Αποστολέας Θέμα: Sturmgeschultz III Ausf B (TAMIYA 1/35)  (Αναγνώστηκε 5427 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
Απ: Sturmgeschultz III Ausf B
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 06:14:06 μμ »
@raw shooter.

θα κανονισουμε μεσα στην εβδομαδα αν μπορεις να ερθω μια επισκεψη στον 'ναο' για εκπεδευση  :wink:
Να σε καλα φιλε!

@Greg filos
Ευχαριστω παραπολυ για τα καλα σου λογια. με εκανες να  :oops:
Ελπιζω με την προσπαθεια και την βοηθεια απο εσας να γινω καλυτερος!
Το αυλακωτό¨ κομμάτι της υπερκατασκευής Γρηγορη μου αρεσε και εμενα.Αλλα θα με πιστεψεις οτι πραγματικα δεν θυμαμαι πως το εκανα?Ειχα κατι στο μυαλο μου και δεν μου βγηκε και μετα αρχισα και επαιζα με τα wash,dry brush κτλ και στο τελος μου ηρθε ενα αποτελεσμα που μου αρεσε εντελως τυχαια :D
 ::icon_thumright::

@hummel
Θαναση να σε καλα ρε φιλε!Ευχαριστω.
Σε αυτα πουλες εχεις δικιο οπως ειπε και ο Παναγιωτης.Να σου πω ομως οτι αυτο που ειναι ποιο ανοικτο στα φτερα δεν ειναι σκουρια αλλα αλλος τονος απο καφε.Σκουρια δεν εβαλα εκει.Τα φτερα ειναι λασπωμενα με διαφορετικες αποχρωσεις(dry mud,europe dust,russian earth).Τωρα που το βλεπω και εγω στις φωτο περισσοτερο με σκουρια φαινετε παρα χωμα.Φταιει ο φωτισμος και η φωτο. :wink:

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και περισσοτερο απο ολα τις συμβουλες που μου δωσατε ωστε να το κανω καλυτερο ή την επομενη φορα που θα κανω χειμερινη παραλλαγη κτλ να προσεξω αυτα που παρατηρησατε εσεις  και δωσατε λυση/εξηγηση!
 ::icon_thumright::

Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 10:20:59 μμ »
Είναι γεγονός ότι ο καθένας παρατηρόντας ένα "έργο" βλέπει σημεία που του αρέσουν και άλλα που δεν - και όχι απαραίτητα τα ίδια με κάποιον άλλο.

Εγώ σαν σύνολο το βλέπω πολύ θετικά και ευχάριστα και αν μπει σε μία βάση, όπως λέει ο Γρηγόρης θα απογειωθεί...
Μου αρέσει πολύ στην 7η φωτό η σκουριά που έχει τρέξει από τα συρματόσχοινα αλλά και το αυλακωτό είναι τέλειο.

Δεν θα έλεγα πάντως όχι σε μία ελαφρά επεμβασούλα στην "υπόγα"... :wink: σαν τέστ κιόλας.

Το λάσπωμα είναι πολύ καλό επίσης και ζητάει τη βάση.

Αν θες και δεν σε πειράζει να το ακούσεις... θα σου έλεγα ότι σε κάποια σημεία έχεις κάνει λίγο παραπάνω φθορά για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον,  αλλά αυτό δεν αλλάζει καθόλου την πολύ όμορφη γενική εικόνα...
ΟΠΟΤΕ ένα θερμό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: και από μένα.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 10:55:38 μμ »
Όταν είδα για πρώτη φορά τις τελευταίες φωτο είπα να μην κάνω κανένα σχόλιο, δεδομένου ότι δεν είμαι αρματάς άρα δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα και επομένως δεν ξέρω τι προτάσεις να κάνω πάνω σ' αυτό που βλέπω και δεν μ' αρέσει. Αλλά παρατηρώντας το από καθάρά μοντελιστική σκοπιά και μιας και έχω ακόμα το φτυάρι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,   έχω να σου πω ότι σε μερικά σημεία οι φθορές φαίνονται πολύ "φτιαχτές", τόσο στα ξεθοριάσματα του λευκού όσο και στις σκουριές. Βέβαια ξέρω ότι είναι η πρώτη σου προσπάθεια αυτή και επομένως υπάρχουν πολλά πολλά περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα οι ειδικοί πάνω στο θέμα αυτό θα σου δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε το επόμενο να είναι πολύ καλύτερο.

Αυτά. Βάζω το φτυάρι στην αποθήκη και περιμένω να δω το επόμενο για να το ξαναβγάλω.  ::glossa:: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:09:24 μμ »
sorry ρε Αλβίνε , αλλά ωρες - ωρες οι καταραμένοι φωτισμοί ξεγελάνε!...να πώ πάντως ότι μου άρεσε (αν και είναι περισσότερη απο τα δικά μου γούστα ) η φθορά στα καπάκια και τους  "μεντεσέδες'' στο μπροστινό μέρος του στυστήματος μετάδοσης καθώς και όλη η δεξιά πλευρά με το τυχερό νούμερο 13 η οποία είναι φοβερά ρεαλιστική !....

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:19:50 μμ »
Οντως Φιλιππε η βαση τωρα που το βλεπω τελειωμενο χρειαζεται απαραιτητα για να δικαιολογισει την βρωμια και να δεσει.Θα φτιαξω μια μικρη οπως ειπε και ο Γρηγορης.
θα κλεισω εισητηριο για απ ευθειας πτηση στην ypoga state  :wink: για περετερω πειραματισμους

Στελιο ξερω για ποια μερη λες οτι φαινεται φτειαχτο.Το καταλαβα και εγω οταν τελειωσα την φαση με την μπατονετα.Πηρα την 'πρωτοβουλια' :mrgreen: και συνεχισα περετερω μιας και ηταν πρωτη φορα.Περισσοτερη βαση εδωσα στην ολικη/γενικη εικονα. :wink:
Στην επομενη δουλεια δεν θα ειναι ετσι.Περισσοτερο αυτη η κατασκευη ηταν σχολειο( απο τις συμβουλες σας και απο τους πειραματισμους μου) παρα να το εχω στην βιτρινα.

Αλβινος

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:35:27 μμ »
ʼλβι...Το άρμα είναι πολύ καλό για πρώτη προσπάθεια  σε white wash  με το "αυλακωτό" κομμάτι της υπερκατασκευής δίπλα στο πυροβόλο να κλέβει την παράσταση με την επιτυχημένη φθορά που του έχεις κάνει.
Μπράβο Αλβίνο  

συμφωνώ με τα παραπάνω
δοκίμασες πολλές τεχνικές - που κάποιοι ούτε σκέφτονται να δοκιμάσουν - και τώρα ξέρεις τι θα κάνεις στο επόμενο
με παραπάνω έλεγχο στην εφαρμογή τους θα βγάλεις άψογα αποτελέσματα

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 10:46:31 πμ »
Καλά, έχω μείνει άφωνος!!! Καθώς κοίταζα τις φωτογραφίες, κάποια στιγμή ίσα που συγκράτησα ένα δάκρυ για να μην κυλήσει... Σνιφ σνιφ.....

Μου αρέσει όμως που κάποιοι θεωρείτε πως σηκώνει και επεμβάσεις! Είναι η φάση που εγώ χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω: ΜΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ;;;;; Για εμένα το άρμα του ʼλβι είναι (όπως και δουλειές άλλων φίλων) 10 μονάδες πάνω απ' αυτό που εγώ θεωρώ τέλειο. ʼρα τι σχόλια να κάνω;

Μία ερώτηση μόνο:
Στη 12η φωτογραφία... Εκείνα τα ξυλαράκια... Πες μου σε παρακαλώ ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξυλαράκια, γιατί αν είναι δικό σου εφέ, θα βάλω φωτιά στα μοντέλα μου, δεν το συζητώ!!!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 11:41:29 πμ »
ʼλβι κι εγώ θα σου πω ότι περίπου είπαν πρωτύτερα και οι άλλοι αγαπητοί συνάδελφοι. Για πρώτη προσπάθεια με υλικά που ακόμα δεν τα γνωρίζεις και "ψάχνεσαι" (κι εσύ αλλά και όλοι μας δηλαδή) είναι πολύ πετυχημένη. Και μόνο το ότι δοκίμασες τα λέει όλα, κάποιες μικρές επεμβασούλες που χρειάζεται ακόμα ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο γίνονται εύκολα, οπότε ΒΟΥΡΡ για την υπόγα  ::icon_thumright:: και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φτιάξε αντίστοιχα λασπωμένη βάση ώστε να "δέσει" μαζί της και ν'"απογειωθεί"!!! Μπράβο σου  ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:15:37 μμ »
Ευχαριστω παιδια!
με μπριζωνεται ασχημα λεμε τωρα!!! :mrgreen:

@νασος

Αυτα ειναι εργαλεια φιλε που τα εχει μεσα το κιτ και απλα τα εβαψα μια αποχρωση του ξυλου και τα περασα κατι λαδια και wash για να δειξουν  :wink:

Νασο και εσυ μπορεις να κανεις αρματα σαν και αυτο και οπως πολλα καλυτερα απο αυτο.
Και εσυ με προσπαθεια και ψαξιμο ΜΠΟΡΕΙΣ.
Αλβινος

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 07:26:29 μμ »
Αλβινο αστο οπως ειναι ::thumbleft::και θα εχεις ενα καλο διγμα και βοηθος βελτειωσεις  στα αλλα χειμερηνα σου προγεκτ.Εαν πας ομως στην υπογα του Νουνο της ρητηνης ::proskino::να το μελετησεις ο ιδιος το θεμα,χωρις επεμβασει αλλα με την βοηθεια του Παν ::noidea::.
 ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::keep_mod:: ::good_job_smilie::
Τασος

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 09:13:13 μμ »
ʼλβι, θα μας τρελάνεις καμιά μέρα!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος agaida

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 02, 2008, 10:48:31 μμ »
Δεν ξέρω έμενα μου αρέσει τρελά. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::Απο την υπογα όμως θα πήγαινα όπως και ναεχει. ::glossa::Ειναι μεγάλη ευκαιρία.

Tags: