Λιγα λογια για το κιτ
Μεχρυ τωρα η εφαρμογη ειναι πολυ καλη.Το μονο που με ζοριζει ειναι τα p.e(τα εχω μια τρομερη αδυναμια

)
Η λεπτομερια ειναι πολυ καλη.
Απο φωτογραφιες απο εσσωτερικο hetzer που εχω και κατι βιβλια μπορω να πω οτι το εσσωτερικο που δινει η Edward ειναι κορυφαιο.
Το μονο που θελει ειναι καλωδιωσεις.Αυτο με την βοηθεια των φωτο βγαινει ευκολα.
Η κατασκευη αρχισε με το engine compartment.
Βαφτηκαν τα βασικα χρωματα(και εγινε ενα ελαφρυ drybrush με steel για να φανουν καλυτερα καποια κομματια και να βοηθηθω στο τελικο βαψιμο),περαστηκαν τα κυρια μπουζοκαλωδια και περιμενουν την σειρα τους καποια αλλα.Να δω που θα τα χωρεσω ολα.
Το κακο στο engine compartment ειναι οτι ειναι μικρο και πολλες λεπτομεριες(πινελιες) δεν θα φαινονται γιατι οπως θα δειτε και στην φωτο ποιο κατω αυτο ειναι ενα μερος του compartment.Εχει πολυ υλικο ακομη να χωρεσει σε ενα μικρο χωρο.Ειναι πολυ στριμωγμενα ολα.
Τα κομματια δεν ειναι κολλημενα.Θα περαστει wash σε ολα dry brush.ξανηγματα κτλ.Ειναι αρκετη δουλεια και ακομη δεν προχωρησα στο fighting compartment.
Προοδος εργασιων.


