Αποστολέας Θέμα: Leopard 2 A6 + interior  (Αναγνώστηκε 24230 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: Leopard 2 A6 + interior
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 21, 2009, 12:26:22 πμ »
"Μετά 1000 κόπων & βασάνων" σήμερα επιτέλους τελείωσε το βάψιμο.........πριν κανα 2ωρο trim-αρα τα χρώμματα με λεπτή (όσο μπορούσα να πετύχω) δέσμη και "πέρασα" ενα φίλτρο (Tan for tricolor camo) το πήγμα.....σκοπός μου είναι να το παρουσιάσω λίγο "ταλαιπωρημένο" = σκονισμένο -- οχι λασπωμένο --
 Σε μια πλευρά του πάγκου ήδη ετοίμασα τα καπνογόνα απο το δεξί μέρος και τώρα παιδεύω εκείνα απο τ' αριστερά  ::violent1::  Αχχχχ οι αλυσίδες p.e. "με μάραναν"  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::  Τα καλάθια αύριο με το φώς της ημέρας και σίγουρα με πιο "καθαρό μυαλό"  :wink: :wink:
 Και μια ερώτηση πριν κάνω καμμιά "πατάτα"........wash με τί με προτείνετε  :?: :roll: :roll: :roll: Δοκίμασα με raw umber στο "μοντέλο δοκιμών" και μάλλον το παρα σκουραίνει  :roll: :roll: :roll: Για δώστε "τα φώτα σας"  ::salut::

ευχαριστώ για τον χρόνο σας  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 21, 2009, 12:46:19 πμ »
Παναγιώτη , ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!!!!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Όχι λάσπες ..... κρίμα είναι !!!!!

Αλυσίδες pe για καπνογόνα πού βρήκες ;;;;

Για wash ρώτα τον Μποζίνη (Hummel moss).... σου τον έχω ετοιμάσει εδώ και ώρα  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 21, 2009, 12:47:29 πμ »
Πάνο, γενικά δείχνει ωραίο
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
αν και θα ήθελα να περιμενω τις φωτό σε φυσικό φως,
 ::arrowred::το καφετί μου φαίνεται ΟΚ, το πρασινο νομιζω ηθελε λιγο πιο σκούρο.
 :arrow: για διακριτικό wash, ¨οχι πολύ βαρύ, ίσα να κάνει σκιές, δοκίμασε με λάδι Paynes Grey.
 :lol: κατα τ'άλλα συγχαρητήρια, είναι το πρώτο HEL υπο κλίμακα που βλέπω ολοκληρωμένο
και ζηλεύω διότι το δικό μου έπιασε ...αράχνες.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 21, 2009, 07:07:42 πμ »
Και μια ερώτηση πριν κάνω καμμιά "πατάτα"........wash με τί με προτείνετε  :?: :roll: :roll: :roll: Δοκίμασα με raw umber στο "μοντέλο δοκιμών" και μάλλον το παρα σκουραίνει  :roll: :roll: :roll: Για δώστε "τα φώτα σας"  ::salut::

θα πρότεινα ένα - δυό φίλτρα brown (P241) και  raw umber για pin wash

ωραίο βάψιμο  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 21, 2009, 09:45:38 πμ »
Παναή είναι πολύ όμορφο και ζηλεύω και εγώ όπως και ο Σταύρος.....
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 21, 2009, 09:53:49 πμ »
Πανέμορφο Παναή.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 21, 2009, 10:06:46 πμ »
Ειναι πολυ καλο, συμφωνω και εγω..........οχι αλλο καρβουνο λασπη.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 21, 2009, 01:23:50 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για τις συμβουλές σας  :wink: :wink: :wink:
Πέτρο & Σταύρο δοκίμασα τις προτάσεις σας περι wash + φίλτρου στο "μοντέλο δοκιμών" και μπορώ να πώ οτι μ' ενθουσίασε το αποτέλεσμα   ::thanx:: ::icon_thumright::  Πράγματι πάντως το "πράσινο" "βγήκε" πολύ ανοιχτό  :roll: :roll: με μπέρδεψαν οι φώτο μιας και σε μερικές "φέρνει" σε RLM Green και σ' άλλες πιο ανοιχτό (μάλλον ανάμιξη με ώχρα)......σίγουρα πάντως "κάπου εκεί ανάμεσα" είναι το πραγματικό χρώμμα.....Για να το ξαναβάψω  :roll: :roll: δεν τολμώ να πώ την αλήθεια  :oops: :oops: ελπίζω με κάποιο φίλτρο ή κάποιο "επιτόπου" wash να αλλάξω λίγο την απόχρωση του προς το πιο σκούρο  ::painting::  είδωμεν  ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
Σταύρο, και όποιος άλλος θέλει  :wink: , το φωτο-αρχείο μου στην διάθεση σου  ::salut:: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 21, 2009, 05:41:15 μμ »
Παναγιωτη πολυ ομορφο το HEL  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Θα συμφωνησω και εγω οτι το πρασινο ηθελε πιο σκουρη αποχρωση..

Περιμενω να το δω και ολοκληρωμενο με τα καλαθια ,τα καλυμματα των διχτυων, σκαπανικα κτλ..

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 21, 2009, 07:16:43 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Συγχαρητήρια και καλά τελειώματα!
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Λοχίας (ΤΘ)

• XXIV ΤΘΤ 26 EMA IΔ/Σ
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Επί των ίππων
  • IPMS 916
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 21, 2009, 07:28:55 μμ »
Ίσως να έχασα επεισόδια αλλά για θύμισέ μου φίλε, οι γρίλλιες στην πίσω κάθετη πλευρά του πύργου υπήρχαν στο κιτ ή τις δανείστηκες :?: και από πούθε  :?:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 21, 2009, 07:49:01 μμ »
Εγώ στο μόνο που μπορώ να εκφέρω γνώμη είναι ότι η εκτέλεση του βαψίματος είναι για πολλά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 21, 2009, 09:04:53 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για τις συμβουλές σας  :wink: :wink: :wink:
Πέτρο & Σταύρο δοκίμασα τις προτάσεις σας περι wash + φίλτρου στο "μοντέλο δοκιμών" και μπορώ να πώ οτι μ' ενθουσίασε το αποτέλεσμα   ::thanx:: ::icon_thumright::  Πράγματι πάντως το "πράσινο" "βγήκε" πολύ ανοιχτό  :roll: :roll: με μπέρδεψαν οι φώτο μιας και σε μερικές "φέρνει" σε RLM Green και σ' άλλες πιο ανοιχτό (μάλλον ανάμιξη με ώχρα)......σίγουρα πάντως "κάπου εκεί ανάμεσα" είναι το πραγματικό χρώμμα.....Για να το ξαναβάψω  :roll: :roll: δεν τολμώ να πώ την αλήθεια  :oops: :oops: ελπίζω με κάποιο φίλτρο ή κάποιο "επιτόπου" wash να αλλάξω λίγο την απόχρωση του προς το πιο σκούρο  ::painting::  είδωμεν  ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
Σταύρο, και όποιος άλλος θέλει  :wink: , το φωτο-αρχείο μου στην διάθεση σου  ::salut:: :wink: :wink:

Γιατί τότε δεν μασς δείχνεις και το μοντέλο δοκιμών ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 21, 2009, 10:36:23 μμ »
Επιστροφή λοιπόν απο το απογευματινό meeting  :wink: και ευκαιρεία για λίγο "μπλά - μπλά" πρίν "χωθώ" και πάλι στην υπόγα......Δομινίκης θέλοντος  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια  :wink: :wink: Τις γρίλλιες τις βρήκα απο το σετ p.e. της Eduard για το Luchs (το σύγχρονο) και είναι εκείνο το κομμάτι που "πηγαίνει" στις ανάλογες γρίλλιες του μοτέρ στο πίσω κάτω μέρος....Ok δεν είναι έτσι ακριβώς, εννοώ ορθογώνιο παραλλη/ραμο αλλά σε σχήμα T το οποίο έκοψα στην διάσταση που θέλω....γύρω γύρω έκοψα και έβαλα σαν "τελάρο" μήκη απο τα πλάγια του πλαισίου των p.e.
Τα εργαλεία και τα καπνογόνα θα μπούν σε λίγα λεπτά αλλά τα καλάθια θα μου "φάνε" 100% την αυριανή ημέρα  :roll: :roll: :roll: Θέλουν προσοχή στο λύγισμα μιας και "κάνουν" καμπύλη κάτω  ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
Σταύρο το "μοντέλο δοκιμών" είναι ενα πολύυυυ παλιό M-7 Priest της Italeri που έχει υποφέρει τα πάνδεινα απο δοκιμές βαψίματος και άλλων τεχνικών....πλάκα πλάκα πρέπει να βρώ άλλο πλέον  :oops: :oops: :mrgreen:
*** Ωπα sorry τώρα είδα για ποιές γρίλλιες μιλάμε  :oops: :oops: :oops: Εκείνες τις γρίλλιες τις έφτιαξα ως εξής: πήρα ενα "ξύλινο κουτί" στην 1/35 με διαστάσεις πρπ ανάλογες του πραγματικού (όπως θα ήταν στην 1/35) το κόλλησα στην ανάλογη θέση και έπειτα πήρα τις γρίλλιες απο το Lorraine της RPM στην 1/35 (μιας και εκείνες αντικαταστάθηκαν απο p.e.) και τις κόλλησα. Το γύρω γύρω περιθώριο - κενό το στόκαρα και το λίμαρα ανάλογα.....

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 22, 2009, 09:56:37 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 23, 2009, 08:47:50 πμ »
Πολύ ωραίο το HEL σου Παναγιώτη ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συμφωνώ με τον Σταύρο, το πράσινο θέλει να το σκουρήνεις λίγο, με το κατάλληλο wash πιστέυω θα έρθει στα "ίσια" του
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #116 στις: Μαρτίου 23, 2009, 01:52:25 μμ »
Παναγιωτη το παλεψες και τα καταφερες.Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και βρεεεεεε  ::eusa_pray::βγαλε και μερικες κοντινες να το θαυμαζουμε ::proskino::
Τασος ::eusa_dance::

Tags: leopard 2