Γειά σου Railway,
Οι γραμμές είναι ROCO R3/R4 δηλαδή 419,6 χιλ. και 481,2 χιλ.
Αυτές οι σκέψεις με απασχολούσαν και μένα κατά τον σχεδιασμό, γι' αυτό επέλεξα αυτές τις ακτίνες στροφής αλλά κυρίως εστίασα στην κατασκευή με ντίζες (10 χιλ) {όχι μόνο στο σπιράλ αλλά και στις παρκίδες}, ώστε να μπορώ να ρυθμίζω τα ύψη κατά βούληση.
Για να αναπτύξω σωστά το σπιράλ σ' αυτά τα μεγέθη αναγάστηκα να φτιάξω τον φορέα-έπιπλο 105 εκ. χ 105 εκ., που στις φωτογραφίες φαίνεται σαν πλυντήριο...
Στο δεύτερο σπιράλ της Νότιας πλευράς σκοπεύω να χρησιμοποιήσω R2/R3 (358 χιλ. και 419,6 χιλ.) .Είδωμεν!
Όλα τα τεστ έγιναν με ηλεκτρομηχανές (460,101,103,151) και 6 επιβατικά 1/87 (303 χιλ.) ,όπως θα κινούνται και σε κανονικές συνθήκες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Να σου πώ την αλήθεια περισσότερο φοβάμαι εκτροχιασμούς μεγάλων εμπορευματικών (25+ βαγόνια) παρά αδυναμία των μηχανών.
Στα πρώτα test runs που θα κάνω άμεσα για να τσεκάρω το πρόγραμμα διαχείρισης θα μπουν και οι πενήντα συρμοί , οπότε επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω τότε.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά οι μόνες μηχανές που δεν έχουν λάστιχα είναι κάποια kof-άκια, οι Ε69 ,οι συρμοί συντηρήσεως και επισκευών και γενικά οι μικρές το δέμας , για τις οποίες έχουμε μικρές απαιτήσεις έλξεως.
Εάν είναι τέτοιου τύπου -και όχι κάτι που μου διαφεύγει- ,γιατί να τις φορτώσεις με φορτία που δεν τους αναλογούν?
Σημαντική παράμετρος όμως είναι και ο τρόπος μετάδοσης της κίνησης της μηχανής.
Αναφορικά με την κλίση , νομίζω ότι το 3,6% ήταν ζόρικο. Και στην δική μου κατασκευή δεν υπερβαίνει πουθενά το 2,8% (Σημείωση όσους διαβάζουν και απορούν: μιλάμε για επί τοις εκατό κλίση ανά μέτρο και η ακρίβεια επιτυγχάνεται με αλφάδια-κλισιόμετρα).
Εσύ πώς πας, στρώνεις γραμμές?
Βάλε καμμιά φωτογραφία του big-boy στο turntable, να κολλήσουν τα πάντα!!!!
ʼντε καλό βράδυ και ό,τι χρειαστείς στη διάθεσή σου,
Jimmy.k