Καλησπερα , σημερα ειπα να ασχοληθω λιγο με την αγανακτηση. (Για αυτο χαλασε ο καιρος)
Με πολυ δυσκολια τοποθετησα τις ερπιστριες αφου η αποσταση κινητηριου τροχου και πισω φτερου ηταν μηδεν.Μαλλον απο λαθος δικο μου , κολησα το φτερο πιο χαμηλα.
Εχουν βαφτει εργαλεια,καλωδια,εξατμισεις και μερικως οι ερπιστριες αλλα χαλασανε απο το ζορι να μπουν.

Απο εδω και περα θα χρειαστω την βοηθεια αυτων που γνωριζουν το θεμα καλυτερα απο εμενα.
Σαν οδηγο εχω αυτη την φωτο και αλλες παρομοιες.

Συνκρινω λοιπον αυτες με το αρμα που ειχε φτιαξει ο φιλος απο την Θεσσαλονικη (κριμα που σβηστηκε το ποστ) λεγοντας οτι ειχε βρει πληροφοριες απο το πολεμικο μουσειο.
Τα δυο εθνοσημα που ειχε δεξια και αριστερα του πυργου δεν διακρινονται στις δικες μου φωτο και το βρισκω λιγο αφυσικο να μην υπηρχαν.
Οταν πηγα στο ΚΕΤΕΘ για να δω και φωτογραφισω το αρμα μου ειπαν οτι αυτο ηταν το αρμα του πολυτεχνειου.
Τα νουμερα του ηταν 84337 ενω ο Δημητρης (νομιζω οτι αυτο ειναι το ονομα του) ειχε καποιο αλλο.
Και τελος θελω να ρωτησω ποσο μπορει να ηταν φθειρμενο ενα τετοιο αρμα αφου ηταν λιγο χρισημοποιημενα.