Καλέ φίλε θα σε λυπήσω δις (μπορεί και τρις...)
1.Δεν βλέπω τηλεόραση παρά μόνο ντοκυμαντέρ (Σκάϊ πάντα...) , συνεπώς δεν μου λέει τίποτε ο συνεπίθετος! Ο κουμπάρος μου (άλλος τραινοβλαβής

) με πήρε τηλέφωνο και με άρχισε στο δούλεμα , γι' αυτό είμαι προετοιμασμένος....
2.Δεν ασχολούμαι με την πολιτική! Για να είμαι σαφής και δίκαιος, θεωρώ ότι το 95% όσων "πέρασαν" από την πολιτική σκηνή από την μεταπολίτευση και μετά (είτε κυβέρνησαν είτε όχι) , είναι δοσίλογοι και θα έπρεπε να δικαστούν για εγκλήματα κατά του Έθνους......
3.Οι περιουσίες των παραπάνω και των άλλων (μιζαδόρων) θα έπρεπε από ένα Έθνος δικαίου , να δημευτούν και με τα χρήματα αυτά να σιτιστούν και να στεγαστούν άνθρωποι που υποφέρουν και ζουν και τρώνε από τα σκουπίδια.
Δεν είμαστε κατάπτυστοι επειδή πτωχεύουμε ως χώρα αλλά ,διότι είμαστε ανίκανοι να μοιράσουμε το ψωμί.....
(Προς τους διαχειριστές : Ό,τι θεωρείτε ακατάλληλο για το forum το "κατεβάζετε" αυτοβούλως.)
ΥΓ: Αυτοί με την "Ωρτhογραφεία" είναι άπαιχτοι,καιρό είχα να γελάσω έτσι......

Υ.Γ. Περισσότερο στέκομαι στο καταγεγραμμένο : "....είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έφτιαξα , εκτός από τα βράχια......θα ρίξω λίγο χόρτο και θα γίνει τέλειο....." ουδέν σχόλιον...
Το βραδάκι θα έχει phoτο session.....Να είστε έτοιμοι!