Το συγκεκριμένο εργαστήρι το είχα ετοιμάσει πριν πολλά πολλά χρόνια,απλά δεν ήταν το MkI καθώς το δικό μου δεν διέθετε κομπρεσέρ (πού τέτοια μεγαλεία εκείνη την εποχή),αλλά φιάλη με αέρα.
Όλο αυτό μεταφέρθηκε,παρά την γκρίνια της μαμάς,στο Αγκίστρι όπου καί φτιάχτηκε το πανέμορφο F20 Tigershark της Monogram το οποίο καί υπάρχει ακόμα,όπως καί η .........γαλάζια πλαστική εργαλειοθήκη.
Το δύσκολο ήταν να επιστρέψει το φτιαγμένο μοντέλο στην Αθήνα,χωμένο μαζί με άλλα συμπράγκαλα στο ascona της οικογένειας.
Κάτι λένε για τα μεγάλα πνεύματα...
Καλές διακοπές.................
Επίσης!!!
Μια απορία όμως. Γιατί MkI στον τίτλο; Θ'ακολουθήσει και ΙΙ;; Ή είναι κάτι όπως λέμε Πέλεκυς 1, 2 κλπ;
Η ζωή ως γνωστόν είναι μία διαρκώς αυτοβελτιούμενη διαδικασία (ώπα, τι έγραψα ο σκύλος, βάστα να το σημειώσω να το λέω, ακούγεται ωραίο...) Αρα νομοτελιακά (κάτι έχω σήμερα) είναι αναπόφευκτο και το MkII και όσα αυτού έπονται. Ετσι, μέσω του συνεχούς προτσές (κλεμένο αλλά και αυτό ακούγεται όμορφα) ο άνθρωπος εξυψώνεται και αναζητά πάντα το καλύτερο.
Ελπίζω να σε κάλυψα

Αν δεν καλύφθηκες ρίξε ένα σεντονάκι πάνω σου μην αρπάξεις καμμιά πούντα και σε τρέχουμε καλοκαιριάτικα

Τέλος εύχομαι καλές βουτιές (με ρέγουλα όμως μην πνίξεις κανέναν
) και να μην σου λείψει τίποτα απολύτως.
Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείται αγαπητέ... Τι σχέση μπορεί να έχω με την κυματογέννεσην;
ΥΓ Οι φωτό σου δεν ανοίγουν οι περισσότερες, βγάζουν "The page cannot be displayed" κάτι που εγώ τουλάχιστον το παθαίνω στις 7 από τις 10 φωτό που ανεβάζεις εσύ τον τελευταίο καιρό.
Πέτα το το βρωμο-imagesheck και γύρνα στον φωτοκουβά που και γρήγορος είναι & δεν έχει τέτοια προβλήματα.
Θα το σχολάσω το συντομότερο γιατί μου τα έχει τα νεύρα κλωνές και εμένα

Πως στο καλο πεισατε τις συζυγους να κουβαλησετε ολη σας την πραματεια εκει που θα πατε για διακοπες.
Εχω αναγκη περιγραφικης και αναλυτικης απαντησης και ισως και ψυχολογικης υποστηριξης.Δωστε μας τα φωτα σας γιατι αυτα δεν ειναι μικρα πραγματα

Αυτά τα θέματα αγαπητέ επιλύονται κατά τη διάρκεια της επιλογής και επ' ουδενί λόγω μετά το γάμο. Διαλέγεται μία καλή και τρυφερή ατιγμή, αφού πρώτα έχετε πάει να δείτε την κοιμισιάρικη ταινία που της αρέσει (πχ Νύφες, κάτι σε Ταρκόφσκι κλπ) και σκάτε το μυστικό ως παρακάτω:
- Γλυκιά μου το ξέρεις πως ασχολούμε με την τέχνη;
- Δηλαδή;
- Κάνω μοντέλα και τα βάφω, θα σου δείξω μια μέρα. Απαιτεί συγκέντρωση και υπομονή και φυσικά καλλιτεχνική φύση.
- Και που το κάνεις αυτό;
- ΠΑΝΤΑ (να τονιστεί αυτό) σπίτι, είναι ενασχόληση για σπιτόγατους (από εδώ και πέρα ήδη σας βλέπει με άλλο μάτι).
- Αχ, να μου δείξεις, ακούγεται ενδιαφέρον.
- Σίγουρα, με την πρώτη ευκαιρία. Απλά φοβάμαι μη βαρεθείς. Εμένα πάντως με χαλαρώνει αφάνταστα...
- Τι να βαρεθώ καλέ, αφού μαζύ θα είμαστε. Ελα εδώ και τιμώρησέ με που δεν ξέρω από τέχνη, γλύπτη μου εσύ!
Και φυσικά το συντηρείς το θέμα μέχρι που γίνεται καθημερινότητα, όπως οι 28 κρέμες προσώπου το πρωί και οι 44 το βράδυ. Και γίνεται αναπόσπατο τμήμα της εικόνας σου. Και άμα το χειριστείς έξυπνα το φτάνεις μέχρι και να σου παίρνει δώρο μοντέλο!