Αποστολέας Θέμα: PzH2000GR (REVELL 1/35)  (Αναγνώστηκε 35645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Απ: PzH2000GR (REVELL 1/35)
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:19:49 μμ »
αντι για χαρτομάντηλο Νίκο θα πρότεινα τα μωρομάντηλα που υπάρχουν σε πλαστική συσκευασία.Το μόνο κακό είναι ότι είναι ήδη εμποτισμένα σε κάποιο αρωματικό υγρό.ʼρα θα πρέπει πρώτα να το στεγνώσεις και μετα αφού κόψεις το σωστό μέγεθος και σχείμα το εμποτίζεις σε διάλυμα ατλακόλ και νερού για να πάρει την σωστή φόρμα.Επιπλέον βάβεται χωρίς πρόβλημα....αν θές το Σάββατο στο κιτσόμπαρο σου φέρνω έτοιμο αποξυραμένο κομμάτι ::salut::...

.....από μωρομάντηλα όσα θές  ::glossa:: !!! Ήδη έδωσα σήμα στη γυναίκα να το βγάλει για να εξατμιστεί το υγρό  :mrgreen:
Παιδιά θα δοκιμάσω κι αυτό το σύστημα και βλέπουμε  :roll: 

Ευχαριστώ   ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 19, 2008, 06:51:33 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου,
Συνέχεια με αστάρωμα (HYCOTE ...  ας είναι καλά ο John-John  ::salut:: ).
Απ' ότι βλέπω λίγη στοκοδουλειά ακόμα θα χρειαστεί η βάση του πυροβόλου και .... κάτι δεν μου αρέσει στο κάλυμμα από τη μία πλευρά  :?     Τελικά είπα να προχωρήσω με αλουμινόχαρτο και στόκο. Η μιά πλευρά φαίνεται καλή ενώ η άλλη .... έτσι κι έτσι. Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα, αλλιώς πάμε για τις παραπάνω προτεινόμενες λύσεις. Πείτε μου κι εσείς αν μου ξεφεύγει κάτι ..  :wink:
Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο     ::salut::
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 01:30:28 πμ »
Τελικά το κάλυμμα του πυροβόλου μ' έχει    ::sex::     (....εγώ είμαι ο κίτρινος ..  :mrgreen:)
Δοκίμασα και τηv πρόταση του Hummel Moss άλλα δεν μου κάθεται το ρημάδι το μωρομάντηλο (.. άσε που έτσι και το πάρει χαμπάρι η γυναίκα ότι τα τελείωσα όλα του παιδιού βλέπω το ίδιο το Pzh2000 στα .. σκ@τ@  ::toualet:: !!!)
Τελευταία προσπάθεια με χαρτομάντηλο (στεγνό όμως PanPan) και ταινίες για να πιάσει πάνω στο πυροβόλο   ::dontknow::
Πιό κάτω μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα. ʼυριο θα το ασταρώσω και ίσως δείξει καλύτερο. Πάντως από κάτω υπάρχει η εναλλακτική του αλουμινόχαρτου βελτιωμένο όμως από τις προηγούμενες φωτογραφίες. Νά ρωτήσω ρε παιδιά, το χαρτομάντηλο θ' αντέξει για τα επόμενα ..... 500 χρόνια ή το 6o-7o δισέγγονο θα κοιτάει τη συλλογή του προ-προ.... πάππου και θα βλέπει μια τρύπα στη βάση του πυροβόλου γελώντας ενώ τα κοκαλάκια μου θα τρίζουν ??????    ::angel4:: ::pop:: ::evil4::
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 01:44:27 πμ »
ωραιο Νικο,δωσε συνεχεια ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 01:55:13 πμ »
Λάμπρο νά 'σαι καλά,  ευχαριστώ  ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 10:09:54 πμ »
Μια χαρά τα πας.
Καλή συνέχεια και από μένα.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 11:00:30 πμ »
Ευχαριστώ Φάνη   ::salut::     .... το παλεύω    :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 12:07:53 μμ »
Καλημερα Νικο.βλεπο σε πεδευει το καλυμα του πυροβολου.
Η τεχνικη που διαλεξες ειναι καλη,αλλα στην εκτελεση με στεναχορησες φιλε Νικολα.Κοβεις το καμματι που θελεις για το συγκεκριμενο σημειο παντα λιγο μεγαλητερο απο χαρτομαντηλο ουδετερο,δηλ. χωρις να εχει καποια σχεδια.Στην αρχη μουσκευεις μονο τα ακρα του χαρτιου και το τοποθετεις στο σημειο που θελεις.Συνεχεια μουσκευεις ολα τα σημεια του χαρτιου και με προσοχη επεξεργαζεις το υγρο χαρτομαντηλο οπως το θελεις εσει.Τωρα συνηθως τα καλυματα στα πυροβολα,στις ακρες ειχαν πιασταρια για σταθεροποιιση και για να μην μπαινει σκονη και υγρασια.Νικο σωστα εκανες και εβαλες τενια αλλα διχνη λιγο πολυ.Μπορεις ομως και με δεσμες απο χαρτομαντηλο μουσκεμενες και τοποθετιμενες προσεχτηκα στα ακρα να δοκιμασεις.Παντος μεχρι τωρα εχεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια με ομορφο αποτελεσμα,αντε κουραγιο και καλη συνεχεια με το βαψιμο
Τασος

