Αποστολέας Θέμα: P-40 Kittyhawk 1/48  (Αναγνώστηκε 1578 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spartan

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Oslo
  • Δημήτρης
P-40 Kittyhawk 1/48
« στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 02:22:09 μμ »
Καλησπέρα!!! Αφού ξαναπέρασα το eurofighter βερνίκι κ το έχω αφήσει μερικές μέρες να στεγνώσει καλά είπα να δοκιμάσω το wash
σε ένα άλλο κιτ που είναι το πρώτο που έφτιαξα εδώ κ μετά απο χρόνια αλλά είναι βαμένω με πινέλο όλο κ enamel to πέρασα όλο βερνίκι
κ του έκανα wash με enamel το αποτέλεσμα δεν είναι κ το καλύτερο νομίζω ότι το παραλέρωσα αλλα τουλάχιστων είδα πόσο σhμαντικό κ ποιο
ωραίο είναι μετά απο wash το κιτ :D σύντομαα θα ξαναπιάσω το eurofighter κ θα ποστάρο :D :D

Πριν το wash:

Μετά το wash:

Και μετά απο λίγο παίξιμο με tamiya weathering:

To σχόλια σας προς διόρθωση ώστε να μην κάνω το eurofighter χειρότερο :oops: απο ότι έγινε στην πρώτη προσπάθεια.
"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks." Winston Churchill

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: P-40 Kittyhawk 1/48
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 03:19:39 μμ »
εγω στην θεση σου θα το παλαιωνα περισσοτερο τα αεροσκαφη στην ερημο ειχαν μεγαλες φθορες και καλο στα σημεια που εργαζοταν οι τεχνικοι με ενα μολυβι αλουμινιου faber να κανεις ξυσιματα
τις εξατμισεις καντες με πολλη μαυρισμα απο λαδια γιατι και η ποιοτητα του καυσιμου δεν ηταν η καλυτερη
παντως το μοντελο ειναι πολλη καλο αν μπορεις ανεβασε και καμια φωτο απο το κατω μερος της ατρακτου ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 05:05:40 μμ »
ʼσχετο, αλλά νομίζω ότι μετά από κανα-δυό μοντέλα ακόμη θα έχεις εξελιχθεί σε δυνατό κατασκευαστή. Το ΄χεις!

Αποσυνδεδεμένος Spartan

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Oslo
  • Δημήτρης
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 07:07:00 μμ »
εγω στην θεση σου θα το παλαιωνα περισσοτερο τα αεροσκαφη στην ερημο ειχαν μεγαλες φθορες και καλο στα σημεια που εργαζοταν οι τεχνικοι με ενα μολυβι αλουμινιου faber να κανεις ξυσιματα
τις εξατμισεις καντες με πολλη μαυρισμα απο λαδια γιατι και η ποιοτητα του καυσιμου δεν ηταν η καλυτερη
παντως το μοντελο ειναι πολλη καλο αν μπορεις ανεβασε και καμια φωτο απο το κατω μερος της ατρακτου ::icon_thumright:: ::salut::

Σας ευχαριστώ! οκ θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερες φθορές έτσι κι αλλιώς κάνοντας μαθαίνεις! θα δοκιμάσω να κάνω το λεγόμενο chipping τότε κ θα δείξει :oops:
Στην κάτω μεριά έκανα την πρ'ωτη μου προσπάθεια για wash όταν το έφτιαξα κ ήταν πλήρης αποτυχία γιατί δεν ήξερα την σειρά κ απλά μετά απο το βάψιμο με enamel έκανα enamel wash χωρίς να έχω περάση
βερνίκι οπότε φαντάζεστε πως είναι :oops: :oops: :oops:

σκεύτομαι να του περάσω απο επάνω wash τώρα όπως είναι γιατί έτσι κι αλλιώς στις γραμμώσης δεν έχει μείνει τίποτα το μόνο που έχει γινει είναι σαν να είναι βρώμικο!
"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks." Winston Churchill

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 08:17:03 μμ »
Οντως spartan ειναι αρκετα καλο! Οπως ειπε και ο φιλος Hfaistos λιγες παραπανω φθορες χρειαζονται, μην ξεχναμε οτι ο ηλιος και η αμμος ξεθωριαζαν τα χρωματα αρκετα! Αλλα οπως ειπες αν δεν πειραματισστουμε δεν μαθαινουμε! Και παλι μπραβο! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 28, 2008, 09:20:43 πμ »
...spartan eεμενα μου αρεσει πολυ.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
....τωρα για την εκταση των φθορων αυτο που εγραψαν οι παιδες παραπανω εχει βαση, αλλα και παλι η εμφανιση που θελει να δω σει κανεις στο μοντελο του ειναι κατι σχετικο....
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 09:46:07 μμ »
μια χαρα ειναι !!!αρκει να εχεις κατα νου οτι τρια πραματα φτιαχνουν η χαλανε ενα μοντελο !!! διαυγεια και βαψιμο καλυπτρας και ενωσεις ατρακτου!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Tags: p-40