εισαι μια σιγανοπαπαδια εσυ λιγα λιγα μας τα βγαζεις ολο τεχνικες μου εισαι ολο καινουργια υλικα
Το παρον δεν αποτελει αποδειξη σιγανοπαπαδιας αλλα απλα οτι δεν ξερω τι μου γινεται

Φίλε gtets εξαιρετικό το αποτέλεσμα της τεχνικής σου.
Μήπως θα μπορούσες να μας το περιγράψεις step by step για εμάς τους αρχάριους.
Δηλαδή πρώτα περνάμε κάποιο ακρυλικό σαν βάση και μετά βάφουμε με λάδια σε συγκεκριμένα σημεία που θέλουμε σκιές και μετά blending και μετα .....
Περιμένω με αγωνία....
Θανο να σαι καλα φιλε.Οσο για το αρχαριος,πιστεψε με εγω ειμαι πιο αρχαριος απο πολλους.Για το βημα-βημα δεν το εχω ξανακανει αλλα θα το προσπαθησω.Κι αν παραλειψω κατι η δεν εξηγησω κατι καλα μη βαρατε.
-Ασταρωμα της κατασκευης με σπρευ παραπλησιο του hycote
-ψεκασμα του προτεινομενου ακρυλικου της Lifecolor σαν βαση για τα λαδια
-Με βαση την παρατηρηση του παραπανω χρωματος συνθεθηκε η ιδια αποχρωση με λαδια.
-Με το μειγμα των λαδιων βαφτηκε ολο το μοντελο με πινελο και απλα μαζευτηκαν οι περισσειες του λαδιου για να μην χτισει το χρωμα
-Με προτυπο το postshading και postlighting εγιναν σκιες και φωτισματα στις επιφανειες του μοντελου με σκουροτερο και ξανοιγμενο του βασικου.
-Δευτερος γυρος φωτοσκιασεων σε μικροτερες επιφανειες αλλα με πιο εντονα χρωματα.Τα παραπανω γινανε ενω ακομα ηταν νωπο το βασικο για να διευκολυνθει το blending των λαδιων.Περιπου οτι κανουν και οι συναδελφοι που ασχολουνται με φιγουρες.
-Αφου στεγνωσαν τα λαδια φτιαχτηκαν διαφορες παραλλαγες του βασικου και απλωθηκαν πιτσιλιες σε ολο το μοντελο,οι οποιες απλωθηκαν τοπικα για να πετυχουμε διαφορες αποχρωσεις τοπικα(δεν ξερω πως λεγεται αυτη η τεχνικη αλλα δινει ωραιο αποτελεσμα)
-pin wash με λαδια και οπου χρειαστηκε blending για να μην δειχνει τοπικα πολυ εντονο
-πολυ ελαφρυ στεγνο πινελο με σχεδον ασπρο λαδι.
Αυτα γινανε μεχρι εδω,ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα