Αποστολέας Θέμα: Flak 18 auf Sd.Kfz. 8  (Αναγνώστηκε 3507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Απ: Flak 18 auf Sd.Kfz. 8
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 04:51:54 πμ »
Γεια σου Πάνο με τα χιονισμένα σου.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την (οσονούπω) ολοκλήρωση ενός "γιγαντιαίου" ρητινένιου μοντέλου. Το θέμα είναι ελκυστικό ως σπάνιο και ασηνύθιστο όχημα και βγήκε μια πολύ ευχάριστη (για εμάς που την απολάμβάνουμε οπτικώς γιατί εσύ σίγουρα θα διαφωνήσεις μετά από όσα τράβηξες να συνεφέρεις τις ρητίνες)  ::salut::

Φθορές, γρατζουνιές, σκασίματα στο πυροβόλο, πατημασίες (ωράια ιδέα) ομογενοποίηση του κάτω με το πάνω μέρος, λίγα τρεξίματα ίσως ακόμη, και ξεκίνα να σκέφτεσαι ποιές φιγούρες θα το πλαισιώσουν!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 09:06:46 πμ »
Παναγιωτη φιλε μου φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια παρατηρηση, αλλα δεν ξερω τι σκεφτεσαι να κανεις ακομα οποτε μπορει να ειανι και λαθος!!!! Η ζαντα του αριστερου μπροστα τροχου δεν εχει καθολου λασπη σε συγκριση με το τι επικρατει στο λαστιχο.......

Μια τεχνικη που εχει διαβασει για λασπη ειναι......
1. Βουτας ενα παλιο φαρδυ πινελο στο μειγμα λασπης που εχεις φτιαξει να μην ειναι πολυ πυχτη ομες...
2. Κραταμε με το ενα χερι το πινελο κοντα στο σημειο που θελουμε να βαλουμε λασπη
3. και με το δαχτυλο του αλλου χεριου τιναζουμε τις τριχες του πινελου, και εκτοξευουμε την λασπη στα σημεια που θελουμε...

Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 01:17:36 μμ »
Ρασπουτάνα  ::axeman:: ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::  :oops: :oops: :oops:  ::oops:: ::icon_antegeia::
 Οπότε Γιώργο λές να το βρωμίσω και άλλο  :roll: :roll: :roll: Ααααχχχ την φοβάμαι την ρασπο....... αυτήν τέλος πάντων  :!: :!: :!: έγω πίστευα οτι όπως περιστρέφονται οι ερπύστριες θα τίναζαν αριστερά - δεξιά λάσπες και η υπόλοιπη θα συσωρεύοταν κάτω απο τους λασπωτήρες και πίσω στο τελείωμα τους  :roll: :roll: :roll: Πρέπει να "μελετηθεί"  ::pc024:: ::book::

Σαφώς μην το παρατραβήξεις, απλά, κομμάτια λάσπης συνήθως πετάζονται αρκετά ψιλά και πέφτουν πάνω στους λασποτήρες, από τηνπάνω πλευρά αλλά ακανόνιστα, όχι σε πάτερν.

Πανικέ, καταρχάς συγχαρίκια για το θέμα αλλά και την απόδοση του λευκού στο Flak.. Η παραλλαγή είναι πανέμορφή.. Τόσο όμορφη που και εγω θα λυπόμουν να την πειράξω..

Αλλά... Θέλει chipping για να δέσει με το λοιπό όχημα.. Οπότε δικέ μου, πινέλακι, γκριζάκι και με ΚΑΘΕΤΟ το πινέλο δίνεις (ξέρεις εσύ  :wink:)

Τώρα σχετικά με την λάσπη εγώ θα πρότεινα κάτι διαφορετικό.. Αντι να πάρεις την μπατανόβουρτσα και να δωσεις λάσπη με το φτυάρι, αστο όπως είναι και με τα μικρομπαλόνια σου πρόσθεσε προσεκτικά.. χιονι στους τροχούς και στο εσωτερικό απο τα πέλματα των ερπυστριών τόσο απο μέσα όσο και απο την εξωτερική πλευρά.. Αν καταφέρεις και μας δωσεις και λίγο πάγο σε κάποια σημεία όπως το πίσω καλάθι οπου λογικά θα τον είχε δαγκώσει απο το κρύο τότε είσαι μέσα...

Αυτά και bravisimo!!!  ::salut::

Αυτό θα δέσει πολύ καλά κατά την γνώμη μου.
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 05:13:38 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας  ::salut:: ::salut:: ::salut:: Για μένα ορίστε ο μεγάλος "σκοπός" του forum, να βλέπουν άλλοι ΤΙ έχω κάνει λάθος και να με συμβουλεύουν λύσεις και προτάσεις  ::icon_thumright::  Όποτε σύντομα θα ακολουθήσω τις προτάσεις σας  ::salut:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 09:06:05 μμ »
Παναγιώτη με προλάβανε οι υπόλοιποι!
Τα ίδια θα σου έλεγα και εγώ!
Δέσε την λάσπη, με το υπόλοιπο όχημα. ;)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 01:21:33 πμ »
Καλημέρα φιλαράκια  :wink:  Αφού προσπάθησα να εφαρμόσω τις συμβουλές σας, το κιτ "έφτασε" πλέον σ' αυτό το "σημείο" ........... για πείτε γνώμες  :roll:  Έγινε τπτ ή "μάπα το πεπόνι"  :?: :?:
 Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Εφόσον είμαστε Ok, τότε σκέφτηκα να βάλω μερικές απο τις φιγούρες του Flak 36 της Dragon Click to see the original size. μιάς και είναι "έτοιμοι" απο θέμα στάσης και στολής......

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 03:47:15 πμ »
OH YEAH!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Για εμένα το καλύτερο σου βάψιμο μέχρι σήμερα..  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το χιόνι έκατσε τέλεια στους τροχούς και οι σταλακτίτες πάγου στο καλάθι είναι καταπληκτική νότα (στο επόμενο λίγο πιό μυτερούς και είσαι αρχηγός, χωρίς να σημαινει αυτο που λέω οτι και τώρα δεν είναι οκ ..)

ΑΛΛΑ γιατί βρε δικέ μου αφήνεις το κάτω μέρος άβαφτο και φαίνονται οι ρητίνες? Αντε τώρα με ενα πινελάκι και με γκρί χρωματάκι βάφτο.. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ τόσο ομορφο μοντέλο..

Μπράβο Πανικέ.. Αρχίζεις να παιρνεις μπρός !!  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 08:29:25 πμ »

Για εμένα το καλύτερο σου βάψιμο μέχρι σήμερα..  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το χιόνι έκατσε τέλεια στους τροχούς και οι σταλακτίτες πάγου στο καλάθι είναι καταπληκτική νότα (στο επόμενο λίγο πιό μυτερούς και είσαι αρχηγός, χωρίς να σημαινει αυτο που λέω οτι και τώρα δεν είναι οκ ..)

ΑΛΛΑ γιατί βρε δικέ μου αφήνεις το κάτω μέρος άβαφτο και φαίνονται οι ρητίνες? Αντε τώρα με ενα πινελάκι και με γκρί χρωματάκι βάφτο.. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ τόσο ομορφο μοντέλο..

Μπράβο Πανικέ.. Αρχίζεις να παιρνεις μπρός !!  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Χ2 Τα σχολια φιλε μου....

