Αποστολέας Θέμα: Ferrari F1 2000 (Revell 1/24)  (Αναγνώστηκε 1871 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
Ferrari F1 2000 (Revell 1/24)
« στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 09:58:22 μμ »
Και ενώ υπολόγιζα ότι η επάνοδος στο μοντελισμό θα ήταν δυναμική και εξελισσόμενη

- κάτι η δουλειά που δεν αφήνει και πολλές ώρες ελεύθερες....
- κάτι που δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος για εργαστήρι να μπει κανάς αερογράφος να γουστάρουμε
- κάτι που ακόμα όλοι οι γύρω βλέπουν τον μοντελισμό ότι '' ακόμα παίζω με αυτοκινητάκια και αεροπλανάκια '' ενώ πλησιάζω τα 30  ::sofos11:: και πρέπει να βρω νύφη  ::eusa_whistle:: , να νοικοκυρευτώ   ::sprechende_015:: κλπ ...... 

φτάσαμε στο να έχω αφήσει το phantom άβαφο, να έχω ξεκινήσει ελάχιστα ένα f-16 1/72

και τώρα >>>  Revell 1/24  Ferrari F1 2000 (χτυπημένο στο e-bay μαζί με 3 χρωματάκια, πινελάκι και κόλα ).

Θα φτιαχτεί απολύτως σύμφωνα με τις οδηγίες και θα χρησιμοποιηθούν τα χρώματα που έδινε . Τώρα το πότε θα τελειώσει, αν ποτέ τελειώσει είναι άλλη ιστορία ....

Μερικές φωτό από τα πλαίσια του κιτ......

Βάφτηκαν και τα πρώτα κομμάτια με το Νο 99 της revell. Κάποια είναι στις φωτό που ακολουθούν και άλλα ψιλολόγια ίσως φαίνονται στο 'γκαράζ΄ της πρώτης φωτό.

Αντε και καλή μου συνέχεια....

Αποσυνδεδεμένος Souplaman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Ferrari F1 2000 (Revell 1/24)
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:01:24 μμ »
Είναι πολύ ενδιαφέρον θεματάκι φίλε μου!

Καλή συνέχεια και καλή δουλειά! Keep us updated!!!
Αλέξανδρος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 09:40:01 μμ »
Τώρα το πότε θα τελειώσει, αν ποτέ τελειώσει είναι άλλη ιστορία ....
    ::eusa_whistle::  ::eusa_whistle::

Η κακοποίηση της Ferrari συνεχίστηκε....

Βαφτηκαν και τα υπόλοιπα μερη σε αναρτήσεις μπροστά και πίσω και τα αεροδυνιαμικά βοηθήματα...
Δυστυχώς τα decal για τις αναρτήσεις δεν λέγαν να κάτσουν με τίποτα  :twisted: και ετσι αποφάσισα να μην τα βάλω καθόλου...

Το αμάξωμα δεν έχει βαφτεί (εκτος από μικρά τμήματα των αεροτωμών) γιατί πίστευα οτι με το πινέλο θα το κατέστερεφα,
οπότε ή θα πέσει σπρευ (αντε να μασκάρεις τώρα αναμεσα στις αναρτήσεις  :twisted:  ::eusa_whistle::) ή με βλέπω να βάζω τα decal όπως είναι  ::glossa::

Οι ντομάτες είναι ευπρόσδεκτες για να με βοηθήσουν και με το κόκκινο χρωματάκι....

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 09:51:23 μμ »
Καθώς τις άγιες τούτες μέρες  που πέρασαν ο ελεύθερος χρόνος περίσσευε η κακοποιήσει της Ferrari συνεχίστηκε !!!!

...... ή θα πέσει σπρευ (αντε να μασκάρεις τώρα ανάμεσα στις αναρτήσεις  :twisted:  ::eusa_whistle::) ή με βλέπω να βάζω τα decal όπως είναι  ::glossa::
Σας προειδοποίησα και εσείς δεν το πιστεύατε !!!
Τα decal πέσαν αμαχητί στο άβαφο Ferrari  :shock:
(Υ.Γ. Έχω και καλή δικαιολογία όμως καθώς κατά την εορταστική επίσκεψη στο καλφάκη δεν υπήρχε κόκκινο σπρέυ tamyia ούτε για δείγμα  :?: :oops:).

