Πολυ ωραιο θεμα

Εχω κανει το συγκεκριμενο κιτ και το δικο μου δυστηχως ηθελε.... πολυ δουλεια, για ναρθει στα ισα του

Το κομματι του πισω μερους του πυργου ειναι λεπτο και θα προτεινα να το αλλαξεις, Τα πλευρικα φτερα επισις ειναι λιγο μπελας, προτεινω να τοποθετησεις πρωτα το κομματι του εμπροσθιου μερους μετα του πισω { προσοχη μην βγαινουν πολυ οι εξατμισεις..] και μετα να τοποθετησεις τα πλευρικα φτερα για ναχεις την νοητη ευθεια. Τωρα επειδη το δικο μου κιτ ειχε λιγο στραβα κομματια, λιγο κι η τεμπελια

[ καλοκαιρι γαρ ] λιγο η δουλεια

λιγο η 4χρονη κορη, ειπα δε βαριεσε μετατροπη ηταν μαλλον δεν ηταν και τα κομματια στο δεκατο οποτε εκανα οτι μπορουσα, και δεν το πεταξα. Ο πανθηρας ηταν ηδη φιαγμενος και αυτο με δυσκολεψε. Παντως το αποτελεσμα αποζημιωνει με το παραπανω

και αν θελει καποιος να εχει ολη την σειρα απο πανθηρες, παραγωγης , πειραματικους , στα σχεδια...κ.λπ πρεπει να το εχει

. Επισις υπαρχει το αναλογο κιτ και απο την Accurate Armour το οποιο ειναι ανωτερο, ε και με ανωτερη τιμη.... [ το ειδα σε φιλο και

.] Και βεβαια μαλλον οι περισσοτεροι εχετε δει του παλιους καταλογους της DRAGON που το ειχε στα προσεχως....Ακομα αναμενωμεν

Οποτε φιλε μου καλη συνεχεια και προτεινω και ενα STURMGESCHUTZ III με αστερια. και επειδη καποιοι γερμανοι φορουσαν αμερικανικες φορμες πανω απο τις στολες τους αμερικανους τανξιστες με γερμανικα καπελλα. Μπραβο και στους συναδελφους που εχουν παραθεσει και το ιστορικο κομματι της υποθεσης : :eusa_clap:: Υ.Γ ερωτηση. στο κιτ σου το ενα καμματι απο τα δυο της θυριδας του διοικητη ειναι τελειως στραβο?