Οσο για το χρωμα του ζητανε περισσοτερα χρηματα οι Σιγκαπουριανοι για να βαψουν και απο κατω!!!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σε διοραματακι δεν θα μπει? Οποτε no problem!!! πιστευω!!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 09:12:13 πμ »

Παναγιώτη με το να βλέπει τις κατασκευές μας ο Γρηγόρης (πως ξετρυπώνει ο άτιμος τις πατάτες - που τα βλέπει;;;   :roll: :shock: ) δύο πράγματα μπορεί να συμβούν...
1. Να τον περιμένεις σε καμιά γωνία... ::violent1::
2. Να τον ακούς και να βελτιώνεσαι συνέχεια  ::sprechende_015:: ::painting:: ::058love::

Εξαρτάται τι διαλέγει ο καθένας...
Πάντως το βελτίωσες πάρα πολύ, μόλις μπει στο διοραματάκι με τις φιγούρες θα είναι μούρλια.  ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 09:25:05 πμ »
Παναγιώτη πότε πρόλαβες;

Πολύ όμορφο βάψιμο και πολύ καλό λάσπωμα!

Εύγε νέε μου!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 09:52:35 πμ »
Γεια σου ρε Παναη με τα ωραια σου!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εχω χαθει τελευται απο το φορουμ...και χανω τα καλυτερα!!! ::icon_thumright::
Αν μου επιτρεπεις κανα δυο πραματακια?!
Στην 4η φωτο...logo ειναι αυτο που φαινεται?
Ριξε κανενα φορτωμα εκει,κανενα διχτυ δεμενο,κανενα τεντοπανο,ακομα και δεματι με ξυλα μπορεις να βαλεις που δεν ειναι τοσο συνηθες οσο τα προγουμενα και κανει ωραιοτατο εφε...ξερεις εσυ! :wink:
Επισης στην επομενη φωτο...ο παγος ειναι αρκετα "περιεργος" στο ματι ρε συ..
Εγω θα το ακυρωνα αυτο...
Αν σου αρεσει και το θελεις βεβαια,μαλλον θα πρεπει να το ξαναδεις ιδιως απο πλευρας κατευθυνσης...
Θα'πρεπε να ειναι καθετα με το εδαφος οποτε τσεκαρε το ξανα! ::icon_thumright::
Και μια ερωτηση...Στο ασπιδιο του 88ριου..μηπως λοιπουν απο μεσα οι 2 πανω βασεις στηριξης του :roll: :roll:
Αυτα Παναουτο! 8)
Ελπιζω να μην ειμαι ο σπαζοκλαμπανιας(λεξη κι αυτη.. :mrgreen: ) της παρεας αλλα τα λεω με την καλυτερη των προθεσεων φιλαρακο!!
Και ΝΑΙ ,οντως ειναι το καλυτερο σου βαψιμο μεχρι στιγμης!!! 8)
(Υ.Γ.για να μην χωλοσκασεις με το κατω μερος,βαλε στον αερογραφο ενα χρωμα κοντινο με την λασπη σου και δωστου να καταλαβει!!! ::icon_thumright::)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 10:37:34 πμ »
Παναγιώτη εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά  ::icon_thumright::

Με τις φιγούρες και τη βασουλα θα γίνει τζάμι  :wink:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 12:14:53 μμ »
ʼ, μάλιστα, μπράβο Παναγιώτη, πολύ ρεαλιστικό το λάσπωμα και τα χιόνια, μπράβο  ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 12:15:17 μμ »
Εχω χαθει τελευται απο το φορουμ...και χανω τα καλυτερα!!! ::icon_thumright::      Για αυτό ηρεμήσαμε  :lol:
Αν μου επιτρεπεις κανα δυο πραματακια?!         Γιατί αν δεν επιτρέπει εσυ πάλι δεν θα μιλήσεις?
Στην 4η φωτο...logo ειναι αυτο που φαινεται?  Όχι ασβέστης.. Δικιο έχεις πάντος
Ριξε κανενα φορτωμα εκει,κανενα διχτυ δεμενο,κανενα τεντοπανο,ακομα και δεματι με ξυλα μπορεις να βαλεις που δεν ειναι τοσο συνηθες οσο τα προγουμενα και κανει ωραιοτατο εφε...ξερεις εσυ! :wink:             Πάλι δικιο έχεις (Τι εγινε ρε γμωτο...)
Επισης στην επομενη φωτο...ο παγος ειναι αρκετα "περιεργος" στο ματι ρε συ..
Εγω θα το ακυρωνα αυτο... (ασε ρε το παιδί να βάλει πάγο... Σατράπη έ σατράπη)
Αν σου αρεσει και το θελεις βεβαια,μαλλον θα πρεπει να το ξαναδεις ιδιως απο πλευρας κατευθυνσης...
Θα'πρεπε να ειναι καθετα με το εδαφος οποτε τσεκαρε το ξανα! ::icon_thumright::
Και μια ερωτηση...Στο ασπιδιο του 88ριου..μηπως λοιπουν απο μεσα οι 2 πανω βασεις στηριξης του :roll: :roll:     τεχνικός της krupps εισαι?
Αυτα Παναουτο! 8)
Ελπιζω να μην ειμαι ο σπαζοκλαμπανιας(λεξη κι αυτη.. :mrgreen: ) της παρεας αλλα τα λεω με την καλυτερη των προθεσεων φιλαρακο!! (σπαζα#$%δας είναι η σωστή λέξη)
Και ΝΑΙ ,οντως ειναι το καλυτερο σου βαψιμο μεχρι στιγμης!!! 8)   - Εδω πάλι έχεις δίκιο..(Υ.Γ.για να μην χωλοσκασεις με το κατω μερος,βαλε στον αερογραφο ενα χρωμα κοντινο με την λασπη σου και δωστου να καταλαβει!!! ::icon_thumright::)

Πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να μην το δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι, με τον Δεδαλο ανήκουμε στην ίδια συμμορία (αυτήν του Μπέκα) ::icon_thumright::  ::love7::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 12:51:37 μμ »
Σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες φωτο που έβαλες. Το λάσπωμα το έκανες πολύ πιο ρεαλιστικό και όντως κάπως έτσι το εννοούσα όταν στο έλεγα.
Δύο παρατηρήσεις (πάλι  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: )

1η. Πιστεύω ότι οι πατημασιές θα έπρεπε να είναι περισσότερες και μάλιστα ακανόνιστες. Νομίζω (χωρίς διεκδικώ το αλάθητο) ότι εκεί πάνω ανέβαιναν πολλά άτομα και περπατούσαν πάνω και μάλιστα ανεβοκατέβαιναν πολλές φορές, οπότε δεν πατούσαν πάνω στα υπάρχοντα από πριν ίχνη. Ετσι όπως είναι μου δίνει την εντύπωση ότι ανέβηκε μόνο ένας, μία και μοναδική φορά και μάλιστα ότι πατούσε πολύ προσεκτικά επάνω. Δηλαδή τα ίχνη που άφησε δείχνουν πολύ συμμετρικά. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

2η. Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο μας τον dedalo στο ότι ο πάγος φαίνεται αρκετά περίεργος στο μάτι. Τα κρύσταλλα έχουν κάθετη φορά και το κυριότερο είναι προέκταση παγωμένου χιονιού, πράγμα το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτω από αυτό που έκανες. Μια δεύτερη προσπάθεια ίσως να το βελτίωνε περισσότερο αυτό το σημείο.

Αυτά και ελπίζω να μην σε έκανα να με βρίζεις και να λες με ποιόν π....τη έμπλεξα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 01:25:42 μμ »
Ρε "συμμορίτες" (ξέρετε εσείς οι "από πάνω"  :lol: ) αφήστε τον άνθρωπο ν'αγιάσει, μη χάσετε, κοράκια ε κοράκια.  :mrgreen:

Λοιπόν Πανούλη κι εγώ θα συμφωνήσω ότι η δουλειά σου γίνεται όλο και καλύτερη. Το μόνο που κι εμένα μου "χτύπησε" στο μάτι, είναι αυτό που λέει ο Στέλιος για τις πατημασιές. Βρώμισε-λάσπωσε λίγο ακόμα τον χώρο (ακανόνιστα) σε βοηθάει κιόλας σε αυτό το "μπακλαβαδωτό" της λαμαρίνας.  :wink:  Επίσης κάποιες μικρές ασυμμετρίες που παρατήρησα στο πυροβόλο (πχ στο ασπίδιο) στο κατασκευαστικό στάδιο, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να διορθωθούν εύκολα. Γενικότερα μη μου βιάζεσαι και όπως βλέπεις όλα μπορούν να γίνουν τέλεια  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 01:27:27 μμ »
Φίλοι καλημέρα και ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα καλά σας λόγια  ::handshake::  Τώρα σχετικά με τον "πάγο", προσπάθησα να τον αναπαραστήσω με ενα μίγμα υγρής κόλλας και του gel της Air Vallejo (για το οποίο "μιλήσαμε" σ' άλλο θέμα). Στέλιο όντως πρέπει να τοποθετηθεί χιόνι απο πάνω  ::icon_thumright:: Τώρα το οτι έπρεπε να είναι κάθετα, ναί αλλά δεν είναι όλα τα "κρύσταλλα" κάθετα, όταν φυσάει "πλαγιάζουν"  :mrgreen:
 Τάσο εκεί που λές για logo, είναι microbaloons με αρκετή απο την κόλλα τους και 'βγήκε παγωμένο"  ::eusa_wall:: Χμμμμμ ξύλα.......καλή ιδέα  ::icon_thumright:: για να "επισκεφτώ"  το spare μου  :wink: Τώρα για τα στηρίγματα  :roll: :roll: :roll: :roll: Όντως πρέπει να υπάρχουν και πάνω στηρίγματα, πέραν των κάτω  :roll: :roll:
 Οι πατημασιές είναι όντως πολύ έντονες και χρειάζονται κι άλλες........οπότε πάλι με το καλαπόδι της Calibre  :oops:
Ρε 'σείς ΤΙ να παραξηγήσω και να λέω "σπαζοκλαμπανιας" (   :?:mrgreen: ) ή "με ποιόν π....τη έμπλεξα"  ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: Εννοείται οτι περιμένω "κριτική" - επισημάνσεις - συμβουλές  :!: :!: :!: :!: Μόνο έτσι πιστεύω θα βελτιωθώ και κάποια στιγμή θα αρχίσω να μαθαίνω  ::salut::  Εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ να "κρίνετε" την δουλειά μου, έστω και "σκληρά", γιαυτό άλλωστε και postάρω τις δουλειές μου  :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 01:32:00 μμ »
Νίκο, όντως θα προσθέσω πατημασιές....χρειάζονται  :wink: Τώρα για το πυροβόλο.....μάλλον είναι αυτό που είπε και ο Τάσος, θα φταίει οτι έβαλα μόνο τα κάτω στηρίγματα  :roll: :roll: :roll: Πρέπει να ψάξω να βρώ μήπως η afv δίνει και τα πάνω (που σίγουρα δίνει αλλά ο "κεφάλας" τα "πήδηξα" σε κάποιο στάδιο συναρμολόγησης  ::axeman:: ) ......

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 01:44:22 μμ »
Νίκο, όντως θα προσθέσω πατημασιές....χρειάζονται  :wink: Τώρα για το πυροβόλο.....μάλλον είναι αυτό που είπε και ο Τάσος, θα φταίει οτι έβαλα μόνο τα κάτω στηρίγματα  :roll: :roll: :roll: Πρέπει να ψάξω να βρώ μήπως η afv δίνει και τα πάνω (που σίγουρα δίνει αλλά ο "κεφάλας" τα "πήδηξα" σε κάποιο στάδιο συναρμολόγησης  ::axeman:: ) ......

Φτιάχνονται εύκολα είτε με ΖΤΠ ή συνδετήρα
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 16, 2008, 02:06:29 μμ »
Raw προσωπικά μου αρέσει πολύ.   :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: Στο μονο που θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες είναι στις πατημασιές του πληρώματος, θέλει πιό πολλές και να είναι ανακατεμένες.  :?

Tags: