Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008  (Αναγνώστηκε 25857 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008
« Απάντηση #250 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 02:58:57 μμ »
Αν  κατάλαβα λάθος να ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Δημητρη
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #251 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 03:01:38 μμ »
Viper διαβασε και συ τα διευκρινιστικα που γραφω στην αρχη πάνω πάνω ! :lol: :lol: :lol: :lol: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

βρε Κωστα μου εγω τα διαβασα...μενει ομως η εντυπωση πως τον "θαβετε" τον ανθρωπο ενω λεει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που λετε και εσεις!!! διαβαστε προσεκτικοτερα,μη βιαζεστε,απ'το λαιμο το πηρατε το χριστιανο :lol:

Αν είναι έτσι, ή εγώ δεν το κατάλαβα ή ίσως έχει γραφτεί .... περίεργα και λίγο παραπλανητικά !!! Σ' αυτή την περίπτωση ζητάω συγνώμη και είμαστε μαζί του  ::icon_thumright::

βρε πουλάκι μου δεν τον πηραμε απο τον λαιμό , απλά σχολιάζονται αυτά που γράφει ως πρακτική που αναφέρει τοπαιδί ότι υπάρχει , όχι αφορίζοντας τον ίδιο , αλλά την κατάσταση . Αν διαβάσεις το  πόστο μου θα δεις ότι ειναι μια γενικότερη θεώρηση της διαταξιακής αναταραχής ,με βάση την δεδομένη δομική αντιπαλότητα, σε ανατροπή της κλασσικής θεωρίας του χάους. Έγινα αντιληπτός  ? :mrgreen:

........ ::icon_hang::........
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #252 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 03:17:07 μμ »
.....δεν ξερω...οσες φορες και αν το διαβαζω το ιδιο αρχικο συμπερασμα βγαζω....επειιδη ομως η παρεμβαση του Λαμπρου με εβαλε στην διαδικασια να σκεφτω οτι ισως να μην ειναι ετσι....αν ειναι διαφορετικα.... mea culpa.....σε καθε περιπτωση παντως ειναι ευκολως παρεξηγησιμο..................

.....και επειδη  το παρακαναμε αναλυοντας ενα μεμονωμενο σχολιο και η ωρα ειναι 3.30.... και επειδη τα pc εχουν αρχισει να βαρανε μπιελα.....εμενα το προβλημα μου (αν και off topic),ειναι το εξης.....πως θα ξαναπιασω κοπιδι και πινελο....(...και οχι αερογραφο...) να αρχισω εκεινο το αναθεματισμενο το ΚΑΤΕ για το οποιο με εκραζε ο gkontog..................αυτα για σημερα....αντε και για κανα 20λεπτο ακομη................. 
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #253 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 05:07:51 μμ »
Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Χθες το βράδυ έκανα τη διαδρομή σπίτι - Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία σε χρόνο που θα ζήλευε και ο Vatanen με αυτοκίνητο group B, με το γιό μου να ουρλιάζει από τους πόνους στο πίαω κάθισμα. Οταν επέστρεψα στις 0230 το πρωί σπίτι μόνος (η σύζυγος με το μικρό στο νοσοκομείο, η κόρη καταφύγιο στη γιαγιά) είπα να μπω στο forum να αλλάξω παραστάσεις, να διαφύγω της άτιμης της πραγματικότητας που με βαράει σα χταπόδι τώρα τελευταία. Και voila το θέμα της πηγασοσυλλογοεκθεσεομοντελοποιότητας στο προσκήνιο και μάλιστα εν παραλλήλω σε άνω του ενός forums. Για πρώτη φορά έκλεισα το forum και προτίμησα τη στεναχώρια της πραγματικότητας. Αλλά πρέπει να πω την άποψή μου, θα απαντήσω στα επιμέρους θέματα και συγγνώμη προκαταβολικά αν θα σας κουράσω, δεν θα ξανασυμβεί.

- Εκθέσεις. Ευκαιρία για παρέα, κουβέντα, γέλιο και διασκέδαση. Στην πορεία αυτών χάζι σε μοντέλα πάσης φύσεως, ακόμα και σε άφιαχτα μέσα στα κουτιά, αδιάντροπη αντιγραφή ιδεών-τεχνικών-γνώσεων, νέες γνωριμίες, ανταλλαγή προτάσεων. Και φυσικά κάπου για φαΐ, όλοι μαζύ. Ο δικός μου ορισμός. Οτιδήποτε άλλο δε με αφορά, δεν το λέω έκθεση και αν δεν πληρεί τα ανωτέρω δεν πάω. Αν στην πορεία ανακαλύψω πως δεν τα πληρεί, εξαφανίζομαι.

- Σύλλογοι, οργανώσεις, ΔΣ και λοιπά συναφή. Ολα αφορούν κάποιας μορφής εξουσία, οπότε φύση και θέση είμαι μακρυά. Εξουσία 99.99% σημαίνει έλλειψη διασκέδασης και ευχαριστώ δεν θα πάρω, έχω ήδη τα δικά μου προβλήματα.

- Χαρτάκια. Προσωπική άποψη, δεν μου άρεσαν. Αν όμως τα κατάφερνα να πάω Θεσσαλονίκη και βλέποντας πως πέρασαν οι υπόλοιποι πιθανότατα θα ρώταγα "ποια χαρτάκια;". Θα διορθωθεί του χρόνου είμαι βέβαιος και επειδή κριτική χωρίς προσφορά λύσεων είναι μάπα καρπούζι, με λίγη προσπάθεια σε ένα ταπεινό Word μπορεί να γίνει κάτι απλό και καλαίσθητο. Συνολικό κόστος 60-75 EUR, μέσα και τα πολύμπριζα και τα χαρτιά για τον εκτυπωτή. Ασε που είναι στη διάθεσή σας δωρεάν ο εξοπλισμός (pc, οθόνη, keyboard, mouse, printer, πολύμπριζα, σχετικά καλώδια) σε οποιαδήποτε εν Ελλάδι μοντελιστική έκθεση, ρίξτε σήμα 10 μέρες νωρίτερα να πακετάρω και να στείλω. Στείλτε και ένα λογότυπο να σας κάνω και ένα template στο word να μην παιδεύεστε. Τέλος τα χαρτάκια.

- Ξένοι μοντελιστές. Οπως είπε και η Mae West "δύο είδη ανδρών μου αρέσουν, οι ντόπιοι και οι ξένοι!". Οπου άνδρες βάλτε μοντελιστές και έχετε την άποψή μου. Η μόνη περίπτωση να ασχοληθώ με το πόσοι είναι αριθμητικά είναι για να κανονίσω τα τραπέζια στην ταβέρνα, μερίδες και διάφορα άλλα στο ίδιο μήκος κύματος. Και αν έχουν και μοντέλα μαζύ τους ακόμα καλύτερα.

- Ποσότητα μοντέλων. Τώρα τι να σας πω, να επαναλάβω το τετριμμένο ουκ εν τω πολλώ το ευ; Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνω στην έκθεση, το πλήθος των μοντέλων καλό θα ήταν να είναι > 0. Και αν είναι να κατέβει ο Τάσος από Νυρεμβέργη, πάω και σε έκθεση χωρίς μοντέλα, αν με καταλαβαίνετε...

- Ποιότητα μοντέλων. Οντας θετικής κατεύθυνσης (ερώτηση, ποια ακριβώς είναι η αρνητική κατεύθυνση; ) είμαι ολίγον τούβλο από φαντασία οπότε παρακαλώ ορίστε μου την ποιότητα. Και όχι μισόλογα, ο ορισμός πρέπει να είναι αυστηρά μονοσήμαντος και να μην επιτρέπει διττές ερμηνείες. Δίνω σχετικά παραδείγματα:

Τροχιά = Το σύνολο των σημείων από τα οποία διέρχεται ένα κινητό.
Μπλέ = H αίσθηση που προκαλεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο ορατό μέρος του φάσματος με μήκος κύματος κυμαινόμενο από 440nm έως 490nm.

Και μόλις μου δώσετε τον ορισμό, δώστε μου και έναν τρόπο μέτρησης της ποιότητας. Δε ζητάω και τίποτα, ΟΛΟΙ μιλάμε για την ποιότητα, ας την ορίσουμε λοιπόν.

- Καλλιτεχνική ποιότητα. Εδώ είμαι εντελώς τούβλο. Αλλά... για στάσου, σας αρέσει ο Bela Bartok; Ο Jack London; Ο Wagner; Τα γεμιστά; Το ομαδικό σεξ; Η φάβα; Η Χούκλη στη ΝΕΤ; Τα μοντέλα του Viper; (αυτό είναι σουρεαλισμός αν δεν καταλάβατε  ) Κάτι μου λέει πως εδώ είναι αδύνατον να μου δώσετε ορισμό, οπότε γιατί να το συζητάμε; Εγώ τρώω φάβα, άλλος όχι, δεν θα μαλώσω τώρα για τη φάβα, έτσι δεν είναι; Εκτός να κάποιος πάει να μου πάρει το πιάτο οπότε θα γίνει της επί χρήμασοι!

- Μοντελισμός. Να διασκεδάζω, να διαβάζω ιστορικά στοιχεία για τα μοντέλα μου, να μοντελάρω με το γιό μου, να πειράζω στο forum τον philio, να βρίσκω κουλές φωτογραφίες και να τις ποστάρω μήπως βρεθεί κανένας παλαβός και τις κάνει μοντέλο να πάρω και εγώ το μάτι μου, να βρίζω την ατζαμοσύνη μου που δεν μπορώ να φιάξω ένα διόραμα και φυσικά να περνάω καλά. Οτιδήποτε πέραν αυτών αυτόματα διαγράφετε.

Αυτή είναι εν ολίγοις η θέση μου. Συγχωρέστε μου την ίσως πικρόχολη διάθεση, ακόμα και από διασκέδαση ξενύχτης είμαι κακή παρέα την επομένη, πόσο μάλλον τώρα που δε διασκέδασα καθόλου την προηγούμενη νύχτα. ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: