Αποστολέας Θέμα: ΑΣΤΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ  (Αναγνώστηκε 2961 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ZANDARK

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΑΣΤΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
« στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 06:04:26 μμ »
Καλησπερα παιδια. Εχει κανενας καμια γνωμη σχετικα με ασταρωμα σε μεγαλες επιφανειες? Εχω ενα κιτ μηχανης κ δεν ξερω τι ασταρι να χρησιμοποιησω πριν το βαψιμο.Σκεφτομαι να την βαψω με σπρευ (αν βρω κατι καλο), χρειαζομαι ειδικο ασταρι για τα σπρευ? Δεν εχω ιδεα :cry: Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια.

Αποσυνδεδεμένος ZANDARK

• Scale 1/144
  • *
Χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο ασταρι για να βαψω με σπρευ?
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 03:20:43 μμ »
Παιδια μπορει κανεις να μου πει αν χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο ασταρι για να περασω πρωτα σε μια επιφανεια που θα την βαψω με σπρευ? Δεν εχω ιδεα. Ευχαριστω πολυ  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ZANDARK

• Scale 1/144
  • *
Απ: ΑΣΤΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 23, 2008, 03:58:11 μμ »
Παιδια μπορει κανενας να μου πει ποια ειναι πιο σωστη διαδικασια πριν το βαψιμο, να ασταρωσεις πρωτα κ μετα να τριψεις τυχον ανωμαλιες ( απο το ασταρι) η το αντιθετο? Ευχαριστω παρα πολυ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 23, 2008, 04:19:29 μμ »
Πριν το βάψιμο,είναι καλό να ρίξεις ένα πλύσιμο στο μοντέλο,με λίγο απορυπαντικό και να το ξεβγάλεις καλά,έτσι ωστε να φύγουν τυχόν σκόνες,λίπος από τα χέρια σου,κ.λ.π.

Οταν στεγνώσει ,το περνάς ένα αστάρι,ακρυλικό ή σμάλτου,ανάλογα με τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις.Τυχόν ατέλειες,τις τρίβεις με 2000αρο ντουκόχαρτο βρεγμένο.

Είτε με σπρέυ βάψεις,είτε με αερογράφο,το ίδιο αστάρι περνάς.

Για αστάρι μπορείς να χρηιμοποιήσεις το MrSurfacer 1200  ή το Surface Primer της Tamiya ή κάποιο της Humprol,όπως και το Hycote,που είναι αστάρι αυτοκινήτων.

Αποσυνδεδεμένος ZANDARK

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 02:51:20 μμ »

Σε ευχαριστω φιλαρακι. Καπως ετσι τα ειχα κ εγω στο μυαλο μου, να σαι καλα. ::salut::

Συνδεδεμένος Ηλιας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ναύπακτος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 31, 2009, 04:24:06 μμ »
Πριν το βάψιμο,είναι καλό να ρίξεις ένα πλύσιμο στο μοντέλο,με λίγο απορυπαντικό και να το ξεβγάλεις καλά,έτσι ωστε να φύγουν τυχόν σκόνες,λίπος από τα χέρια σου,κ.λ.π.

Οταν στεγνώσει ,το περνάς ένα αστάρι,ακρυλικό ή σμάλτου,ανάλογα με τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις.Τυχόν ατέλειες,τις τρίβεις με 2000αρο ντουκόχαρτο βρεγμένο.

Είτε με σπρέυ βάψεις,είτε με αερογράφο,το ίδιο αστάρι περνάς.

Για αστάρι μπορείς να χρηιμοποιήσεις το MrSurfacer 1200  ή το Surface Primer της Tamiya ή κάποιο της Humprol,όπως και το Hycote,που είναι αστάρι αυτοκινήτων.

Αν χρησιμοποιησεις για το βαψιμο ακρυλικα χρωματα το περνας με ασταρι σμαλτου η ακρυλικο?

Αποσυνδεδεμένος RODIOS MODELLER

• Scale 1/144
  • *
Απ: Χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο ασταρι για να βαψω με σπρευ?
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 08, 2009, 09:41:17 πμ »
Παιδια μπορει κανεις να μου πει αν χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο ασταρι για να περασω πρωτα σε μια επιφανεια που θα την βαψω με σπρευ? Δεν εχω ιδεα. Ευχαριστω πολυ  ::salut::

Γίλε μπωρείσ να χρεισιμοποιισης καλύτερα spray ή αλλιός mcsurfacer500 gunze αλλά καλύτερα spray .ʼ μηπως ξέρεις που θα βρώ criel models

Αποσυνδεδεμένος lycos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: gr
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 01, 2013, 11:03:22 πμ »
Αν χρησιμοποιησεις για το βαψιμο ακρυλικα χρωματα το περνας με ασταρι σμαλτου η ακρυλικο?
Εγώ προτιμώ σμάλτου.

Tags: primer ÁÓÔÁÑÉ