Θα ανεβάσω και φωτό πιο μετά μέχρι που έχω φτάσει για να ρίξετε την νεκροοψία ...   ::violent1::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 12, 2009, 03:57:18 μμ »
Φίλε Βάγγουρα, επειδή κι εγώ έχω υιοθετήσει (με πικρά αποτελέσματα) την ίδια μέθοδο στο παρελθόν, σε ενημερώνω ότι κάθε άλλο παρά αμαχητί έπεσαν τα σήματα!!! Διαπίστωσα με φρίκη ότι οι χαλκομανίες ΔΕΝ κολλάνε καλά στο άβαφτο πλαστικό και πολλές απ' αυτές βρίσκονταν χωρίς προφανή αιτία... στο ράφι μου! Ελπίζω να μη σου συμβεί το ίδιο!

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 12, 2009, 08:14:04 μμ »
Naso ευχαριστώ για τη συμβουλή,  ::salut::
Δυστυχώς τις φωτό τις έχω στο άλλο pc και δεν μπορώ να τις ποστάρω τώρα...

ΟΜΩΣ (τουλάχιστον προς το παρόν) δείχνουν να έχουν κάτσει αρκετά καλά.
Τώρα δεν ξερω αν εννοείς οτι με τον καιρό οι χαλκομανίες θα φευγουν αρκετά εύκολα με το παραμικρό  :roll:  (Ελπίζω πως όχι).

Είναι απο το πρωτο μου μοντέλο που φτάνει τόσο κοντά στο να τελιώσει και πραγματικά με τις χαλκομανίες δείχνει να ζωντάνεψε.... (για τα δικά μου αρχάρια μάτια πάντα).

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 12, 2009, 09:25:54 μμ »
Τι να σου πω, μπορεί να ήταν και τυχαίο. Είχα κολλήσει χαλκομανίες στο άβαφτο ψαλίδι της desmosedici και μια μέρα την είδα στο ράφι... Μπορείς να φανταστείς τον πανικό μου; Κι εγώ πίστευα πως είχαν κάτσει καλά... Μπορεί να ήταν τυχαίο. Σου το εύχομαι.

Να πουν και οι πιο έμπειροι να δούμε.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 12, 2009, 09:37:06 μμ »
ΩΧ !

και το μισοτελιωμένο μου RF-4E http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,7372.0.html  έχει σταματήσει στο σταδιο ''θα βάλω χαλκομανίες''   

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 05:02:46 μμ »
Ευάγγελε, χαλάρωσε! Σου ξαναλέω, μπορεί να ήταν τυχαίο το γεγονός. Μπορεί π.χ. να είχα αφήσει λίγο παραπάνω τη χαλκομανία μέσα στο νερό και να είχε φύγει η κόλλα ή μπορεί να έπεσε πολύ απ' το Mr Mark Softer της Gunze και να εξασθένησε η κολλητική της ικανότητα. Μην σε πανικοβάλλω εγώ!!!

Απλά, αν υπάρχει κάποιος που μας διαβάζει (ΕΕΕΕ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΣ;;; ) με μεγαλύτερη εμπειρία, ας πετάξει καμμιά άποψη.

Αποσυνδεδεμένος ixodeservice

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Επισκοπείο Σύρος.
  • Κοντιζάς Ηλίας
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 07:44:39 μμ »
Καλησπέρα παιδιά.

Οι χαλκομανίες ΠΑΝΤΑ μετα απο gloss βερνικι.Πιστέυω οτι στο πλαστικό επανω δεν κόλησαν γιατί τα πλαστικά εχουν μια λιπαρότητα απο τα καλούπια. :twisted:
Τα καθάρισες πριν τις τοποθετήσεις :?:Προσπάθησε να βάφεις το αμάξωμα πριν το κολήσεις στο σασί.

Εγώ δεν βάζω βελτιωτικά σε λείες επιφάνειες (στο fordακι ΠΟΥΘΕΝΑ)μονο σε αεροσκάφη που έχουν χάραξη κλπ... :D

Ελπίζω να σε βοήθησα φιλαράκο ::salut::
They dedicate their lives
To running all of his
He tries to please them all
This bitter man he is...                                     [METALLICA]

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 06:05:52 μμ »
Θα πρότεινα να το βάψεις...  :wink:
Ολόκληρη παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι   ::salut:: (μετα από 21 χρόνια μάλιστα).
Όχι για σένα, για τον Γερο Enzo που μας βλέπει από ψηλά.  ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια πάντως.  ::eusa_clap::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Tags: