Γεια Χαρα ,
Με λενε Γιωργο Γερακη εχω με τον πατερα μου μερικα τραινα στην HO και προσφατα μετα απο καμποσα χρονια στα κουτια Αρχισαν να διαμαρτηρονται οποτε αποφασισαμε με τον Πατηρ να ξεκινησουμε την κατασκευη της Μακετας που επι καμποσα χρονια θελαμε...
Οποτε ξεκινησαμε απο το πιο βασικο ,την φυλαξη. Ετσι λοιπον σχεδιασαμε και φιαξαμε μια κουκετα που απο κατω ειναι το γραφειο με το PC (οποτε κερδισαμε αυτον τον χωρο)και στην πλατη του κρεβατιου θα φυλασεται ορθια η μακετα , εχουμε ηδη ετοιμασει την βαση της και τους οδηγους για να συρταρωνει στην θεση φυλαξης.
Προς το παρον κολλησαμε στο τι διαδρομη να κανουμε γιατι δεν εχουμε οδηγους για σχεδιαση (για να κρατησουμε την γεωμετρια των γραμμων).Οποτε αρχισαμε να ψαχνουμε στο internet σε διαφορα μερη για να βρουμε ωραιες διαδρομες...οσπου βρηκα αυτο το forum και να μαι...
Διαστασεις: 220 x 140 x 20 cm
Οπως προκειπτει απο τις αναγκες του χωρου το υψος ειναι σχετικα μικρο οποτε δεν αφηνει πολλες επιλογες διαδρομων και επισης θελω να εκμεταλευτω στο μεγιστο τις ελαχιστες δυνατοτητες αυτου του χωρου.Οποτε οποιαδηποτε βοηθεια επι του θεματος δεκτη!
Επισης να αναφερω οτι Θελω να δουλεψω με συστημα Marklin Digital,και γραμμες C. Εχω μαθει καποια βασικα πραγματα σχετικα με την λειτουργια του συστηματος αλλα οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλη επισης Δεκτη...
ενα βασικο χαρακτηριστικο ειναι οτι θελω 3 ανεξαρτητες διαδρομες οπως ειναι η 80100 της Noch
Σκεφτηκα επισης να παρω καποιο σχεδιαστικο προγραμμα για C track της Marklin αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει για μια σχεδιαση να πανε τοσα λεφτα χαμενα...
Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη για το κατεβατο...
Φιλικα Γερακης Γιωργος