Αποστολέας Θέμα: Η μακέτα που φτιάχνω  (Αναγνώστηκε 262349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nas

• ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ασπρα Σπίτια - Βοιωτίας
Απ: Η μακέτα που φτιάχνω
« Απάντηση #1000 στις: Οκτωβρίου 31, 2014, 09:43:12 πμ »
 :D ::salut:: :wink:

Γειά σου Jimmy

Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου.

Είσαι σαν τον ποιητή ή συγγραφέα ::read2:: ή ακόμα καλύτερη τον ζωγράφο ή πλαστικό καλλιτέχνη . Εκθέτεις όταν έχεις κάτι καινούργιο να δείξεις. Δημιουργείς πάνω στον βασικό καμβά και συμπήρώνεις το "ποίημα" σου (διότι περί αυτού πρόκειται) σιγά-σιγά με προσοχή. Και σε αυτό δημιούργημα καθρεφτίζεται η σταδιακή πρόοδος του έργου σου, χωρίς η δημοσίευση να γίνεται αυτοσκοπός αλλά απλά μέσο επικοινωνίας για όλους εμάς που σε παρακολουθούμε εκστασιασμένοι.

Δεν θα μπω στον πειρασμό να κομπλεξαριστώ  :oops: βλέποντας το έργο σου και συγκρίνοντας με αυτό που κάνω. Απλά καταθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι το έχουν ή δεν το έχουν. Και εσύ έχεις το χάρισμα.
Καλές και πολλές μακέττες.
Νάσος ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος thanosdrim

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #1001 στις: Νοεμβρίου 01, 2014, 01:41:24 πμ »
Δημήτρη, άψογο! "Έγραψες" και πάλι! Είσαι πηγή έμπνευσης και παρότρυνσης για όλους μας, ειδικά τους καινούριους στην κατασκευή μακέτας. Ειδικά σε μένα που τα κατασκευάζω όλα μόνος μου, με τα πιο περίεργα και απίθανα υλικά. Σήμερα τελείωσα το ποτάμι. Στέλνω φωτο.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #1002 στις: Νοεμβρίου 01, 2014, 08:29:51 πμ »
Μήτσο, τά 'χουμε ξαναπεί... Τα πολλά λόγια είναι περιττά για τη δουλειά σου. Απλά υπέροχη :!:
Καλό κουράγιο, υπομονή και το κυριότερο όρεξη/καλή διάθεση :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
« Απάντηση #1003 στις: Νοεμβρίου 01, 2014, 04:00:13 μμ »
:D ::salut:: :wink:

Γειά σου Jimmy

Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου.

Είσαι σαν τον ποιητή ή συγγραφέα ::read2:: ή ακόμα καλύτερη τον ζωγράφο ή πλαστικό καλλιτέχνη . Εκθέτεις όταν έχεις κάτι καινούργιο να δείξεις. Δημιουργείς πάνω στον βασικό καμβά και συμπήρώνεις το "ποίημα" σου (διότι περί αυτού πρόκειται) σιγά-σιγά με προσοχή. Και σε αυτό δημιούργημα καθρεφτίζεται η σταδιακή πρόοδος του έργου σου, χωρίς η δημοσίευση να γίνεται αυτοσκοπός αλλά απλά μέσο επικοινωνίας για όλους εμάς που σε παρακολουθούμε εκστασιασμένοι.

Δεν θα μπω στον πειρασμό να κομπλεξαριστώ  :oops: βλέποντας το έργο σου και συγκρίνοντας με αυτό που κάνω. Απλά καταθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι το έχουν ή δεν το έχουν. Και εσύ έχεις το χάρισμα.
Καλές και πολλές μακέττες.
Νάσος ::thumbleft::

Νάσο,

σ' ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια!
Όντως , η παρουσίαση ενός έργου πρέπει -κατά την γνώμη μου- να παρουσιάζεται ολοκληρωμένη ως θέμα.Να έχει αρχή και τέλος.
Στις μακέτες τραίνου σίγουρα, διότι συνήθως είναι μεγαλύτερες και πιο σύνθετες από ένα απλό διόραμα.
Το Project Neustadt , μου δίνει αυτήν την δυνατότητα, διότι συντίθεται από αρκετά υποδιοράματα , μέρη ενός συνόλου, τα οποία παρουσιάζονται αυτοτελώς.
Όσον αφορά στο εάν το "έχει" κάποιος, θεωρώ ότι -όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας- έτσι και στον μοντελλισμό υπάρχει το χάρισμα.Σπανίως όμως πας μακρυά μόνο με αυτό.

Να είσαι πάντα καλά!

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #1004 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 09:21:08 μμ »
Δημήτρη, άψογο! "Έγραψες" και πάλι! Είσαι πηγή έμπνευσης και παρότρυνσης για όλους μας, ειδικά τους καινούριους στην κατασκευή μακέτας. Ειδικά σε μένα που τα κατασκευάζω όλα μόνος μου, με τα πιο περίεργα και απίθανα υλικά.

Να είσαι καλά.
Το έχω δει το θέμα σου.
Αφού ευχαριστεί εσένα να το φτιάχνεις , με τα πιο περίεργα και απίθανα υλικά -όπως λες- η γνώμη των άλλων περισσεύει.

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #1005 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 09:22:28 μμ »
Μήτσο, τά 'χουμε ξαναπεί... Τα πολλά λόγια είναι περιττά για τη δουλειά σου. Απλά υπέροχη :!:
Καλό κουράγιο, υπομονή και το κυριότερο όρεξη/καλή διάθεση :!:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Σ' ευχαριστώ Μάνο!

Καλό κουράγιο σε όλο τον κόσμο...

Αποσυνδεδεμένος dm

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #1006 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 10:59:52 μμ »
μεγάλη αναμονή φίλε μου,
ελπίζω μην έχεις κάνει τόσο μεγάλη παύση εργασιών

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #1007 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2016, 09:08:00 μμ »
Σ ευχαριστώ  για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς  οι ρυθμοί κατασκευής της δικής μου μακέτας έχουν αλλάξει. Μοντελλάρω συνεχώς βέβαια ☺και δυστυχώς πολύ maerklin ...😂 Μην ξεχνάς  ότι θέλω να παρουσιάζω το κάθε υπό project ολοκληρωμένα , οπότε αυτό κάνει και πιο αραιές τις αναρτήσεις. Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους.

Tags: