληνικό" (αν θυμάσαι τη γνωστή ιστορία του κ. Ζάχου Χατζηφωτίου) κάπου στην Ιταλία (απο Νότια μέχρι... Ρίμινι !) και κανένα ακόμη Ελληνικό όχημα (άμα βρεις και MACK στην 1/35 !!!)(υπάρχει αυτό Σ.Σ. Στο βιβλίο του Ζάχου Χατζηφωτίου , "Τα εν οίκω...Ενδήμω) αναφέρει οτι το τοπολίνο είχε χρώμα πράσινο και όντως το έφερε απο Ιταλία και το κυκλοφορούσε στην αμέσως μεταπολεμική Αθήνα.
Φίλιππε........για πρόσεξε λίγο τις οδηγίες......το "καβαλέτο" μου μοιάζει λάθος βαλμένο στην Benelli.....πολύ κάτω είναι σε σχέση με τον αξονα Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τσέκαρε το πριν κολλήσεις την καρότσα επάνω edit....πρέπει να περνά κάτω απο την εγκάρσια δοκό (όπως το φωτογράφησες εννοώ) και να λειτουργεί σαν σπασουάρ της καρότσας
... δοκίμασα έτσι ...δοκίμασα αλλιώς (μου πήρε καμιά ώρα με τις δοκιμές...) τελικά είδα ότι λειτουργεί και ταιριάζει καλύτερα άμα είναι από πάνω
Eχω μείνει έκθαμπος από την πρωτοτυπία των θεμάτων που επέλεξες. Μπράβο Φίλιππε
Όταν ανέβηκες επάνω, επισκέφτηκες την υπόγα ?????????????? Αν ναι, τότε μάλλον κάτι θα σε πότησε ο "άλλος" και κόλλησες ΡΗΤΙΝΙΤΙΔΑ, δεν εξηγείται αλλιώς.