Με το μπαρδόν βρε παληκάρι (χιπς)
Δηλαδή να' ουμ και πάλι με το μπαρδόν ! (χιπς) ,
διότι δεν αντελήβην 
Πόσο πάει (χιπς) μια βραδιά στο μύλο με πρωινό για την περίοδο των Χριστουγέννων (χιπς); Και πάλι με το μπαρδόν και ανευ παρεξηγήσεως παληκάρι μου (χιπς) 
Μια απορία μου: Στο φιλμάκι ακούγεται κάποιος θόρυβος στο πίσω μέρος , ρυθμικό θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω! (τακ-τακ-τακ) καθόλη την διάρκεια της κινηματογράφησης; Αλήθεια τι είναι (η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας). 
Πολλά τα μπράβο Δημήτρη, πολλά και τα ευχαριστώ, γιατί μας δίνεις νόημα και φως στις μαύρες μέρες που ζούμε. Αλοίμονο στα παιδιά μας!!! 
Καλή εβδομάδα σε όλους και καλό μήνα
. Εύχομαι , όσο είναι αυτό εφικτό να έχουμε όλοι μας καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ πάνω και πρώτα από όλα.
Ελπίζω σε μια πιο συνετή διακυβέρνηση. Αλήθεια αν πεθάνουν οι υπήκοοι (από την πείνα ή άλλες φυσικές αιτίες π.χ. χαράτσια) ποιόν θα κυβερνούν;

::bioliicon::Εγώ θα κόψω το κρασί..., για ' σέν' αγάπη μου χρυσή,

εγώ θα κόψω το κρασί για σ' ένα μόνο...

(έλεγε το άσμα)..., αλλά νερόμυλος είναι ρε φίλε όχι καπηλειό (εξ' ου και το συνεχές τακ τακ του μύλου

) .
Ξέρω όμως από έγκυρες πηγές (από την κοπελιά με το ποδήλατο...

) , ότι του έστειλαν χαράτσι για τον μύλο, ανατίμησαν τα τιμολόγια του νερού και του ρεύματος, φορολόγησαν με 40 % τα αλεύρι , τον "έσκισαν" για το αγροτεμάχιο , του ζήτησαν προκαταβολικώς όλο το ΦΠΑ , 4000 ευρώ για συνάφεια για τα βιβλία περασμένων ετών , του' βαλαν 7500 ευρώ πρόστιμο ,διότι είχε μία απόκλιση στα σακιά με το σιτάρι του και του' βαλαν τεκμήριο για τα πρόβατα (ο σκύλος εκπίπτει ακόμα ευτυχώς).
Έτσι το' ριξε στο ποτό ο άνθρωπος και νομίζω , ότι μπορεί να σε (μας) εξυπηρετήσει.
Υπάρχουν όμως και ευχάριστα...Ένας μεγάλος τραπεζίτης (που πούλησε προσφάτως το μερίδιό του από την γιουροτράπεζα) , με την προστασία και σύμπραξη πολιτικών προσώπων (αυτών που σκότωσαν την Δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε...) προσεφέρθη να απαλλάξει τον μυλωνά από τα χρέη ...,πληρώνοντάς τα (και παίρνοντας τον μύλο σαφώς...) .
Στην θέση του θα αναγείρει πολυτελές Mall (υπάρχει η σχετική και προαπαιτούμενη εμπειρία....) , διότι αυτό είναι που λείπει από μία χώρα που πέρασε (απότομα) από τον γάϊδαρο στην Cayenne...: ένας χώρος για να ψωνίζουν τα "ψώνια" και έξω ο κόσμος να τρώει από τους κάδους...
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα επίσης...
Jimmy.k
Υ.Γ.1.Όπως το Neustadt , έτσι και τα παραπάνω ρηθέντα δεν είναι πραγματικά.Είναι προϊόντα της φαντασίας του (υπέρ) γράφοντα.
2. Δεν ξέρω ποιος θα προλάβει να πρωτομπεί στο ελικόπτερο....Όπως γράφω και στην υπογραφή μου : Οι φτωχοί, όταν δεν θα έχουν τίποτα άλλο
να φάνε ,θα φάνε τους πλούσιους...