0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dixe mas ton dromo - exei xronia pou to kit perimenei sto stock
Πολκ καλή δουλειά, καθαρή, μια ερώτηση μόνο στο σημείο του μηχανισμού ανυψώσεις του πυροβόλου φαίνεται το η ένωση τον κομματιών, είναι από τα φώτα? αν οχι θέλει λίγο τρίψιμο αν μπορείς σε εκείνο το σημείο? ή κάνω λάθος?
To X-1 ιναι γυαλιστερο πιστευω οτι πρεπει να το αλλαξεις σε XF-1 και το XF-9 νομιζω οτι θα σου βγει καπως κοκκινο βρες κατι πιο καφε-σοκολατι.Ας μιλησουν και οι αλλοι και καταληγεις
Το rust της humbrol 113 δεν ξέρω αν κάνει η βγενει πολυ κοκκινο αλλα για το lifecolor μακρια ειναι τρικαταρατα
Νικόλα με το Lifecolor 080 έβαψα μόλις χθες τον Luigi. Είναι πολύ πιο κίτρινο από το χρώμα της παραλλαγής που φαίνεται στην photo.
Μηπως να αλαξεις το XF-9 με leather brown?
Καλή επιτυχία και από εμένα φίλε. Για καφέ θα ψήφιζα κι εγώ το XF 64. Mια απορία: Στις φωτό του κιτ στην αρχή έχεις βάλει τον πύργο στη θέση του ή είναι τοποθετημένος από πάνω πρόχειρα? Γιατι το κενό ανάμεσα σε πύργο και σκάφος μοιάζει πιο μεγάλο από ό,τι στο πραγματικό...
Γιατί ρε παιδιά τέτοιο κόλλημα με το HYCOTE? Όταν δεν είχε δεν βάφαμε? Εγώ τα περνάω ένα ωραιότατο άσπρο με σπρέυ κι είμαι άρχοντας! (βοηθάει και στον κάνεις ξανοίγματα μετά) Όσον αφορά το μοντέλο, μου άρεσε και ήταν και δική μου σκέψη, οπότε θέλω να το δω τελειωμένο.