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 12:40:10 πμ »
Τάσο, σ' ευχαριστώ και για τις δικές σου προτάσεις   ::icon_thumright::

Κι επειδή δεν θέλω να σε στεναχωρώ  :mrgreen: ....τό πιασα πάλι από την αρχή ... και μετά ξανά και ξανά. Θα το φτιάχνω μέχρι να το πετύχω το άτιμο, στο χέρι του είναι ...;;  ::violent1::

Και νά για ποιό πράγμα μιλάμε : 

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Λοχίας (ΤΘ)

• XXIV ΤΘΤ 26 EMA IΔ/Σ
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Επί των ίππων
  • IPMS 916
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 09:05:01 πμ »
Φίλε μη γελάσεις αλλά αν όλα τα άλλα αποτύχουν δοκίμασε και αυτό: νάυλον συσκευασία από πακέττο χαρτοπετσέτες! Το έχω δοκιμάσει για κάλυμμα ασπιδίου σε Μ 47 και Μ 48 καθώς και για τέντα σε REO και έμεινα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν κάνει την κοφτή τσάκιση που χρειάζεσαι αλλά με τη βοήθεια αναπτήρα (σε απόσταση!) η θερμότητα κάνει το νάυλον να σουφρώνει κατά τρόπο που πλησιάζει το αποτέλεσμα που θέλεις περισσότερο από το αλουμινόχαρτο.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:17:15 πμ »
Βέβαια δεν κάνει την κοφτή τσάκιση που χρειάζεσαι αλλά με τη βοήθεια αναπτήρα (σε απόσταση!) η θερμότητα κάνει το νάυλον να σουφρώνει κατά τρόπο που πλησιάζει το αποτέλεσμα που θέλεις περισσότερο από το αλουμινόχαρτο.

'Ετσι και πιάσω αναπτήρα με τα νεύρα που έχω δεν θά θελα να φανταστώ το .... τελικό αποτέλεσμα !!!!  ::077devil:: ::077devil:: ....  ::badgood:: ....  :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:18:25 πμ »
Ni_Kos αν βάλεις κάποιο κομματάκι ύφασμα και το περάσεις όλο με ατλακόλ ώστε να να του δώσεις την μορφή που θέλεις αυτό όταν στεγνώσει η ατλακόλ θα κοκκαλώσει στο σχήμα που θα του έχεις δώσει,δεν το δοκιμάζεις και αυτό λέω την μπαρούφα μου και εγώ να δούμε τι θα βγεί;

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:33:36 πμ »
jim-eta, παίζει κι αυτό    ::icon_thumright::    Όλα θα δοκιμαστούν μέχρι να γίνει ίδιο με τη φωτογραφία  :roll:

Μη μου πείτε μετά όμως να αναπαραστήσω και ... τα κορδονάκια που το δένει από κάτω  ::eusa_naughty::       Όχι,  γιατί κυκλοφορείτε και κάτι τέτοιοι ... τρελοί εδώ μέσα !!!!!   :mrgreen: :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:38:01 πμ »
Καλημερα ::salut::
Δεν σε φοβάμαι εσένα αν το πάρεις απόφαση και τα κορδόνια και τις τρύπες θα κανείς
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:50:26 πμ »
Νάτος ο πρώτος ... τρελός !!!!

...τις τρύπες  εεεε  ;  ::noidea:: .... δεν τό 'χα σκεφτεί . Το μόνο εύκολο ... BLACK & DECKER !!!!!!!!   ::prioniicon::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:57:00 πμ »
Νικο καλημερα.Πολλα λεμε εμεις και σε περδευουμε.Εαν δεν εκανες ακομα επεμβασει,μουσκεψε το χαρτομαντηλο που εχεις στο πυροβολο,ατλακολ-νερο με ενα πινελο η οδοντογλυφιδα φτιαξε τις διαφορες ζαρες του καλυματος.Μην μουσκεψεις και την ταινια,αλλα οταν στεγνωσει το χαρτομαντηλο,βγαλτην και βαλε μια πιο λεπτη 0,1χιλ η οπως φενετε και στην φοτο λεπτο συρμα. :wink:
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 11:06:39 πμ »
      Λοιπόν Νικολάκη συννονόματε.

