Μολις γυρισα κι εγω

το event ειχε επιτυχια αν αναλογιστουμε τον ασχημο καιρο και τα προσφατα γεγονοτα στο κεντρο,μαλιστα ειπωθηκε απο αρκετους πως ηταν πιο επιυχημενο απο περισυ! αυτο θα το κρινετε εσεις

Απο νωρις το πρωι ειχε ηδη σχηματιστει πυρήνας μοντελιστων με σκοπο το στησιμο του χωρου που θα γινοταν το event

Σας ευχαριστουμε πολυ και λεω τα ονοματα που θυμαμαι που συνεβαλαν κατ'αρχην στο στησιμο:
philio,mmaker,melpas,arcadios,soylis,ALEX_SSGTi,pan-pan,Χατζηδημητριου Δ,dsamba,Λαμπρος Ματζιος,ΤΑLOS,Kωστας Α.Β με τα τεκνα παρακαλω
κι ο κ. Λαροζας του plastimodellismo. Αν ξεχασα καποιον παρακαλω ας το αναφερει εδω.
Να ειστε καλα παιδες

(Ο Αρκαδιος κι ο Αλεξης επισης μεριμνησαν για την μεγαλη ομπρελα

)
Η ομαδα που ανελαβε το
δυσκολο και μακρυ εργο του μοντελαρισματος αποτελουνταν απο τους
Σταυρο (Soulis),Δημητρη (CROW),Κωστα (Melpas),Γιωργο (mmaker),Πανο (pan-pan) Γιωργο (Gkontog) και το Λαμπρουκο μας (Ματζιος)

(ξεχασα καποιον

Πραγματικα τα εδωσαν ολα και ζεσταναν την ατμοσφαιρα σε ενα μοντελιστικο πανδαιμονιο κατασκευων

Οι ανωτέρω μαλιστα εφεραν μαζι και δικα τους εργαλεια και υλικα ωστε να υπαρχει οσο το δυνατον πιο πληρης καλυψη στο θεμα αυτο

Να ευχαριστησουμε σε αυτο το σημειο τους:
Plastimodellismo και το κ. Λαροζα για την απλοχερη βοηθεια του και για τη παροχη υλικοτεχνικου εξοπλισμου (παγκοι,εργαλεια,υλικα,μοντελιστικα εντυπα,ηχητικη καλυψη,παροχη ρευματος)
Τις εκδοσεις "Περισκοπιο" για τη παροχη εντυπου υλικου και περιοδικων προς δωρεαν διαθεση (εφυγαν σχεδον ολα

)
Την IPMS Ελλαδος για τη παροχη βοηθητικου υλικου αλλα τη δωρεαν διαθεση πολλων τευχων "ΝΕΑ της ΙPMS"

Μη ξεχασω να ευχαριστησω το φιλο μου το Γιαννο (Ramfighter) για τα υπεροχα εδεσματα που εφερε

Αλλα και τους υπολοιπους φιλους που εφεραν γλυκισματα εκ των οποιων μονο το φιλο μου το Γιωργο απο τη Καρδιτσα θυμαμαι

(τα σοκολατακια ποιος τα εφερε? στο τελος τα σακατεψαμε

) Η Ρακη που εφερε ο Δημητρης (Χατζηδημητριου Δ,) τιμηθηκε δεοντως (!) και ηταν βαλσαμο στη παγωνια που επικρατουσε

Ακομη,Νικο (Nick2) τα σεβη μου για τη πρωτοβουλια που πηρες για το καλο μας φιλο gkontog και το Μανωλακη

Αυτη η κινηση που εγινε απο ΟΛΗ τη χωρα (Θεσσ/νικη,Αθηνα και απο αλλα μερη) εμενα με γεμισε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ χαρα
Τελος,θα ηθελα να υπογραμμίσω το ποσο σημαντικη ηταν η παρουσια ΟΛΩΝ σας, που παρα τον ασχημο καιρο κατεβηκατε να στηριξετε αυτη την μοντελοεκδηλωση που πλεον γινετε θεσμος 
H αφισα του event φιλοτεχνηθηκε απο το Νικο (Wildcat)

αυτα τα λιγα απο εμενα,θα επανελθω σε επομενα ποστ για περισσοτερο μοντελοκουτσομπολιο
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2009 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!