Νέα βελτιωτικά και αξεσουάρ από την Miniarm τον Μάιο

Νέα σετ βελτιωτικών, αλλά και αξεσουάρ Σοβιετικών/Ρωσικών αρμάτων και οχημάτων ανακοίνωσε για τον Μάιο η Miniarm.

Κάννες, τροχοί, αλλά και φορτώματα, προστίθενται στον κατάλογο της ρωσικής εταιρείας με την ιδιαίτερη ποιότητα που πηγάζει από την εξειδίκευσή της σε συγκεκριμένη θεματολογία.

Έτσι λοιπόν, έχουμε:

Σετ βελτίωσης του Т-50 WWII Light Tank (B35031). Το σετ δίνει έναν ρητινένιο πύργο, με πρόσθετη θωράκιση, ενώ περιλαμβάνει μεταλλική κάννη και φωτοχαραγμένες θυρίδες αρχηγού και πυροβολητή. Παράλληλα, δίνει και την θυρίδα του οδηγού με εσωτερική λεπτομέρεια και τα περισκόπια της. Το σετ προορίζεται για το κιτ της Hobby Boss.

Σετ μετατροπής για το Τ-55 mod. ‘67 της TAKOM (B35137). Εκτός από την μεταλλική κάννη και τις θυρίδες διοικητή - πυροβολητή (που αποτελούν και ξεχωριστές κυκλοφορίες), το σετ περιλαμβάνει μια σειρά φορτωμάτων και αξεσουάρ, για να αποτυπωθεί ένα από τα Σοβιετικά άρματα που «συμμετείχαν» στην «Άνοιξη της Πράγας» το 1968.

Σύστημα Προπετάσματος Καπνού BDSha-5 (B35142). Το σετ περιλαμβάνει σε ρητίνη τα βαρέλια του συστήματος παραγωγής προπετάσματος καπνού, που χρησιμοποιήθηκε στα T-34/85 (late), JS-2M/-3M/-4, T-10M, T-44M, ASU-85 και T-54. Περιλαμβάνει επίσης τους αορτήρες των βαρελιών σε φωτοχαραγμένα κομμάτια.

Τροχοί για το BTR «Bumerang» (B35146). Για το κιτ της Panda (Ρητίνη).

Πατημένοι τροχοί I-159 για το BM-27 «Uragan» (B35147). Για το κιτ της Trumpeter (Ρητίνη).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Miniarm για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

 

Δείτε και αυτά