Σου γράφω ένα μηνυματάκι,αλλά σε παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας.Μην μαθαίνουν όλοι τα κατατόπια καί νομίσουν πως θα γίνουν μοντελιστές.
      Είναι γνωστό στην πιάτσα πως τέλεια μοντέλα φτιάχνουμε μόνο εγώ καί ο gkontog. ::glossa:: Μην κοιτάς που η διαχείρηση μας απαγορεύει να ποστάρουμε συχνά. Το κάνει γιά να αποφύγει εμφράγματα,κατάθλιψη καί τύφλωση των υπολοίπων μελών. :evil:

Πάρε λοιπόν ένα κομμάτι χαρτομάντηλο,από την μέση του φύλλου γιά να αποφύγεις τα σχεδιάκια που συνήθως έχουν στην άκρη.Τύλιξέ το σωστά στην θέση του.
      Χρησιμοποίησε crystal clear ή κάποιο ανάλογο προιόν καί τράβα οριζόντιες γραμμές παράλληλες με τις από κάτω τσακίσεις του πραγματικού.Έχε το νού σου γιατί αυτά τα υλικά αργούν να στεγνώσουν.Όμως έχουν το πλεονέκτημα πως δίνουν "βάρος".Όσο στεγνώνει το κάτω εσύ θα ανεβαίνεις προς τα πάνω.Πρόσεχε στο τέλος να είναι όλο βρεγμένο,αλλά όχι μουλιασμένο γιατί θα "κρεμάσει".
      Όταν θα κοντεύει να στεγνώσει το φέρνεις στο τελικό σχήμα.Έχεις πολύ χρόνο γιά να το δουλεύεις.

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 11:19:48 πμ »
Ε, να πω και εγώ την γνώμη μου. Γιατί δεν κάνεις αυτό που κάνουν ΟΛΟΙ οι αρματέδες όταν βρουν τα δύσκολά ??????  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΒΑΛΕ ΛΑΣΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Κώλωσαν οι αρματάδες σε κάτι στο οποίο δεν μπορούν να βάλουν λάσπη. Ίσως αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι περνάμε εμείς οι αεροπλανάδες  :D :D :D

Συγνώμη Νίκο για το  ::spam_emoticon:: αλλά δεν άντεξα.

::offtopic::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 11:31:07 πμ »
Βρε Στέλιο πού να βάλει λάσπη εκεί πάνω ο άνθρωπος :?:
Το θηρίο είναι πολύ ψηλό.....
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 02:19:59 μμ »

ΒΑΛΕ ΛΑΣΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λές να το λασπώσω όλο ;;;; ...  να γλιτώσω και το βάψιμο τις παραλλαγής   :lol: :lol:

Πάντως θυμάμαι κάτι ασκήσεις με τα LEO1V πάνω στον Ασκό το '97, Νοέμβριο μήνα, που η λάσπη στην κυριολεξία έφτανε μέχρι τη θέση του αρχηγού  !!!!  ::fahr09::
Nikolas Kostoulas

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 02:30:42 μμ »

Λές να το λασπώσω όλο ;;;; ...  να γλιτώσω και το βάψιμο τις παραλλαγής   :lol: :lol:

Πάντως θυμάμαι κάτι ασκήσεις με τα LEO1V πάνω στον Ασκό το '97, Νοέμβριο μήνα, που η λάσπη στην κυριολεξία έφτανε μέχρι τη θέση του αρχηγού  !!!!  ::fahr09::

Τι παιδεύεσαι, το έλυσες το πρόβλημα.... τελικά η λάσπη πάει παντού   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 27, 2008, 01:31:34 μμ »
Φίλοι μου, σας εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία κι ευτυχία !!!
Έχω νεότερα από το μέτωπο του μουσαμά κάλυψης του πυροβόλου   :wink:
Πιστεύω ότι τελικά βρέθηκε ένας τρόπος αληθοφανούς αναπαράστασής του.  ::icon_thumright::      Αρχικά με ταινία σχημάτισα τις τσαλάκες (φουσκώματα και καμπύλες) και μετά από πάνω κόλλησα κομμάτια χαρτομάντηλου περνώντας ατλακόλ με τη βοήθεια πινέλου. 'Ετσι απλά   ::glossa::   Νομίζω ότι η διαφορά από τις προηγούμενες φωτογραφίες είναι τεράστια !
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Nikolas Kostoulas

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 27, 2008, 02:44:50 μμ »
Οχι που δεν θα εύρισκες τρόπο να το φτιάξεις όπως ήθελς  ::icon_thumright::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24